Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.
Според мен отговорът е "не". Слънцето (ти) прави сходящ квадрат с господаря на Х. негативните аспекти дават негативен отговор.
Стела, възможно ли е само по този аспект да се съди? Между другото ти умееш да разглеждаш доста подробно тези хорари, за взаимоотношенията. Според теб какви взаимоотношения могат да се развият?
Не искам да ти давам напразни надежди, Мия! Но понеже ме попита, ще изкоментирам подробно, това което виждам.
За мен повечето неща клонят към отрицателен отговор, но зная, че човек се хваща и за най-малката "сламка", когато харесва някого.
Сламката в случая е, че както и да го разглеждаме него - по 7-ми или по 5-ти дом, управителите на тези домове са позиционирани в твоя 8-ми - той очаква от теб секс. Но твоят въпрос беше за сериозна връзка. Според мен самата ти си раздвоена - Слънцето е в 5-ти, а луната в 8-ми и са в квадрат помежду си. По разположението на У1 - Слънце в 5-ти дом ми става ясно, че ти търсиш приключение или романтична връзка. А Луната в твоя 8-ми дом е показател, че го желаеш и сексуално. Все пак Луната е тази, която се приближава към Юпитер и Уран, по който и дом да го разглеждаме него - по 5-ти (Юпитер) или по 7-ми (Уран). Ти си по-бързата и нетърпеливата. Имало е физическо привличане - Венера и Марс в разходящ секстил помежду си. (разходящите аспекти говорят за минало събитие, а сходящите показват развитие).
В крайна сметка, който и сигнификатор да изберем - У5 (Юпитер) или У7 (Уран) Слънцето прави сходящ квадрат и с двата, а отрицателните аспекти дават и отрицателен отговор. Има една малка "закачка" - Слънце в сходящ секстил с Нептун, който е елемент от 7-ми дом (ако разглеждаме момчето по 7-ми, за което имаме пълното основание, понеже си го назовала по име). Нептун управлява твоя 8-ми дом и пак нещата опират до секса, но с Нептун по-скоро се надявай само на флирт на този етап. Ама то така се почва... рано е за задълбочаване, според този хорар. направи първата стъпка, пофлиртувай, пък ако има промяна в обстоятелствата, тогава ще си в правото си да зададеш отново въпроса.