Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211422 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #400 -: Октомври 05, 2010, 03:02:29 am »
Ще има ли реализация на сексуално-еротичното привличане между питащата и Б.?Ако отговорът е "да", дали връзката ще има развитие и можете ли да предскажете в каква посока ще бъде това развитие или да се опитате да определите какъв ще бъде краят в развитието на въпроса.
Мястото и часът на задаване на въпроса са върху приложената карта.

Картата е на стр. 20.
ДА, имаше еротико-сексуален контакт и  не само за една нощ, а голям маратон падна. Двамата не могат да се откъснат един от друг, спят прегърнати и постоянно са заедно. Решаващ се оказа съвпадът на класическия управител на изгряващия Водолей - Сатурн (питащата) със Слънце (У7) в 8-ми дом. Сатурн би могъл да означава също, че дамата е по-възрастна от господина, което е факт.

И понеже са налице нови обстоятелства, позволих си да задам въпроса:
Ще прерастнат ли във връзка взаимоотношенията на питащата с Б.? Има се предвид не брак, а поддържане на любовна и духовна връзка. И двамата нямат официални бракове. Ето и хорара.

Привет! Аз ще се въздържа да дам категоричен отговор. Личи си, че има чувства и емоция, но липсата на предстоящи аспекти на Луната към планетите до септенера ме карат да се въздържа. Предстои аспект само на Луната с Нептун - управител на твоя 5 дом. Нека минат около още месец, месец и половина, пък тогава ще видим въпроса наново. Дори бих казала, че той е по-активния, защото Венера /У7 д./ е в 1-ви, но той е в по-неблагоприятната позиция. Да не би да е много по-влюбен той от нея?  Приятелство има, секс има, нежност има.....какво повече може да искат на този етап? Кажи им да продължават така и да не се интересуват от друго.  ;) То ще покаже. А ако не покаже, пак ще питат.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #401 -: Октомври 05, 2010, 03:14:01 am »
Сетих се още нещо - точният съвпад на Венера и Марс беше тази нощ. По пътя на логиката и по отминаващия аспект, отговорът е по-скоро "да", т.е. тя вече е факт....връзката, де.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #402 -: Октомври 05, 2010, 08:16:32 pm »
Тук е тема за хорарна астрология и не се поставят натални карти. Ако искаш премести ги в тема синастрия или козпозит.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #403 -: Октомври 05, 2010, 08:22:28 pm »
Ще прекарам ли тази нощ при моя любим?
Построявам карта с мястото и часа на задаване на въпроса.
Давайте предположения.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #404 -: Октомври 05, 2010, 08:26:54 pm »
Привет! Аз ще се въздържа да дам категоричен отговор. Личи си, че има чувства и емоция, но липсата на предстоящи аспекти на Луната към планетите до септенера ме карат да се въздържа. Предстои аспект само на Луната с Нептун - управител на твоя 5 дом. Нека минат около още месец, месец и половина, пък тогава ще видим въпроса наново. Дори бих казала, че той е по-активния, защото Венера /У7 д./ е в 1-ви, но той е в по-неблагоприятната позиция. Да не би да е много по-влюбен той от нея?  Приятелство има, секс има, нежност има.....какво повече може да искат на този етап? Кажи им да продължават така и да не се интересуват от друго.  ;) То ще покаже. А ако не покаже, пак ще питат.

Благодаря ти, Скарлет! И аз мисля като теб и понеже съм свидетел на цялата ситуация ми се струва, че са "родени" един за друг, независимо от разликата във възрастта, поради която жената имаше задръжки (защото тя е по-голямата). Но неговата влюбеност така я предразположи, че тя "надскочи" себе си и много бързо преодоля възрастовата бариера.

Той и казва: "Трябва ми време, за да свикна с красотата ти. Водя вътрешна борба да те държа плътно до себе си или да се отдалеча от теб, за да те гледам." Красиво, нали?
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 08:33:12 pm от Stella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #405 -: Октомври 05, 2010, 08:50:59 pm »
Давайте предположения.

Ами те сигнификаторите са толкова буквални в този случай - тя - Сатурн, той - Меркурий, кардинални оси, и прочее, че трябва да се видят има-няма пет часа след задаване на въпроса  ;D. Позицията на Луната в осми дом по-добре да разглеждаме като намек за очакванията за бурна нощ, а не като дебилитиране по дом, предстоящия й секстил с Венера/Марс в Скорпион сигурно също е показателен, ако решим да си развихрим въображението. Последен аспект на Луната - опозиция с ретрограден Юпитер на трон - не знам доколко е въобще релевантен, но може пък и да говори за тревогите на питащата и съмненията в мотивите на партньора - Юпитер - У2 (дали не се цели в ресурсите й), У11 (какво смята общественият и приятелски кръг) и У12 (необходимост да се поддържа тайна, неприемлива за пред другите връзка).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #406 -: Октомври 05, 2010, 09:12:49 pm »
Давайте предположения.

Ами те сигнификаторите са толкова буквални в този случай - тя - Сатурн, той - Меркурий, кардинални оси, и прочее, че трябва да се видят има-няма пет часа след задаване на въпроса   ;D. Позицията на Луната в осми дом по-добре да разглеждаме като намек за очакванията за бурна нощ, а не като дебилитиране по дом, предстоящия й секстил с Венера/Марс в Скорпион сигурно също е показателен, ако решим да си развихрим въображението.

