Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211302 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #380 -: Септември 27, 2010, 03:51:37 am »
Благодаря за фийдбека, Изи! :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #381 -: Октомври 01, 2010, 10:57:30 pm »
Ще има ли реализация на сексуално-еротичното привличане между питащата и Б.?
Ако отговорът е "да", дали връзката ще има развитие и можете ли да предскажете в каква посока ще бъде това развитие или да се опитате да определите какъв ще бъде краят в развитието на въпроса.
Мястото и часът на задаване на въпроса са върху приложената карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #382 -: Октомври 01, 2010, 11:05:50 pm »
Питащата е в близост до К8 на обекта, но все още в 7 дом т.е. партньорство, а е и ретроградна :blink:.Обектът обаче е твърдо в 8 дом на питащата, но за зла участ в съвпад със Сатурн, който пък управлява 11 дом на питащата.Луната е 5 дом на питащата и в 11 на обекта.
Пита се:дали са колеги и това да е спирачката (Сатурн) пред реализацията на осмодомните фантазии?
Иначе май, че отговорът е ДА.

*

Stella

• 7765
« Отговор #383 -: Октомври 01, 2010, 11:09:58 pm »
Питащата е в близост до К8 на обекта, но все още в 7 дом т.е. партньорство, а е и ретроградна :blink:.Обектът обаче е твърдо в 8 дом на питащата, но за зла участ в съвпад със Сатурн, който пък управлява 11 дом на питащата.Луната е 5 дом на питащата и в 11 на обекта.
Пита се:дали са колеги и това да е спирачката (Сатурн) пред реализацията на осмодомните фантазии?
Иначе май, че отговорът е ДА.

не са колеги, но са се срещнали на едно обучение, където са в момента и между тях се е породила емпатия. Обучението се води от психолози и е на психологическа тематика. биха могли да работят след време заедно-пътищата им се преплитат в професионален аспект, т.е. имат допирни точки.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #384 -: Октомври 01, 2010, 11:11:36 pm »
11 дом може ли да се свърже с това обучение или по-скоро с институцията пратила ги да се обучават?

*

Stella

• 7765
« Отговор #385 -: Октомври 01, 2010, 11:12:46 pm »
11 дом може ли да се свърже с това обучение или по-скоро с институцията пратила ги да се обучават?

А Сатурн управлява и самата питаща - ако гледаме традиционните сигнификатори. И в този ред на мисли, Сатурн не би ли могъл да се изтълкува в смисъл, че питащата е консервативна и тя е тази, която отлага. Но пък съвпадът между Слънце и Сатурн в 8-ми дом наклонява везните към "да"!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #386 -: Октомври 01, 2010, 11:17:11 pm »
Ами аз първоначално ретроградието (защото и Уран е ретро) го свързах с връщане към обект, с който и преди е имало лееко напрежение, но можеби си права.
п.п.Ако говорим за консервативност в морален план, не е ли по-подходящо да се гледа управителят на нейния втори дом? В този случай Юпитер е в опозиция, а Нептун в квадратура на Слънце, така че има морални или етични и т.н. съображения, които да я спъват.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #387 -: Октомври 03, 2010, 01:23:23 am »
Моля ви, кажете нещо по този хорар. Изядоха ме да питам! ;D Една моя приятелка пита и разпитва, ще се срещне ли с един господин. Хвърлила му е око. Като гледам тази ЛФ, май ще стават интересни работи или греша...Я кажете... ;D

PS: Въпросът си го зададе тя. За малко да си построи и картата... ;D

Някой, ако може нещо да допълни по този хорар сега е момента. До няколко часа ще имаме отговор на въпроса...Ще или нема да е ...? ;D

*

nerealna

« Отговор #388 -: Октомври 03, 2010, 03:09:44 am »
Моля ви, кажете нещо по този хорар. Изядоха ме да питам! ;D Една моя приятелка пита и разпитва, ще се срещне ли с един господин. Хвърлила му е око. Като гледам тази ЛФ, май ще стават интересни работи или греша...Я кажете... ;D

PS: Въпросът си го зададе тя. За малко да си построи и картата... ;D
\

Някой, ако може нещо да допълни по този хорар сега е момента. До няколко часа ще имаме отговор на въпроса...Ще или нема да е ...? ;D

аз мисля. че отговора е "НЕ".

тя имала ли е вече някакви отношения с него ? нещо се опитва да поправи ?  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #389 -: Октомври 03, 2010, 03:35:57 am »
Мисля, че да. Имали са сериозна връзка преди години и сега го вижда отново.

*

nerealna

« Отговор #390 -: Октомври 03, 2010, 04:56:03 am »
попитах, защото мисля, че нещо се е развалило преди и сега се опитва да го поправи, но нещата не зависят сега от нея. не мисля, че точно сега ще се срещнат, както го е планирала. но ако е малко по настоятелна вбъдеще, може да се получи нещо. не всичко е загубено. ще има изясняване на отношенията

*

Mia21

• 2502
« Отговор #391 -: Октомври 03, 2010, 04:58:40 am »
попитах, защото мисля, че нещо се е развалило преди и сега се опитва да го поправи, но нещата не зависят сега от нея. не мисля, че точно сега ще се срещнат, както го е планирала. но ако е малко по настоятелна вбъдеще, може да се получи нещо. не всичко е загубено. ще има изясняване на отношенията

Извинявай, кой аспект показва това?

