Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210766 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #680 -: Ноември 07, 2010, 06:25:14 am »
Щях да питам Оушънборн, между другото, дали връзките й се отличават с много динамика и страст, но забравих. И ми се струва, че не винаги на любовния фронт всичко върви гладко и спокойно, самата тя като че ли има нужда от повече екшън, по-динамични и предизвикателни отношения.

ПП. Два важни мидпойнта ми го казаха на ушенце.  ;D

Винаги е така. Винаги има драма, вима ФИЛМИ. Аз съм ЦАР на филмите и несъществуващите сцени. Ревности, предателства, винаги е интересно и забавно. Не казвам че не съм страдала от любов, напротив, но някакси при мен винаги са били на първо място отношенията с индивида. Най-вече мъже. Аз съм много строго мъжки ориентирана и жени около мене са малко. Може би защото обичам да ги командвам..Докато мъжете са ми много лесни, много логични и семпли. Обаче знаеш ли, напоследък ( то това май е при всички ), като си свикна с някого и някакси се отпускам и ми е по-спокойно. В сегашната си връзка, преди да се видя за първи път с човека ( ние се запознахме в Интернет, от нета имам 4 сериозни връзки, без майтап  ;D ;D), така се бях притеснила, че ми стана лошо в колата, а след 3 дена ми излезе херпес от притеснение. Преди, отпускайки се във връзката, отпусках и секса, и външния вид, не готвех... Сега - готвя, спортувам, обличам се внимателно и се гримирам, следя килата, правя си процедури и т.н. и много се раздавам в секса. Незнам, този партньор някакси има изисквания към мен и това много ме кефи, защото ме кара да съм във форма. Имах една връзка, която преебах точно защото се отпуснах и не правех нищо за партньора и той разбира се си намери друга, не го виня  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #681 -: Ноември 07, 2010, 06:28:19 am »
Ако знаеш колко жени (и мъже) се отпускат в брака и спират да си изпълняват задълженята... Сигурно и за това си има причина... няма истинско удовлетворене, ако дадено нещо се прави само по задължение (/навик).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #682 -: Ноември 07, 2010, 06:29:06 am »
Само Козлето ме кара да не се отказвам, да бачкам като луда до 2 през нощта на компа и да следвам целите. Козлето ми носи парички и ме кара да се радвам че съм си вкъщи и ми е уютно и топличко.

И ти си като мен значи. При мен обаче няма нищо в земен знак, само един гол Юпитер в 7 дом (неаспектиран). И рачешка Луна в 8 дом, която постоянно се подсигурява и запасява.  ;D

Цитат
От изневяра рядко ме боли, по-скоро ме боли предателството. Аз просто имам принципи и ги следвам ( тва пак е от Козела ).

И тук се съгласявам. Сигурно това ти е от скорпионската Венера. То и твоята ми изглежда без мажорни аспекти като че ли.

Тоя Козел ме е спасявал много пъти и да ти кажа веднъж много сериозно ме върна в реалността..порастнах. Обаче това дава сили! Но, това което най-много ме дразни у Козлето - много критикува, понякога страшен темерут и затворник в себе си и създава впечатление на надувка и гадняр. Понякога страшен скъперник и егоист, а на моменти стига до крайности в жестокостта си. Всичко това са проявления от опит. Стрелеца не мога да го виня, той просто е много чист и може би това го прави страшен късметлия, но Козела когато се появи и ми иде да му смачкам мутрата. Тоя Козел ме плаши, много е силен срещу мен. Спихава гад, но без него съм за никъде и затова си го обичам ;D

« Отговор #683 -: Ноември 07, 2010, 06:33:00 am »
Ако знаеш колко жени (и мъже) се отпускат в брака и спират да си изпълняват задълженята... Сигурно и за това си има причина... няма истинско удовлетворене, ако дадено нещо се прави само по задължение (/навик).  :blink:

