Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211753 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #660 -: Ноември 07, 2010, 03:39:46 am »
Благодаря ти, Лили, за ценната информацията. :wub: Напълно съгласна съм с теб. И аз се сещам за такъв човек. Гледа двете деца на съпругата си от два предишни нейни брака. За жалост не знам часа му на раждане.

А колкото до синастрията на връзката на Oceanborn, може би най-неприятният на пръв поглед аспект са опозициите, които неговият Сатурн прави с нейния стелиум от Слънце, Меркурий и Сатурн в Стрелец. Такъв аспект може да действа твърде ограничаващо на личността със стелиума, да прави Сатурн да изглежда твърде сериозен в нейните очи. Но тъй като тя има по рождение аспекти на Слънце и Венера със Сатурн, тя може би предпочита не просто зрели на години мъже, но още повече зрели като личности. Аспекти на Сатурн със Слънце, дори и негативни или по-скоро негативни, съм виждала в почти всички синастрии на стабилни двойки, които съм разглеждала. Но аз не съм разгледжала много синастрии като цяло. :blink:
Тук съвпадът на неговия Нептун с нейния стелиум може би смекчава действието на Сатурн. Неин Сатурн прави тригон с негов Марс - това също съм го срещала в синастриите. Тя насочва в градивна посока неговата енергия. Имат тригон на негова Венера с неин Марс, което си е класика. Той е силно привлечен от нея. Луната му е в съвпад с неин Плутон - още един аспект в полза на сексуално привличане. И още ще добавя съвпада на негов Уран с неин Марс и секстила на неин Юпитер с негов Марс - в леглото определено не им е скучно.
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 04:01:03 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #661 -: Ноември 07, 2010, 03:41:29 am »
Преди време отидох при един астролог на име Иво, който приема много близо до Пирогов в някакъв апартамент. Той - зодия Водолей. Ок, седнахме и той ме пита- дата, място и час на раждане, ала - бала, прави картата и почва:1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ. Каза може да сте заедно 20 години и накрая ще се разделите, но според него щяло да стане 2011, защото в хороскопа съм имала раздяла догодина, но не се уточни смърт, раздяла с приятел или с мъж.. Всичко това му отне не повече от 20 минути, като говореше откъслечно и бързо и почти не отговори на въпросите ми..
Е това ме срина ужасно и оттогава влязох в страшен емоционален преразход. Най-странното е че междувременно, моят приятел се промени неузнаваемо - стана много спокоен, много усмихнат, само ме целува, прегръща, каза ми че ме обича и започна да ме обсипва с любовни смс-и, подаръци и да ми дава пари за щяло и нещяло...

:rolf: :rolf: :rolf:
Само да те питам , дали ти даде от онези търлъчки дето ги ползват в болниците!
Много знае , но е много пестелив , бачка на парче и още нещо работи и в ЛУКОЙЛ ,назначен е на длъжност! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #662 -: Ноември 07, 2010, 03:43:54 am »
Преди време отидох при един астролог на име Иво, който приема много близо до Пирогов в някакъв апартамент. Той - зодия Водолей. Ок, седнахме и той ме пита- дата, място и час на раждане, ала - бала, прави картата и почва:1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ. Каза може да сте заедно 20 години и накрая ще се разделите, но според него щяло да стане 2011, защото в хороскопа съм имала раздяла догодина, но не се уточни смърт, раздяла с приятел или с мъж.. Всичко това му отне не повече от 20 минути, като говореше откъслечно и бързо и почти не отговори на въпросите ми..
Е това ме срина ужасно и оттогава влязох в страшен емоционален преразход. Най-странното е че междувременно, моят приятел се промени неузнаваемо - стана много спокоен, много усмихнат, само ме целува, прегръща, каза ми че ме обича и започна да ме обсипва с любовни смс-и, подаръци и да ми дава пари за щяло и нещяло...

:rolf: :rolf: :rolf:
Само да те питам , дали ти даде от онези търлъчки дето ги ползват в болниците!
Много знае , но е много пестелив , бачка на парче и още нещо работи и в ЛУКОЙЛ ,назначен е на длъжност! ;D ;D

Точно,точно, е те тоя убостник :) Кажи за него  ;D ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #663 -: Ноември 07, 2010, 03:51:53 am »
Точно,точно, е те тоя убостник :) Кажи за него  ;D ;D ;D ;D

;D Точно, точно, заради такава седянка и аз бленувам за стария, скучен форум, който чета от 2003г... :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #664 -: Ноември 07, 2010, 03:55:06 am »
Какво да ти кажа ...., пред компа ти на столчето с/у него , казва две изречения , ако си пестелив ти отделя повече време , щото нЕма къде да се захване.... И аз кат отворих една ми ти уста....и той като разбра , че нЕма как да мине метър и консултацията отече -отвънка стана опашка... ;D ;D ;D
Той е просто уникат! Но знае много , стиснат е , не ще да казва много , та да отидеш другия месец пак! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #665 -: Ноември 07, 2010, 03:57:25 am »
Какво да ти кажа ...., пред компа ти на столчето с/у него , казва две изречения , ако си пестелив ти отделя повече време , щото нЕма къде да се захване.... И аз кат отворих една ми ти уста....и той като разбра , че нЕма как да мине метър и консултацията отече -отвънка стана опашка... ;D ;D ;D
Той е просто уникат! Но знае много , стиснат е , не ще да казва много , та да отидеш другия месец пак! ;D

Аз сега тотално се отчаях и не знам на кого да вярвам веке... :'( :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #666 -: Ноември 07, 2010, 03:57:59 am »
Аз пък много искам някой астролог/астроложка да ми каже кой по ред живот живея.  ;D Много ми е важно да го знам!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #667 -: Ноември 07, 2010, 04:01:14 am »
Аз пък много искам някой астролог/астроложка да ми каже кой по ред живот живея.  ;D Много ми е важно да го знам!