« Отговор #392 -: Октомври 03, 2010, 08:33:08 pm »
Здравейте момичета!  :blink:
Преди месец задоадох един въпрос(толкова го бях ограничила във времето), сега задавам подобен:
Ще се сдобрим ли с Н(бившия ми приятел)? Тогава Ая ми каза, че е вероятно да има раздвижване в ситуацията през месец октомври и сега реших да попитам отново.
Владетелят на асцендента е в сескстил с управителя на ДЦ, но е разходящ и не знам, дали това означава да, от друга страна мисля, че се гледа положението на слънцето и луната, които са в сходящ секстил, това би трябвало да означава "да", ще помоля, ако някой има време и желание да погледне картата, защото имам чувството, че си ги нагласям нещата както ми е угодно  :-[
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #393 -: Октомври 03, 2010, 09:00:18 pm »
Между управителите на 1 и 7 дом Луната и Сатурн аспекта е разходящ. Като се поразгрех повече....Луната /той/ е в сходяща квадратура с Марс и Венера. Марс управлява неговия 5 дом - любовта му, а Венера - неговия 11 дом /5 дом в картата/. В 11 дом са целите и желанията. В неговия 2 дом е Луната - промени в ценностите му. Нали знаеш, че някои неща като поотминат, вече си му изпуснал края.  :-\ На мен не ми изглеждат обнадеждаващи нещата.  :unsure:

« Отговор #394 -: Октомври 03, 2010, 09:06:45 pm »
Благодаря ти Скарлет :blink: доверявам се на твоето мнение, защото знам, че си спец по хорарите, чета те още, когато отговаряше на въпроси в блога си  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #395 -: Октомври 03, 2010, 10:48:44 pm »
Благодаря ти Скарлет :blink: доверявам се на твоето мнение, защото знам, че си спец по хорарите, чета те още, когато отговаряше на въпроси в блога си  :blink:

Никога не се доверявай напълно никому. Всички сме хора и понякога грешим. Но вземи мненията ни предвид.  :blink: Колкото до отговорите в блога, стигнах до извода: "Подай пръст, за да ти отхапят ръката". Затова и вече я няма тази страница.   :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #396 -: Октомври 04, 2010, 06:16:49 pm »
Ще има ли реализация на сексуално-еротичното привличане между питащата и Б.?Ако отговорът е "да", дали връзката ще има развитие и можете ли да предскажете в каква посока ще бъде това развитие или да се опитате да определите какъв ще бъде краят в развитието на въпроса.
Мястото и часът на задаване на въпроса са върху приложената карта.

Картата е на стр. 20.
ДА, имаше еротико-сексуален контакт и  не само за една нощ, а голям маратон падна. Двамата не могат да се откъснат един от друг, спят прегърнати и постоянно са заедно. Решаващ се оказа съвпадът на класическия управител на изгряващия Водолей - Сатурн (питащата) със Слънце (У7) в 8-ми дом. Сатурн би могъл да означава също, че дамата е по-възрастна от господина, което е факт.

И понеже са налице нови обстоятелства, позволих си да задам въпроса:
Ще прерастнат ли във връзка взаимоотношенията на питащата с Б.? Има се предвид не брак, а поддържане на любовна и духовна връзка. И двамата нямат официални бракове. Ето и хорара.

« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 10:43:08 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #397 -: Октомври 04, 2010, 06:23:49 pm »
поставила съм грешната карта, затова я смених.

*

Uran

• 6041
« Отговор #398 -: Октомври 04, 2010, 09:34:49 pm »
Нещата за висят от нея- Марс-Тя в съвпад с Венера-Той в нейния 1 дом. Тя е по-активната страна.Този съвпад няма аспект с Луна. Парс фортуна е в негов 5 дом и в неин 11-ти т.е. Той гледа на нея като на любовница, Тя- търси приятелство.

Отг.-НЕ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #399 -: Октомври 04, 2010, 10:42:12 pm »
Нещата за висят от нея- Марс-Тя в съвпад с Венера-Той в нейния 1 дом. Тя е по-активната страна.Този съвпад няма аспект с Луна. Парс фортуна е в негов 5 дом и в неин 11-ти т.е. Той гледа на нея като на любовница, Тя- търси приятелство.

Отг.-НЕ.

Ами, не е тя по-активната страна, той е по-инициативния, но в крайна сметка
май от нея зависи дали ще продължат да се срещат и дали тя ще го насърчи.
Благодаря! Да изчакаме развоя на събитията и пак ще информирам.
Между другото господинът никога не е бил обвързан със законен брак, но има дете,
за което полага грижи. Той поначало има проблем с подписването на договори.
Дамата е разведена и също няма намерение да сключва друг брачен договор.