;) ;D :-[ :rolf:
Точно 5 часа след задаването на въпроса ще бъдат заедно - уговорката вече я има.
Опозицията на Луната с Юпитер ще я коментирам утре, като се върна.
Само искам да подчертая, че не се съмнявам в мотивите му, понеже той играе с открити карти.
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 09:22:29 pm от Stella »

« Отговор #407 -: Октомври 05, 2010, 10:09:19 pm »
Здравейте  :blink:

Моля ви бихте ли погледнали този хорар ?

Въпроса е:  Има ли В чувства към А ?

А 1 дом жена
В 7 дом мъж

Много ще съм ви благодарна ! :wub:
Мисля мисля, но хич не съм убедена  :(
Много благодаря !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #408 -: Октомври 05, 2010, 10:19:30 pm »
Господарите на 5-тите домове на двамата са в съвпад, при това са Марс и Венера. Мисля, че чувствата са взаимни.
Съвпадът е в нейния 11-ти, който е негов 5-ти дом. това е много хубава ос, когато става дума за близки взаимоотношения.

« Отговор #409 -: Октомври 05, 2010, 10:42:56 pm »
Господарите на 5-тите домове на двамата са в съвпад, при това са Марс и Венера. Мисля, че чувствата са взаимни.
Съвпадът е в нейния 11-ти, който е негов 5-ти дом. това е много хубава ос, когато става дума за близки взаимоотношения.

Благодаря ти много Стела  :wub:

Oт друга страна неговия сигнификатор Мерка има само кофти аспекти : разпадаща се опозиция с нейния основен сигнификатор, а също и с Плутон в неин първи дом  :(
Луната като ко-сигнификатор на въпроса ли се взима или на питащата ?
Защото ако е на питащата, мисля че означава, че тя е по-навътре в чувствата, тъй като Луната е в апликиращ секстил със сигнификаторите на 5 дом  ;)
Или може би бъркам  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #410 -: Октомври 05, 2010, 11:08:31 pm »
Stella, може ли да поставяш астрокомски карти?

По хорара-Да, макар Луна да няма аспект със Сатурн. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #411 -: Октомври 05, 2010, 11:12:09 pm »
Здравейте  :blink:

Моля ви бихте ли погледнали този хорар ?

Въпроса е:  Има ли В чувства към А ?

А 1 дом жена
В 7 дом мъж

Много ще съм ви благодарна ! :wub:
Мисля мисля, но хич не съм убедена  :(
Много благодаря !!!

Ако за чувства трябва да гледаме негов 5 дом, то там са Марс в съвпад с Венера, като Марс е У5 (негов) Венера-У5 неин, в секстил с Луна.
Чувствата са взаимни. :blink:

« Отговор #412 -: Октомври 05, 2010, 11:18:09 pm »

Благодаря ти Уран, но ХИЧ не разбирам какво имаш пред вид  :-[

Извинявай, би ли ми пояснила МОЛЯ ТЕ ?

Защо аспект със Сатурн ?  :o

*

Uran

• 6041
« Отговор #413 -: Октомври 05, 2010, 11:21:12 pm »

Благодаря ти Уран, но ХИЧ не разбирам какво имаш пред вид  :-[

Извинявай, би ли ми пояснила МОЛЯ ТЕ ?

Защо аспект със Сатурн ?  :o
Това беше за Стелла.
А за Вас  отг е ДА- взаимна. :blink:

« Отговор #414 -: Октомври 05, 2010, 11:33:24 pm »
А за Вас  отг е ДА- взаимна. :blink:

ОК, БЛAГОДАРЯ !!!
 :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #415 -: Октомври 06, 2010, 01:45:29 am »
Какви чувства изпитва към мен? Има ли шанс и бъдеще връзката? :blink:
19:43 мин...Бс
05.10.2010
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 01:53:16 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #416 -: Октомври 06, 2010, 02:09:11 am »
05.10.2010

Ами за мен ще има, защото двата сигнификатора са в 7 дом, този на връзките, още повече те са естествените сигнификатори на въпроса   :blink:
Може да се каже, че питащата е доста привлечена "кацнала" е точно в неговия 1 дом  :P
Луната като господар на 4, края на нещата е в 5, този на любовните отношения и поддържа в апликиращ секстил съвпада в 7 ми.
Сигурно могат да се кажат и други неща, ще е интересно ако и някой друг се включи  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #417 -: Октомври 06, 2010, 02:12:43 am »
Благодаря Яспис.... :wub:
Ще очаквам и други да се включат.... ;) :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=CM0nZKwtzIE&feature=related
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 02:42:42 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #418 -: Октомври 06, 2010, 02:52:03 am »
05.10.2010

А миии това да ти кажа ми изглежда като ДА. Луната прави апликиращ секстил с Марс У7ми от 5ти. А Марс и Венера имат разходящ съвпад в неговия дом. Последния аспект на Луната е опозиция на Уран и Юпитер /У8ми/ в неговия 5ти. Въпреки това мисля, че връзката има много добър шанс  :blink:
Тц, тц, тц! :P Умната, еййй! ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #419 -: Октомври 06, 2010, 02:52:18 am »
05.10.2010

Кой? Пенчо, любовник, приятел, бизнес партньор или нещо друго.