Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211168 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1180 -: Февруари 06, 2011, 01:40:17 am »
Много ти благодаря,Стела!!!Наистина!  :88:
Иначе да,за жалост,съм готова да му падна в ръчичките и да потъпкам достойнството си за пореден път заради него.

*

tanina80

« Отговор #1181 -: Февруари 07, 2011, 11:33:40 pm »
Ако го сложим него в 8-ми дом, твоят сигнификатор клони към съвпад с неговия сигнификатор, демек готова си да му "паднеш в ръчичките".
И как го сложи в 8-ми дом, ако не е тайна? Че да пробвам и аз мойта Везничка да я наместя там ...

*

missKapriz

« Отговор #1182 -: Февруари 09, 2011, 04:01:03 pm »
Това края ли е на връзката между Нея и Него/назовани по имена/?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1183 -: Февруари 09, 2011, 04:08:43 pm »
Соларче, аз не мисля, че това е края.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1184 -: Февруари 09, 2011, 04:13:56 pm »
Мерси,Съни :kissd:И аз така мисля,но си викам да не се филмирам нещо,защото ТЯ реве и се тръшка и не знам какво да я правя :-\

*

tanina80

« Отговор #1185 -: Февруари 10, 2011, 09:32:20 pm »
Ако го сложим него в 8-ми дом, твоят сигнификатор клони към съвпад с неговия сигнификатор, демек готова си да му "паднеш в ръчичките".
И как го сложи в 8-ми дом, ако не е тайна? Че да пробвам и аз мойта Везничка да я наместя там ...
Това не ставаше ли като върху моята карта, наложа неговата да си съвпадне асц му ВЗН 25градус с тази точка ВЗН 25 градус в моята карта?

*

missKapriz

« Отговор #1186 -: Февруари 10, 2011, 09:38:48 pm »
не,Танина,ти говориш за синастрия,а Стела за хорарни домове и сигнификатори

*

Divna

• 2478
« Отговор #1187 -: Февруари 14, 2011, 12:59:52 am »
Здравейте, момичета!

Имам въпрос, който гласи: "Ще видя ли отново ... /назовала съм го по име/?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Между Меркурий и Юпитер няма никаква връзка. Преди да напусне знака, в който е, на Луна и предстои квадрат с управителят на неговия 4 дом - края.  :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #1188 -: Февруари 14, 2011, 01:11:23 am »
Май НЕ. :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #1189 -: Февруари 14, 2011, 01:16:28 am »
Май НЕ. :-\

Благодаря, Уран!

И аз така виждам нещата в хорара. Няма никакви подкрепящи аспекти за положителен отговор.

« Отговор #1190 -: Февруари 14, 2011, 01:33:10 am »
Дивна, при толкова много тригони в картата, все нещо подкрепящото отговор "ДА" би трябвало да се намери. В класическата хорарна астрология апликиращ тригон на Луна към Слънце се счита за силно положителен знак. ;)
За жалост няма сходящи аспекти между вашите управители, както и между управителите на 3-тите ви домове. Хубавото, е че управителите на 5-тите ви домове са в сходящ съвпад... Луната има 3 тригона и 1 квадрат до напускане на знака. Лошо, че квадратът е с твоя диспозитор и У10 - целите ти. Моят отговор е, че ще се го видиш г-н Х, обаче нещо няма да стане точно както ти го искаш, или каквото си наумила. Надеждите ти (Сатурн) са силни, но ще бъдат квадратирани от диспозитора си Венера, което още веднъж показва, че нещо няма да се получи както се надяваш. Успех! :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1191 -: Февруари 14, 2011, 01:50:56 am »
Не виждам причина да не се видите, аз също мисля, че ще има среща.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1192 -: Февруари 14, 2011, 01:51:13 am »
Цитат
Надеждите ти (Сатурн) са силни, но ще бъдат квадратирани от диспозитора си Венера, което още веднъж показва, че нещо няма да се получи както се надяваш. Успех!
Това не никак страшно -те все пак са в рецепция помежду си.Но в тази карта Венера и сатурн не са особено важни,така,че може и да не се отчита предполагам

« Отговор #1193 -: Февруари 14, 2011, 01:53:20 am »
Права си, Солар. И аз тва викам после, но ме мързи да се поправям. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1194 -: Февруари 14, 2011, 01:54:03 am »

А по-късно ще се видиме.... ;D ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1195 -: Февруари 14, 2011, 02:47:40 am »
Дивна, при толкова много тригони в картата, все нещо подкрепящото отговор "ДА" би трябвало да се намери. В класическата хорарна астрология апликиращ тригон на Луна към Слънце се счита за силно положителен знак. ;)
За жалост няма сходящи аспекти между вашите управители, както и между управителите на 3-тите ви домове. Хубавото, е че управителите на 5-тите ви домове са в сходящ съвпад... Луната има 3 тригона и 1 квадрат до напускане на знака. Лошо, че квадратът е с твоя диспозитор и У10 - целите ти. Моят отговор е, че ще се го видиш г-н Х, обаче нещо няма да стане точно както ти го искаш, или каквото си наумила. Надеждите ти (Сатурн) са силни, но ще бъдат квадратирани от диспозитора си Венера, което още веднъж показва, че нещо няма да се получи както се надяваш. Успех! :wub:

Благодаря, Мирабела!
Може би е добре да дам малко подробности, за да станат нещата по-ясни.

С господинът имаме или по-точно имахме любовни отношения. Последния път като се видяхме /в петък прекарахме една романтична вечер в тях пред камината/, аз такива му ги наговорих /типично за мен да разваля цялата романтика/, че се съмнявам дали ще желае да ме види повече. И двамата искаме сериозна връзка, но аз напоследък така съм се отчаяла от мъжете като цяло и в желанието си да бъда ясна му заявих, че не му вярвам какво ми говори. С една дума го приравних с всички останали мъже, което е доста обидно. Истината е, че му показах, че не се надявам на нищо и всъщност това си е самата истина. Той добре знае, че аз няма да го потърся /казах му го преди да се разделим/, а аз след всичко случило си мисля, че и той няма да ме потърси. Кой себеуважаващ се мъж ще го направи? И мисля, че хорара добре показва ситуацията.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1196 -: Февруари 14, 2011, 02:51:40 am »

Благодаря, Съни!

Зададох хорара, но май небиваше да го правя. Не вярвам да ми се обади. Бях много директна и знам добре, че това не се харесва на мъжете, особено в началото на взаимоотношенията.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1197 -: Февруари 14, 2011, 02:56:38 am »
Цитат
Надеждите ти (Сатурн) са силни, но ще бъдат квадратирани от диспозитора си Венера, което още веднъж показва, че нещо няма да се получи както се надяваш. Успех!
Това не никак страшно -те все пак са в рецепция помежду си.Но в тази карта Венера и сатурн не са особено важни,така,че може и да не се отчита предполагам

Благодаря, Солар!

Да явно нямат значение, защото както вече поясних, нямам никакви надежди.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1198 -: Февруари 14, 2011, 03:02:55 am »

А по-късно ще се видиме.... ;D ;D :wub:

Нещо не схващам, ама нищо.  ;) ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1199 -: Февруари 14, 2011, 03:24:04 am »
Раздялата със съпруга ми окончателна ли е?
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 10:11:17 am от Рая »