;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #668 -: Ноември 07, 2010, 04:27:27 am »

Сега отиваш при трети .....И на финала решаваш и се залавяш със себе си- сама! ;D

*

nerealna

« Отговор #669 -: Ноември 07, 2010, 04:33:14 am »

питай марушка  ;)

« Отговор #670 -: Ноември 07, 2010, 04:33:40 am »

Сега отиваш при трети .....И на финала решаваш и се залавяш със себе си- сама! ;D

И при осем да отида, на финала пак ще се захващам сама, така че няма какво да го мисля повече. То ще си покаже! Благодаря ви все пак за мненията!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #671 -: Ноември 07, 2010, 05:37:50 am »

Много си зле, ако не вярваш поне в себе си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #672 -: Ноември 07, 2010, 05:52:42 am »
Човек просто следва съдбата си (предначертаното свише) стъпка по стъпка, не му е нужно да знае и планира всичко in advance.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #673 -: Ноември 07, 2010, 06:05:55 am »
Човек просто следва съдбата си (предначертаното свише) стъпка по стъпка, не му е нужно да знае и планира всичко in advance.  :blink:

Само да те допълня:
Следва да знае основното -за какво е на този свят! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #674 -: Ноември 07, 2010, 06:06:27 am »
Щях да питам Оушънборн, между другото, дали връзките й се отличават с много динамика и страст, но забравих. И ми се струва, че не винаги на любовния фронт всичко върви гладко и спокойно, самата тя като че ли има нужда от повече екшън, по-динамични и предизвикателни отношения.

ПП. Два важни мидпойнта ми го казаха на ушенце.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #675 -: Ноември 07, 2010, 06:12:40 am »

Много си зле, ако не вярваш поне в себе си.

Много съм ЗЛЕ, а на теб не ти ли се е случвало да имаш моменти в които да се чувстваш объркана и да търсиш отговори на въпроси които ще ти дадат опора за бъдещето ти? Много крайно и инфантилно изказване...

*

tadj-all

« Отговор #676 -: Ноември 07, 2010, 06:12:47 am »
Щях да питам Оушънборн, между другото, дали връзките й се отличават с много динамика и страст, но забравих. И ми се струва, че не винаги на любовния фронт всичко върви гладко и спокойно, самата тя като че ли има нужда от повече екшън, по-динамични и предизвикателни отношения.

ПП. Два важни мидпойнта ми го казаха на ушенце.  ;D

Венера/Марс = Плутон

и Луна/Венера = Марс

Тези ли са или някои други?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #677 -: Ноември 07, 2010, 06:16:23 am »

Венера/Марс = Плутон

и Луна/Венера = Марс

Тези ли са или някои други?

Ja, wohl.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #678 -: Ноември 07, 2010, 06:19:27 am »

Може би, Оушънборн търси стабилност, сигурност, гаранция в брак, партньорства и т.н.... но то няма такава, колкото и жестоко да звучи. Та за това се допитва, иска да се подплати всичко от няколко страни, за да се реши на някаква стъпка. Явно й липсва увереност, смелост, решителност, категоричност... случва се в живота на всеки! 

ПП Не съм гледала натала на Оушън.

Аз съм типичен Стрелец - весел, оптимист, хвърча, мечтая, все ухилена, обаче Козирога...Козирога, братя, дърпа надолу и вика: " Слизай на Земята, сядай си на гъза и здраво на работа". Понякога когато съм имала връзки и партньора го няма седмица - две, направо свиквам да съм без него и си казвам: Ето че ми е кеф и сама и мога ей сега с щракане на пръсти да го забравя. На следващата вечер луд рев и любовни излияния. Благодарна съм на АС Козирога, защото ако не беше той, Близнака и Стрелеца досега да ме бяха подлудили... Само Козлето ме кара да не се отказвам, да бачкам като луда до 2 през нощта на компа и да следвам целите. Козлето ми носи парички и ме кара да се радвам че съм си вкъщи и ми е уютно и топличко. Иначе Стрелчето ми е ок, то ми е двигател и ми дава много сила, знам че винаги след една затворена врата се отваря друга. Страданието във връзките ми е било по-скоро от това че човека не откликва, а не от толкова любов. Има нестабилност в това отношение и често си тръгвам от връзка без да погледна назад и да ми пука. Това го отдавам на факта че съм израстнала без бащинско отношение и внимание - аз съм непостоянна като баща ми в отношението ми към мъжете,но ме е страх партньора да не ме предаде както баща ми е направил. От изневяра рядко ме боли, по-скоро ме боли предателството. Аз просто имам принципи и ги следвам ( тва пак е от Козела ).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #679 -: Ноември 07, 2010, 06:23:49 am »
Само Козлето ме кара да не се отказвам, да бачкам като луда до 2 през нощта на компа и да следвам целите. Козлето ми носи парички и ме кара да се радвам че съм си вкъщи и ми е уютно и топличко.

И ти си като мен значи. При мен обаче няма нищо в земен знак, само един гол Юпитер в 7 дом (неаспектиран). И рачешка Луна в 8 дом, която постоянно се подсигурява и запасява.  ;D

Цитат
От изневяра рядко ме боли, по-скоро ме боли предателството. Аз просто имам принципи и ги следвам ( тва пак е от Козела ).

И тук се съгласявам. Сигурно това ти е от скорпионската Венера. То и твоята ми изглежда без мажорни аспекти като че ли.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.