Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210615 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #780 -: Ноември 14, 2010, 08:33:32 pm »
Мия, забелязала съм, че си голям "карък" на хорари.  :-[
Колкото пъти или картата е нерадикална или все има нещо, за да не може да ти се отговори. Странно!  :-\

Да, сладурке, мила Дивна! Отново ме присети, че винаги има проблеми с моите хорари. Защооооо така... :mellow:

*

Divna

« Отговор #781 -: Ноември 14, 2010, 08:35:54 pm »

Колкото пъти или картата е нерадикална или все има нещо, за да не може да ти се отговори. Странно!  :-\

добре,че сега си имаме Боба  ;D

И аз тъкмо за това си мислих, да й предложа да пробва с боба. Знае ли човек, там нещата може да си излязат от раз.  ;)

*

Divna

« Отговор #782 -: Ноември 14, 2010, 08:37:09 pm »
Мия, забелязала съм, че си голям "карък" на хорари.  :-[

Да, сладурке, мила Дивна! Отново ме присети, че винаги има проблеми с моите хорари. Защооооо така... :mellow:

Според мен или не се концентрираш върху въпроса /ама това ме съмнява/ или както казва Аброад не бива да знаеш отговора.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #783 -: Ноември 14, 2010, 08:39:08 pm »

добре,че сега си имаме Боба  ;D

И аз тъкмо за това си мислих, да й предложа да пробва с боба. Знае ли човек, там нещата може да си излязат от раз.  ;)

За какъв боб говорите? :-\ Какво има в тази тема, отдавна не съм влизала...Да пробвам ли там...

*

Divna

« Отговор #784 -: Ноември 14, 2010, 08:46:39 pm »
Мия, това е темата за боба.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4734.0.html

*

Stella

• 7765
« Отговор #785 -: Ноември 14, 2010, 09:03:02 pm »

Колкото пъти или картата е нерадикална или все има нещо, за да не може да ти се отговори. Странно!  :-\

добре,че сега си имаме Боба  ;D

И аз тъкмо за това си мислих, да й предложа да пробва с боба. Знае ли човек, там нещата може да си излязат от раз.  ;)

За какъв боб говорите? :-\ Какво има в тази тема, отдавна не съм влизала...Да пробвам ли там...

Как какъв боб? Тука нек`ва се нанесе и почна фърля боб в темата ми...темата от хорарна се превърна на "бобена салата". :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #786 -: Ноември 14, 2010, 09:05:48 pm »
Ни вярвам на боб аз, нема да се цаня... ;D Искам на хорар, ама поне веднъж да е радикален брееее...Пфууууу, писна ми с моите хорари... :-[

*

Divna

« Отговор #787 -: Ноември 14, 2010, 09:07:20 pm »
Стелла, добре, че се появи.
Тук обсъждаме какво е значението на Сатурн в 7ми дом в хорараната карта.
Би ли внесла малко яснота по въпроса, ако обичаш!  :blink:

*

Divna

« Отговор #788 -: Ноември 14, 2010, 09:11:51 pm »
Ни вярвам на боб аз, нема да се цаня... ;D Искам на хорар, ама поне веднъж да е радикален брееее...Пфууууу, писна ми с моите хорари... :-[

Мия, всеки предсказателен метод си има своята специфика. Гледането на боб е също толкова старо както са астрологията и тарото.

*

Stella

• 7765
« Отговор #789 -: Ноември 14, 2010, 09:12:20 pm »
Намерих си "нова мишена". ;) ;D Доста ми е забавна ситуацията. Не мога да не кача едно хорарче, за да видим какво показват звездите. Зададен е въпроса" Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

Много интересна карта се получи, повечето планети са в горната част...

Е, това не е елективна карта, така че няма особено значение в коя част са планетите.
Ти не каза да си влюбена, затова не го гледам по 5-ти дом, а по 7-ми, като най-обикновен познат. той се управлява от ретроградна Венера, така че скоро няма да стане. Изчакай развитие на събитията и хвърли още един хорар.

Ако има взаимно привличане (а то се усеща), тогава го гледаме по 5-ти дом. В такъв случай той се управлява от Луната, която прави сходящ квадрат с Марс - У1. Това означава - НЕ.

Ако искаш само секс - той пак се управлява от ретроградна Венера на която и предстои смяна на посоката.

Абе по ретро Венера не се започва връзка. Най-добре си трай още малко.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #790 -: Ноември 14, 2010, 09:14:30 pm »

Хахахаха! Със Сатурн в 7-ми, затруднението е за астролога, че ако гледа, рискува да се изложи...Хахаха, аз пренебрегнах този факт, но така или иначе е най-добре да забрави Мия за "мишената", поради ретро Венера....най-добре.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #791 -: Ноември 14, 2010, 09:21:57 pm »

Хахахаха! Със Сатурн в 7-ми, затруднението е за астролога, че ако гледа, рискува да се изложи...Хахаха, аз пренебрегнах този факт, но така или иначе е най-добре да забрави Мия за "мишената", поради ретро Венера....най-добре.

Е да, но аз я познавам "мишената" доста преди ретро Венерата, преди два-три месеца... ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #792 -: Ноември 14, 2010, 09:23:56 pm »

Е да, но аз я познавам "мишената" доста преди ретро Венерата, преди два-три месеца... ;) ;D

Хорарната астрология не се интересува откога се познавате. ти не питаш "Ще се запознаем ли?"
Ти питаш : "Ще се превърне ли в повече от познанство?"
Не е сега момента, Мия! бъди търпелива. :wub:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #793 -: Ноември 14, 2010, 10:52:03 pm »
Намерих си "нова мишена". ;) ;D Доста ми е забавна ситуацията. Не мога да не кача едно хорарче, за да видим какво показват звездите. Зададен е въпроса" Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

Не ти е радикална картата, защото не си задала правилно въпроса. Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство......с кого? Предполагам и затова е в 7 дом Сатурн-а....  ;)

*

Divna

« Отговор #794 -: Ноември 14, 2010, 11:22:18 pm »
Момичета, имам нужда от помоща ви.
Желая да пиша на една личност, но все още се двоумя дали да го направя.
Та въпроса ми е: Да пиша ли на ... /назовавам името/? И ако отговорът е да, дали ще получа отговор на писмото, който да ме удоволетворява?

Предварително ви благодаря!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #795 -: Ноември 14, 2010, 11:30:17 pm »
Та въпроса ми е: Да пиша ли на ... /назовавам името/? И ако отговорът е да, дали ще получа отговор на писмото, който да ме удоволетворява?

Моето мнение е да не му пишеш още. Луната е в сходящ квадрат с Меркурий, като естествен сигнификатор на комуникациите и писмата....няма да го възприеме така, както ти искаш, а може и да се ядоса. Освен това е в сходящ квадрат и с Марс - управител на 3 дом, като дом на комуникациите и Меркурий. Между У1 и У7 няма аспекти, но пък след около 20 градуса предстои тригон на Луната към Слънцето - естествени сигнификатори на жената и мъжа. Според мен най-добре е да му пишеш след около 20 дни /ако е възможно/. Луната ще съвпадне и с Юпитер и Уран пак там.....така че, прецени сама.  :blink:

*

Divna

« Отговор #796 -: Ноември 14, 2010, 11:36:40 pm »

Моето мнение е да не му пишеш още. Луната е в сходящ квадрат с Меркурий, като естествен сигнификатор на комуникациите и писмата....няма да го възприеме така, както ти искаш, а може и да се ядоса. Освен това е в сходящ квадрат и с Марс - управител на 3 дом, като дом на комуникациите и Меркурий. Между У1 и У7 няма аспекти, но пък след около 20 градуса предстои тригон на Луната към Слънцето - естествени сигнификатори на жената и мъжа. Според мен най-добре е да му пишеш след около 20 дни /ако е възможно/. Луната ще съвпадне и с Юпитер и Уран пак там.....така че, прецени сама.  :blink:

Благодаря, Скарлет!  :58:

Честно казано и аз имах същия филинг. Ще изчакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #797 -: Ноември 15, 2010, 01:30:41 am »
Не- Той Луна ще направи опозиция със Сатурн -Теб. Отделно твоят 3 дом-комуникации е предствен от Марс в квадратура с Луна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #798 -: Ноември 15, 2010, 01:34:13 am »
И аз мисля да не му пишеш сега. Освен това, което е казала Уран, мога да добавя, че няма връзка между 3-тите ви домове, а и неговият се управлява от ретроградна Венера. По-добре изчакай.

*

Stella

• 7765
« Отговор #799 -: Ноември 15, 2010, 01:35:09 am »

и аз имах същия филинг.

Хаха, това ми хареса