Благодаря ти, Лили, за ценната информацията. :wub: Напълно съгласна съм с теб. И аз се сещам за такъв човек. Гледа двете деца на съпругата си от два предишни нейни брака. За жалост не знам часа му на раждане.
А колкото до синастрията на връзката на Oceanborn, може би най-неприятният на пръв поглед аспект са опозициите, които неговият Сатурн прави с нейния стелиум от Слънце, Меркурий и Сатурн в Стрелец. Такъв аспект може да действа твърде ограничаващо на личността със стелиума, да прави Сатурн да изглежда твърде сериозен в нейните очи. Но тъй като тя има по рождение аспекти на Слънце и Венера със Сатурн, тя може би предпочита не просто зрели на години мъже, но още повече зрели като личности. Аспекти на Сатурн със Слънце, дори и негативни или по-скоро негативни, съм виждала в почти всички синастрии на стабилни двойки, които съм разглеждала. Но аз не съм разгледжала много синастрии като цяло. :blink:
Тук съвпадът на неговия Нептун с нейния стелиум може би смекчава действието на Сатурн. Неин Сатурн прави тригон с негов Марс - това също съм го срещала в синастриите. Тя насочва в градивна посока неговата енергия. Имат тригон на негова Венера с неин Марс, което си е класика. Той е силно привлечен от нея. Луната му е в съвпад с неин Плутон - още един аспект в полза на сексуално привличане. И още ще добавя съвпада на негов Уран с неин Марс и секстила на неин Юпитер с негов Марс - в леглото определено не им е скучно.