Разбира се. Според мен, всеки се отпуска, Особено в България. Казвам в БГ, защото тук има много фалшиви изкушения, както за мъжете, така и за жените. Тук се строи някаква връзка на въздух и моментен порив " обичам те, ти си човека " и после за 2-3 години край. Мъжа подушва нова самка и зачезва, жената го кълне и после чака нов спонсор, а детето - прави си хороскоп  ;D ;D. Шегувам се. Имам предвид че нуждата от пари и елементарни неща тук не е задоволена и хората цял живот търсят начин да изкарат пари, а нямат време за себе си. Имаш ли елементарните неща, можеш спокойно да градиш вече емоционалното израстване за себе си и да си спокоен. Затова не искам да бързам с децата, а да знам че когато ги има, дори мъж да нямам, ще имам с какво да ги нахраня и облека и ще заспиват спокойни, че има на кого да се опрат.

« Отговор #684 -: Ноември 07, 2010, 06:33:52 am »
Най-големия филм ти е Козела. ;D
Поне 1/3 от нещата, които си описала не са от него.

Ок, интересно ми е твоето мнение? Аз го казвам от собствена гледна точка, не казвам кое е право и кое криво. Разкажи  :blink:

*

tadj-all

« Отговор #685 -: Ноември 07, 2010, 06:34:32 am »

Мидовете ги гледам винаги. От Венера/Марс=Плутон бягам. Няма оправия, а и е трудно.

При нея, пък Скорпионска Венера, Зорница, идваща от Южен възел и квадрат на Юпитер е интересен заряда ;)

Но, не мога и за миг, да изпусна Слънце/Сатурн съвпада, където единия управлява 1-ви, а другия 8 дом.

Когато У1 и У8 са в съвпад е много тежко - постоянна криза! Склонности към криза и дори тогава, когато няма за какво да има криза.

« Отговор #686 -: Ноември 07, 2010, 06:36:08 am »

Мидовете ги гледам винаги. От Венера/Марс=Плутон бягам. Няма оправия, а и е трудно.

При нея, пък Скорпионска Венера, Зорница, идваща от Южен възел и квадрат на Юпитер е интересен заряда ;)

Но, не мога и за миг, да изпусна Слънце/Сатурн съвпада, където единия управлява 1-ви, а другия 8 дом.

Когато У1 и У8 са в съвпад е много тежко - постоянна криза! Склонности към криза и дори тогава, когато няма за какво да има криза.

Авто - Криза. Това СИ ГО създава моя прекрасен Стрелец, защото на него непрекъснато му е СКУЧНО  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #687 -: Ноември 07, 2010, 06:37:10 am »
Странно, Оушън, но в твоята карта има показатели и за някаква връзка в чужбина... Дали партньорът ще е чужденец или живял известно време в чужбина, дали работата ти по някакъв начин няма да е свързана с чужбина, чужденци или чуждестранни организации или фирми с чуждо участие...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #688 -: Ноември 07, 2010, 06:38:09 am »
Какво искаш да ти разкажа?
Просто не е козела за всичко, което си изброила \"виновен\".
Да не говорим, че тоя козел отива в сидералния Стрелец, ако се отчете прецесията и, ако АС ти е разбира се преди 23-я градус.
Обвиняването за всичко него звучи повърхностно. :blink:

Как да ти кажа...понеже той е най-интровертен, затова него го обвинявам. На мене душата ако може на 1000 места ще се разпръсне, защото много и се иска да пътува и да види всичко и навсякъде, а тоя Козел все иска да му е сигурно...

