Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210468 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #900 -: Декември 14, 2010, 04:05:02 am »
Мия, пожелавам да е хубаво, каквото и да е. :blink:

Мерси, Сънрайн! Ще видим какво ще стане. За това е интересен животът, защото не знаеш какво да очакваш. Дано да е хубаво, ако въобще има нещо. :blink:
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 04:19:04 am от Mia21 »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #901 -: Декември 14, 2010, 04:17:43 am »
Мия, пожелавам да е хубаво, каквото и да е. :blink:

Мерси, Сънрайн! Ще видим какво ще стане. За това е интересен животът, защото незнаеш какво да очакваш. Дано да е хубаво, ако въобще има нещо. :blink:

srestnala si partnora na meztite si, i te e mnogo omagosal sladko. Ne wisdam ze iska seriosna wraska, no ste imas chansa da se srestnes s nego. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #902 -: Декември 14, 2010, 04:26:11 am »
srestnala si partnora na meztite si, i te e mnogo omagosal sladko. Ne wisdam ze iska seriosna wraska, no ste imas chansa da se srestnes s nego. :wink2:

Много си прав, Доби! Той почти изцяло се препокрива с идеала ми за мъж и като външност, и като интелект, и като цяло, а и като го слушам умее да омагьосва с думи тънко, тънко. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #903 -: Декември 14, 2010, 03:58:33 pm »
Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.

Според мен отговорът е "не". Слънцето (ти) прави сходящ квадрат с господаря на Х. негативните аспекти дават негативен отговор.

Стела, възможно ли е само по този аспект да се съди? Между другото ти умееш да разглеждаш доста подробно тези хорари, за взаимоотношенията. Според теб какви взаимоотношения могат да се развият?

Не искам да ти давам напразни надежди, Мия! Но понеже ме попита, ще изкоментирам подробно, това което виждам.
За мен повечето неща клонят към отрицателен отговор, но зная, че човек се хваща и за най-малката "сламка", когато харесва някого.
Сламката в случая е, че както и да го разглеждаме него - по 7-ми или по 5-ти дом, управителите на тези домове са позиционирани в твоя 8-ми - той очаква от теб секс. Но твоят въпрос беше за сериозна връзка. Според мен самата ти си раздвоена - Слънцето е в 5-ти, а луната в 8-ми и са  в квадрат помежду си.  По разположението на У1 - Слънце в 5-ти дом ми става ясно, че ти търсиш приключение или романтична връзка. А Луната в твоя 8-ми дом е показател, че го желаеш и сексуално. Все пак Луната е тази, която се приближава към Юпитер и Уран, по който и дом да го разглеждаме него - по 5-ти (Юпитер) или по 7-ми (Уран). Ти си по-бързата и нетърпеливата. Имало е физическо привличане - Венера и Марс в разходящ секстил помежду си. (разходящите аспекти говорят за минало събитие, а сходящите показват развитие).

В крайна сметка, който и сигнификатор да изберем - У5 (Юпитер) или У7 (Уран) Слънцето прави сходящ квадрат и с двата, а отрицателните аспекти дават и отрицателен отговор. Има една малка "закачка" - Слънце в сходящ секстил с Нептун, който е елемент от 7-ми дом (ако разглеждаме момчето по 7-ми, за което имаме пълното основание, понеже си го назовала по име). Нептун управлява твоя 8-ми дом и пак нещата опират до секса, но с Нептун по-скоро се надявай само на флирт на този етап. Ама то така се почва... рано е за задълбочаване, според този хорар. направи първата стъпка, пофлиртувай, пък ако има промяна в обстоятелствата, тогава ще си в правото си да зададеш отново въпроса.
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 04:06:18 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #904 -: Декември 15, 2010, 12:16:01 am »

Много си прав, Доби! Той почти изцяло се препокрива с идеала ми за мъж и като външност, и като интелект, и като цяло, а и като го слушам умее да омагьосва с думи тънко, тънко. ;D

Мия, въпроса ти към боба е: Х по-подходящ ли е от Б, а не дали ще имате връзка!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #905 -: Декември 15, 2010, 12:22:34 am »
Оушън, мисля, че я бъркаш с Дияна. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #906 -: Декември 15, 2010, 03:27:03 am »
Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.

Според мен отговорът е "не". Слънцето (ти) прави сходящ квадрат с господаря на Х. негативните аспекти дават негативен отговор.

Стела, възможно ли е само по този аспект да се съди? Между другото ти умееш да разглеждаш доста подробно тези хорари, за взаимоотношенията. Според теб какви взаимоотношения могат да се развият?

Не искам да ти давам напразни надежди, Мия! Но понеже ме попита, ще изкоментирам подробно, това което виждам.
За мен повечето неща клонят към отрицателен отговор, но зная, че човек се хваща и за най-малката "сламка", когато харесва някого.
Сламката в случая е, че както и да го разглеждаме него - по 7-ми или по 5-ти дом, управителите на тези домове са позиционирани в твоя 8-ми - той очаква от теб секс. Но твоят въпрос беше за сериозна връзка. Според мен самата ти си раздвоена - Слънцето е в 5-ти, а луната в 8-ми и са  в квадрат помежду си.  По разположението на У1 - Слънце в 5-ти дом ми става ясно, че ти търсиш приключение или романтична връзка. А Луната в твоя 8-ми дом е показател, че го желаеш и сексуално. Все пак Луната е тази, която се приближава към Юпитер и Уран, по който и дом да го разглеждаме него - по 5-ти (Юпитер) или по 7-ми (Уран). Ти си по-бързата и нетърпеливата. Имало е физическо привличане - Венера и Марс в разходящ секстил помежду си. (разходящите аспекти говорят за минало събитие, а сходящите показват развитие).

В крайна сметка, който и сигнификатор да изберем - У5 (Юпитер) или У7 (Уран) Слънцето прави сходящ квадрат и с двата, а отрицателните аспекти дават и отрицателен отговор. Има една малка "закачка" - Слънце в сходящ секстил с Нептун, който е елемент от 7-ми дом (ако разглеждаме момчето по 7-ми, за което имаме пълното основание, понеже си го назовала по име). Нептун управлява твоя 8-ми дом и пак нещата опират до секса, но с Нептун по-скоро се надявай само на флирт на този етап. Ама то така се почва... рано е за задълбочаване, според този хорар. направи първата стъпка, пофлиртувай, пък ако има промяна в обстоятелствата, тогава ще си в правото си да зададеш отново въпроса.

Благодаря ти, Стела! Уникално точен отговор, като усещане за въпросната история в момента. Може би и аз малко се поизхвърлих като зададох въпроса за сериозна връзка, т.к и аз не съм сигурна дали той ще ми пасне за такава, а и въобще дали искам такава точно с него. По-скоро очаквам, а и мисля за флирт. Ако се харесаме тогава ще му мислим. Освен това е твърде рано да се говори за флирт, а да не говорим за връзка.

Още веднъж ти благодаря за подробния отговор! Много точно си напипала нещата.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #907 -: Декември 15, 2010, 03:32:03 am »

Мия, въпроса ти към боба е: Х по-подходящ ли е от Б, а не дали ще имате връзка!!!

Оушън, въпросът ми към теб беше: Ще се получи ли нещо сериозно между мен и мъжът, когото срещнах съвсем скоро или ще си остане просто познанство?

« Отговор #908 -: Декември 15, 2010, 11:11:10 pm »
А. е Марс в Козирог - знака си на екзалтация, а Венера е Б. в заточение в знака на Марс - затова предполагам, че Б има високо мнение за А, даже може да мисли, че А е прекалено добра/добър за него/нея.
Значи квадрата на У3 на Б Юпитер с управителя на А Марс може да означава това, което пишеш - че Б не контактува с А.
За Марс си права. Може и от двата дома да се гледа. в 4ти какво би означавало - че Марс засяга нещо лично, дълбоко в Б?
Привет Мирабела и БЛАГОДАРЯ МНОГО за включването ти, а също SORRY, че ти отговарям със закъснение  :wub:
Това, което доста ме впечатлява в картата е че Луната, втория сигнификатор на питащата се намира в 5 дом на квезита, сигурно това означава, че тя го харесва, като в същото време сключва апликиращ тригон с господаря на 5 дом на квезита Сатурн, който  е в неговия 1 дом  :rolleyes:
От друга страна Луната прави апликиращ квадрат с Управителя на квезита Венера :-\
Интересно е какъв отговор дава съчетанието на тези два аспекта ?
Ето пак слагам картата за по лесно
Въпросът е:  А пита : " Как ме възприема Б,  в кой аспект от неговия вътрешен свят се вмествам като личност ? "
 :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #909 -: Декември 16, 2010, 01:22:11 am »

Как ще премине утре срещата ми с Н?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #910 -: Декември 16, 2010, 01:24:51 am »
Как ще премине утре срещата ми с Н?
[/quote]

Srestata ste mine mnogo dobre!
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 02:10:12 am от doby »

*

Марая

• 28287
« Отговор #911 -: Декември 16, 2010, 01:25:49 am »
Мерси Доби...,много благодаря! Акцента къде го виждаш? :-\ :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #912 -: Декември 16, 2010, 01:33:42 am »

Venera sa men sa srestite, i se namira warhu nai hubawite midpointa. :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #913 -: Декември 16, 2010, 01:35:18 am »

Оффф...кои са Доби? :blink: Кой са най-хубавите мидпойнти? :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #914 -: Декември 16, 2010, 01:39:32 am »

Оффф...кои са Доби? :blink: Кой са най-хубавите мидпойнти? :-\

Towa e srestata, wapreki ze ne snaem sa kakwo stawa duma.

*

Марая

• 28287
« Отговор #915 -: Декември 16, 2010, 01:43:08 am »
Мерси ;D ;D...в тази връзка има от всичко.... ;D...
За това теб питам за акцента... :rolleyes: Съгласих след много молби и около 20 телефонни обаждания... :-[ :-[
Не иска да ми каже нищо по телефона...Имам много силна дори телепатична връзка с него....Трудна и сложна , нестандартна... :-[ ;D...Днес не устоях на предизвикателството.... ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #916 -: Декември 16, 2010, 01:43:16 am »
Мале, Марайче, то да ти завиди човек. Много ще се радваш.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #917 -: Декември 16, 2010, 01:45:36 am »

Верно ли? ;D ;D
Ретро гадината ми управлява 7-ми и 10-ти дом...,само тя е способна на такива чудеса...
Хайде кажете повече... :25: :25:

*

Divna

• 2478
« Отговор #918 -: Декември 16, 2010, 01:57:48 am »

Верно ли? ;D ;D
Ретро гадината ми управлява 7-ми и 10-ти дом...,само тя е способна на такива чудеса...

Е, тук Доби е цар на тълкуванията.
Аз мога само да ти кажа, че мъжа е нетрадиционен, а може да се занимава и с електроника. Ще дойде от далеч, за да се видите. Чувствата ви са взаимни. Ще трептите на еднакви честоти.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #919 -: Декември 16, 2010, 02:02:14 am »

Верно ли? ;D ;D

Е, тук Доби е цар на тълкуванията.
Аз мога само да ти кажа, че мъжа е нетрадиционен, а може да се занимава и с електроника. Ще дойде от далеч, за да се видите. Чувствата ви са взаимни. Ще трептите на еднакви честоти. 
:blink:

Не се занимава с електроника...,но е много нетрадиционен...,нестандартен е , не е българин и ще дойде наистина много от далеч за да ме види.... :blink: :rolleyes:....Не ме е виждал от няколко месеца....,много силна връзка е...така е ,права си.... :blink: :wub: Преди минутки звънна , за да ми каже , че тръгва.... :rolleyes: :-\