Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211283 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #800 -: Ноември 15, 2010, 01:46:27 am »
Намерих си "нова мишена". ;) ;D Доста ми е забавна ситуацията. Не мога да не кача едно хорарче, за да видим какво показват звездите. Зададен е въпроса" Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

Не ти е радикална картата, защото не си задала правилно въпроса. Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство......с кого? Предполагам и затова е в 7 дом Сатурн-а....  ;)

Добрееее...Този път се опитах да го направя "като хората"...
Въпросът го зададох така:" Ще се получи ли нещо повече от обикновено приятелство, познанство  с Х.?
Интересното е, че Десцендента е с упр. Сатурн... ;D

« Отговор #801 -: Ноември 15, 2010, 02:03:29 am »
Марс апликира към Сатурн - може би личността по 7-мия дом се опитва да спечели симпатиите ти или ти имаш вече симпатии към него. Ако питаш за секс, мисля, че ще има, защото управителите на 8-мите ви домове са в апликиращ тригон. Още повече, че последния аспект на Луната е съвпад с твоя У8 -Уран. Но ти, Луната, имаш апликиращи квадрати с твоите У5 и У12. Може би нямаш романтични чувства съм въпросната личност на този етап и увлечението ти към него ще се окаже самозаблуда?
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 02:17:33 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #802 -: Ноември 15, 2010, 02:05:22 am »
Сатурн апликира към Марс

??? :o :o :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #803 -: Ноември 15, 2010, 02:09:37 am »
Така, разбра се, че не е желателно да пиша. Вълнува ме обаче следното: Ще видя ли отново .... /назован е по име/?
Не съм виждала въпросната личност от извесно време и нещо напоследък много често се сещам за нея.  :-[

Благодаря ви предварително!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #804 -: Ноември 15, 2010, 02:12:42 am »
Сатурн апликира към Марс - може би личността по 7-мия дом се опитва да спечели симпатиите ти. Ако питаш за секс, мисля, че ще има, защото управителите на 8-мите ви домове са в апликиращ тригон. Още повече, че последния аспект на Луната е съвпад с твоя У8 -Уран. Но ти, Луната, имаш апликиращи квадрати с твоите У5 и У12. Може би нямаш романтични чувства съм въпросната личност на този етап и увлечението ти към него ще се окаже самозаблуда?

Лошото е, че Луната ще съвпадне с управителя на 8-ми и на мен ми се струва, че ако е нещо ще е само секс. За чувства тук въобще не можем да говорим- поне на този етап. По-скоро симпатии. Той е един от малкото мъже , който ми хареса още в момента, в който се запознахме.Като цяло не ми е болка за умиране, но ми е интересно... ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #805 -: Ноември 15, 2010, 02:14:36 am »
Сатурн апликира към Марс - може би личността по 7-мия дом се опитва да спечели симпатиите ти. Ако питаш за секс, мисля, че ще има, защото управителите на 8-мите ви домове са в апликиращ тригон. Още повече, че последния аспект на Луната е съвпад с твоя У8 -Уран. Но ти, Луната, имаш апликиращи квадрати с твоите У5 и У12. Може би нямаш романтични чувства съм въпросната личност на този етап и увлечението ти към него ще се окаже самозаблуда?

Лошото е, че Луната ще съвпадне с управителя на 8-ми и на мен ми се струва, че ако е нещо ще е само секс. За чувства тук въобще не можем да говорим- поне на този етап. По-скоро симпатии. Той е един от малкото мъже , който ми хареса още в момента, в който се запознахме.Като цяло не ми е болка за умиране, но ми е интересно... ;) ;D

В първата карта луната беше в 12-ти дом, а в тази карта е в 8-ми дом. Все около тайна връзка или секс се върти работата, но е рано, според мен. Няма връзка между У1 и У7.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #806 -: Ноември 15, 2010, 02:15:36 am »
Изразих се лошо. На Марс му предстои точен секстил със Сатурн. Извинявам се. Това по-скоро показва симпатиите на питащата към лицето, представеното от Сатурн.

« Отговор #807 -: Ноември 15, 2010, 02:19:50 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #808 -: Ноември 15, 2010, 02:21:21 am »
Май-Да :'(

« Отговор #809 -: Ноември 15, 2010, 02:22:21 am »
...и според него ли?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #810 -: Ноември 15, 2010, 02:24:17 am »
Благодаря за отговорите ви, момичета! :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #811 -: Ноември 15, 2010, 02:25:29 am »
...и според него ли?
Според него-Не..Сатурн в квадратура с Марс..

*

Divna

« Отговор #812 -: Ноември 15, 2010, 02:25:43 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

И аз мисля, че това е краят. Неговия дисп. Сатурн е в твоя 4ти дом, а твоя дисп. Луна е в квадратура с управителя на 4тия му дом. Мисля, че и за двамата нещата са приключили.

*

Divna

« Отговор #813 -: Ноември 15, 2010, 02:27:36 am »
Момичета, моят въпрос е на предишната страница.  Плис! :'(

« Отговор #814 -: Ноември 15, 2010, 02:28:57 am »
благодаря :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #815 -: Ноември 15, 2010, 02:30:13 am »
Ще се видите Дивна.
Той в чужбина ли е ?
(Чужбина спрямо Канада ;D)

*

Stella

• 7765
« Отговор #816 -: Ноември 15, 2010, 02:31:35 am »

за него това е краят, за теб - не съм сигурна, възмущаваш се, но Луната прави квадрат с Марс - управителят на неговия 4-ти дом. А той се управлява от Сатурн, който се намира в твоя 4-ти дом (домът на края) и сключва положителен аспект с Марс - управител на неговия 4-ти дом. За него това определено е краят.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #817 -: Ноември 15, 2010, 02:32:14 am »
Момичета, моят въпрос е на предишната страница.  Плис! :'(

Дивна, виждам, че и в твоята карта Сатурн е в 7-ми дом... :-\

*

Divna

« Отговор #818 -: Ноември 15, 2010, 02:33:57 am »
Ще се видите Дивна.
Той в чужбина ли е ?
(Чужбина спрямо Канада ;D)

Последно беше в Канада. Ама знам ли сега къде е? Би трябвало да си е тук. Може да е отишъл да види баща си, който живее в другия край на държавата.

Уран от кои аспекти разбра, че ще се видим? Трудно чета моите си карти /не че съм много наясно с хорарната/.  :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #819 -: Ноември 15, 2010, 02:35:46 am »
Луната ще направи тригон с Меркурий представящ едновремнно Него и твоят 3 дом, както и ще направи съвпад с Юпитер-теб.