« Отговор #689 -: Ноември 07, 2010, 06:39:44 am »
Странно, Оушън, но в твоята карта има показатели и за някаква връзка в чужбина... Дали партньорът ще е чужденец или живял известно време в чужбина, дали работата ти по някакъв начин няма да е свързана с чужбина, чужденци или чуждестранни организации или фирми с чуждо участие...  :-\

Партньора ми е българин, живее от 20 годишен в Австрия ( сега е на 39 почти ), а последните 3 години е живял в Италия и за нищо на света не иска да се върне в България. На мене пъм ужасно много ми се пътува и се чувствам добре и в чужбина.   :wub:

Много беше смешно преди време една астроложка ми каза че много ще се пътува, ще имам връзка или брак с чужденец и аз си викам " абе пълни глупости, някой смотан англичанин ли ще си взема, да умра от скука ", но виж какво става... ;D Това живота е странно място!
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 06:44:02 am от Oceanborn »

« Отговор #690 -: Ноември 07, 2010, 06:48:58 am »
;D Това живота е странно място!

и на мен ми се спи  ;D
Живота не е място  ;D

Това е един стар моряшки лаф  ;D не се хващай за думата! Освен това, живота е различен за всички ни и всеки си го прави такъв, какъвто на него му харесва!  :blink:

« Отговор #691 -: Ноември 07, 2010, 06:49:30 am »
Живота е един майтап. ;D

Да, затова колкото повече се смеем, толкова повече ще живеем ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #692 -: Ноември 07, 2010, 06:50:54 am »
Много беше смешно преди време една астроложка ми каза че много ще се пътува, ще имам връзка или брак с чужденец и аз си викам " абе пълни глупости, някой смотан англичанин ли ще си взема, да умра от скука ", но виж какво става... ;D Това живота е странно място!

Добре си ти, на мен преди 7 години известен варненски астролог ми предрече съпруг чужденец и склонен към напълняване.  :angry:

ПП. А, какви седем? Вече 10 трябва да са станали.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #693 -: Ноември 07, 2010, 06:53:56 am »
Живота е един майтап. ;D

Да, затова колкото повече се смеем, толкова повече ще живеем ;D
ма и от смях се мре  ;D
ох..изтрещявам вече

Айде пий един топъл чай и лягай. Тази вечер звездите ги усещам спокойни, тъй като аз не разбирам от карти, ще карам по интуиция  ;D ;D Ще се спи добре и ще има много секс  ;D ;D ;D

*

Santi

« Отговор #694 -: Ноември 07, 2010, 06:57:46 am »

Добре си ти, на мен преди 7 години известен варненски астролог ми предрече съпруг чужденец и склонен към напълняване.  :angry:

Е как пък е определил и склонност към напълняване  ;D ;D ;D ... Че то половината свят е дебел  ;D ;D

« Отговор #695 -: Ноември 07, 2010, 07:00:27 am »

Е как пък е определил и склонност към напълняване  ;D ;D ;D ... Че то половината свят е дебел  ;D ;D

Ахахаххахаха...а не ти ли каза колко ще му е голям .....  ;D ;D ;D Ама с точност до сантиметри  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #696 -: Ноември 07, 2010, 07:03:56 am »

Юпитер в 7 дом - "чужденец"
Юпитер в Телец - "дебел"

Туй ще да е логиката. :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #697 -: Ноември 07, 2010, 07:05:01 am »
Луна/Венера = Марс
Защо при положение, че това са две женски планети.
Единствената логика, която намирам е, че минус по минус = плюс. ;D

Защото Мидпойнта между Луна и Венера се тълкува, като точка с най-чувствителен заряд. Свързана е с красота и творчество.
И когато Марс е там - има силен импулс и страст ;)

п.п: Интересното е, че го свързват с аспекта на вярната и предана жена...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #698 -: Ноември 07, 2010, 07:05:54 am »

Ахахаххахаха...а не ти ли каза колко ще му е голям .....  ;D ;D ;D Ама с точност до сантиметри  ;D ;D

Не, излиза извън рамките на възможностите на западната астрология.
Но пък индийците са намерили начин да определят, само че не става въпрос за сантиметри и диаметри.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #699 -: Ноември 07, 2010, 07:07:10 am »
Защото Мидпойнта между Луна и Венера се тълкува, като точка с най-чувствителен заряд. Свързана е с красота и творчество.

При мен Юпитер е в съвпад с Луна/Венера мидпойнта.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.