Втория: До колко време ще има развитие по въпроса?
може ли и аз да кажа
? До седмици или месец. Нещата няма да се развият много бързо. Луната в подвижен, Марс във фиксиран знак.
Между Луната и Венера разликата е 1 градус, а между Луната и Марс - 2 градуса. Луната е в подвижен знак, но в следващ дом, а Венера и Марс са във фиксиран знак, но в ъглов дом. Затова мисля, че може да има развитие по въпроса до 2 седмици или в най-лошия случай - до 2 месеца. Но като познавам Марая......до 2 месеца нЕма кой да го чака.

Снощи написах по-горните постове, защото по-важно беше дали има шанс връзката. Ако тръгнем да тълкуваме всички аспекти и цялата карта в развитие, както и ретроградието на планетите, то не бива да се пропуска и факта, че квадрата между Меркурий, Сатурн и Слънцето с Плутон е разходящ. Освен това Юпитер, Уран и Нептун също са ретроградни и скоро няма да направят опозиция със Сатурн /другите вече ще са отишли в други знаци..../
Не мога да подмина и един минорен, но важен аспект - сески-карето на Венера и Марс към Юпитер и Уран. Тъй като Юпитер управлява неговите 2 и 6 домове, а Уран - 5, то може да възникнат конфликти и връщане на стари ситуации и разправии я с негова любовница, я по отношение на бизнес сделки....а може и двете. Затова споменах по-горе, че не ми харесва това, че Венера е в Скорпион. Освен това след 12 градуса Марс ще квадратира Нептун в 5 дом, а той управлява интерсептираните Риби в 5 дом. А Марс, освен него, управлява и неговия 6 дом. Може да се опита да я излъже за нещо, което двамата уреждат служебно. Или просто е скрил важни факти, които да лъснат на бял свят за нея /Марс управлява нейния 12 дом/ ..... вероятно след около 3 седмици /Марс във фиксиран знак дава максимално години, но в ъглов дом минимално часове.....средно аритметично седмици/.
Марая, ако имаш с този мъж бизнес отношения, не търси интимност, защото потърпевшата може да си ти. Или поне изчакай до две седмици, да видим какви лай..... ще излязат на бял свят. Казвам го с добро чувство, за да те предпазя. :blink: