И аз мисля, че това не е краят! Краят на връзката ви е 4-ти дом от 7-ми дом, т.е. 10-ти. На Луната й предстои точен квадрат с MC - потвърждава, че това те безпои в момента. У10 е Уран. В този дом се намира Нептун, който е управителят на интерсептираните Риби в 10-ти дом. Има нещо неясно около вашата раздяла. Атанас е Юпитер (също в 10-ти дом) и Плутон. Юпитер е ретрограден, отдалечава се от Уран. Буквално той се отказва от идеята за раздяла. Плутон също прави разходящ аспект с Уран. Самият Уран също е ретрограден - няма да има раздяла. Никой от вас не е готов да продължи сам напред. На Луната й предстои секстил с Юпитер - така е, това е помирението. Но след това следва квадрат с Нептун - тези неясни неща, довели до сегашната ви раздяла, ще излязат пак на дневен ред. Накрая, преди да излезе от Телец, Луната прави секстил с Уран и опозиция с Марс, който е силен по знак и по дом. Внимвайте да не се скарате пак... Бъдещето на връзката е 2-ри от 7-ми, т.е. 8-ми дом, управляван от стабилния Сатурн, който се намира в твоя романтичен 5-ти дом. В този дом си и ти - Меркурий в съвпад с ретро Венера. Любовта се връща при теб. Сатурн прави разходящ квадрат с Плутон - напрежението във връзката ви би трябвало да отшуми.
Само едно не ми е ясно. Колко близо трябва да бъде планета до Слънцето, за са бъде "изгорена" от него? Изгарянето отслабва позицията на планета. Ако Меркирий го считаме за изгорен от Слънцето (У4), то може би това показва, че твои домашни проблеми, семейство или неговата работа е това, което те тревожи и е вероятен източник на напрежение между вас.
P.S. Не съм професионален астролог и всичко от написаното по-горе може да не е вярно. Моля да ми извините, ако съм ви заблудила. :blink: