Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210576 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #960 -: Януари 12, 2011, 04:50:31 am »
Mersi mnogo  :blink:

« Отговор #961 -: Януари 13, 2011, 02:19:22 am »
Понеже вече ясно ми заявиха,че нямат чувства...дълбоки...към мен и че нищо няма да стане,та поне в тая насока слязох от облаците и самозаблудите,а и вече не знам дали съм уморена или безразлична...едно от двете сигурно,та се чудех дали се очертава сериозна любовна връзка скоро и ако да,горе-долу след колко време?  :wub: Благодаря предварително!

« Отговор #962 -: Януари 13, 2011, 02:27:25 am »
Ласт кис, чела съм, че се задават конкретни въпроси, касаещи конкретни лица, а при теб няма подобно нещо, нека и другите да кажат, но според мен не може да се отговори на въпроса ти.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #963 -: Януари 13, 2011, 02:32:28 am »
Въпроса ми е ще имам ли сериозна любовна връзка скоро?
Защо да не може да се отговори?  :-\  

Ще опитам да го започна...обаче не съм сигурна кой дом да гледам?
Ще опитам по 5ти дом,моя 5ти дом има управител Юпитер,а 5ти дом на въпроса има за управител Меркурий.Юпитер е в 9ти дом в риби,3ти дом се явява на въпроса.
Мерк е в моя 5ти дом в стрелец,обаче Юпитер и Мерк имат квадратура, което не е май много положително.
Ако считаме планетите в 5тия ми дом,които са Венера,Плутон,Мерк/вече споменат/ и СЛВ и погледнем аспектите,които сключват с упр на въпроса има един съвпад между Мерк и Плутон и още един съвпад със СЛВ. Тези съвпади не би ли трябвало да дават някаква надежда?
Нещото,което ме съмнява е тая Луна в 10ти дом,да не би да съм мислила за нещо друго,докато съм задавала въпроса?Луната има тригон с Меркурий,това е хубаво,но не знам какви са й аспектите след това.... :-\
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 02:44:43 am от Last_Kiss »

« Отговор #964 -: Януари 13, 2011, 02:50:08 am »
Понеже вече ясно ми заявиха,че нямат чувства...дълбоки...към мен и че нищо няма да стане,та поне в тая насока слязох от облаците и самозаблудите,а и вече не знам дали съм уморена или безразлична...едно от двете сигурно,та се чудех дали се очертава сериозна любовна връзка скоро и ако да,горе-долу след колко време?  :wub: Благодаря предварително!

За мен отговорът е "Да". Имаш сходящ секстил с У7 Уран. Последните аспекти на Луната са секстил с твоя У9 Нептун и тригон с У3 Меркурий - ще има нови контакти, възможно и с чужденци, или контакти с интелигентни хора. Само преди това трябва да преодолееш опозицията на Луната в Овен с Марс - може би прекалено бързо искаш да се впуснеш в следваща връзка.

« Отговор #965 -: Януари 13, 2011, 02:54:28 am »

За мен отговорът е "Да". Имаш сходящ секстил с У7 Уран. Последните аспекти на Луната са секстил с твоя У9 Нептун и тригон с У3 Меркурий - ще има нови контакти, възможно и с чужденци, или контакти с интелигентни хора. Само преди това трябва да преодолееш опозицията на Луната в Овен с Марс - може би прекалено бързо искаш да се впуснеш в следваща връзка.

Благодаря ти,Мирабелла! :wub:
Аз съм в чужбина,така че няма как да е българин,а и не познавам много тук.
А тази опозиция на Луната с Марс освен че много бързам,може ли да значи нещо друго,смисъл че трябва да почакам и да не правя глупости с който не трябва?  :rolleyes: :-\

« Отговор #966 -: Януари 13, 2011, 02:57:59 am »
Не знам, Ласт Кис. Глупостите за едни може да не са глупости за други.

« Отговор #967 -: Януари 13, 2011, 03:05:01 am »
Не знам, Ласт Кис. Глупостите за едни може да не са глупости за други.

Добре,благодаря ти отново!  :kissd:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #968 -: Януари 13, 2011, 03:38:27 pm »
На Слънцето /ти/ му предстоят любовни преживявания скоро сякаш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #969 -: Януари 13, 2011, 08:41:28 pm »
На Слънцето /ти/ му предстоят любовни преживявания скоро сякаш.
:-\ То въпроса е дали само са мой любовни преживявания или и за отсрещната страна ще е така  :rolleyes:
Благодаря за коментара  :wub:

« Отговор #970 -: Януари 15, 2011, 09:59:55 pm »
Може ли още един хорар,просто неска ми се случи нещо,та сега съм му ударила едно мислене  ;D

Въпроса е ''Харесва ли ме *назован по име*?''

Тая Луна на 0-вия градус пречи ли за тълкуването?  :-\

« Последна редакция: Януари 15, 2011, 10:09:48 pm от Last_Kiss »

*

missKapriz

« Отговор #971 -: Януари 15, 2011, 11:13:54 pm »
Луната не е проблем,но аз не виждам тук особен интерес от негова страна и евентуална връзка.
Ти май си влюбчива,ластКисс :PКогато се появи истинския няма да се сетиш даже за хорар :blink:

« Отговор #972 -: Януари 15, 2011, 11:29:56 pm »
Луната не е проблем,но аз не виждам тук особен интерес от негова страна и евентуална връзка.
Ти май си влюбчива,ластКисс :PКогато се появи истинския няма да се сетиш даже за хорар :blink:

Благодаря ти,Мис Каприз!  :wub: :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #973 -: Януари 15, 2011, 11:51:24 pm »
Той те е харесал, но има вероятност ти нещо да си промениш отношението към него.

« Отговор #974 -: Януари 15, 2011, 11:59:49 pm »
Той те е харесал, но има вероятност ти нещо да си промениш отношението към него.

Не знам,може.Аз го харесвам,а той днес се държа по начин,по който трудно бих казала,че няма поне симпатии към мен,а мойте симпатии към него за жалост си личат,трудно ги прикривам по принцип.А иначе е леко страннен,понякога се държи студено,друг път точно обратното и затова трудно се ориентирам.  :blink: Благодаря,Уран!

« Отговор #975 -: Януари 16, 2011, 06:24:09 pm »
Здравейте!

Моля за помощ по този хорар.
Въпрос: Станислав има ли чувства към Маргарита? Въпросът е зададен от момичето.

Според мен отговорът е "не".

« Отговор #976 -: Януари 16, 2011, 07:03:49 pm »
Според мен отговорът е "не".

И аз така мисля. :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #977 -: Януари 16, 2011, 07:19:22 pm »
Здравейте, момичета!  :blink:

Имам един въпрос: Ще започна ли любовни отношения с .... /назовала съм го по име/?

Ако отговорът е Да, може ли да се каже дали ще бъдат красиви и продължителни?

Благодаря ви предварително!  :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #978 -: Януари 16, 2011, 07:34:36 pm »
ДА!Ще започнеш.... :blink:
Дивна , мисля , че ще бъдат такива каквито си ги направиш....Зависи от теб!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #979 -: Януари 16, 2011, 07:38:49 pm »
И аз да пусна едно хорарче взаимоотносително :-[

От известно време си дружа с един бивш човек. Усещането ми обаче е, че каквото било, било, и няма много почва за нови хоризонти, освен приятелстване.
Човекът обаче си мислел други работи...

Въпросът към хорара е: да смъквам ли гарда към Г., и ако го направя, това до къде би могло да ме доведе в +/- скали на мойте си вътрешни хоризонти...

Ти си объркана, а той мисли за любов. От друга страна, според картата не може да се каже, че ти не търсиш контакт с него. Макар че поведението му те смущава. Венера в Стрелец не е с особено вдигнат гард, но пък с предстоящия секстил със Сатурн по-скоро няма да го свалиш (гарда). Друга интерпретация на аспекта, е че той възнамерява да предприеме някакви стъпки към теб - Сатурн е негов У3. Имаш и апликиращ секстил с Нептун - управителят на неговите чувства, така че предполагам, че ти харесва, че той те харесва. Луната (твой У3) и Сатурн (негов У3) са в апликиращ тригон - ще имате възможности за приятно общуване. Или действията и намеренията ви ще са в синхрон. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер. Може би това е посление да не преувеличаваш в жестовете си спрямо него. Извинявай, ако не съм права.