Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211774 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1200 -: Февруари 14, 2011, 03:27:20 am »
Raq, s kogo e tazi razdqla? Kakyv ti se pada 4oweka - lubim, syprug, priqtel ...? Nazowala li si li4nostta poimenno?

*

missKapriz

« Отговор #1201 -: Февруари 14, 2011, 03:30:19 am »
Мисл,че не е-даже мн скоро може да има контакт

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1202 -: Февруари 14, 2011, 03:30:55 am »
със съпруга ми! назовах името, да.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1203 -: Февруари 14, 2011, 02:27:53 pm »
Не. Той ли се "изнесе"- Луна в отминаващ тригон с неговия сигнификатор?
Ако говорим за юридическа "раздяла", ти имаш ПФ в твой 9 дом, а сигнификаторът на неговият 9 дом е в квадратура с Луна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1204 -: Февруари 14, 2011, 09:21:12 pm »
не, аз се изнесох.
какво означават тези положения на ПФ?

« Отговор #1205 -: Февруари 14, 2011, 11:09:27 pm »
По хорара на Рая. Луната ще направи тригон със Слънце - нещата би трябвало да се развият в полза на питащата. Последният аспект на Луната (У10 - края на връзката) е квадрат с Уран (У5), т.е. отговорът би трябвало да е "не, раздялата не е окончателна". Аспектът може да показва, че в момента не си наясно с чувствата си. Още повече, че предпоследният аспект на Луната ще бъде тригон с Нептун - в раздялата ви все още има неизяснени моменти. По картата се вижда, че не гориш от голямо желание да се прибираш у дома - твоят управител Венера отива към квадрат с У4 Сатурн. Но Венера и Сатурн са във взаимна рецепция - ти и дома ти сте едно цяло. Управителят на мъжа ти и неговият У5 са в твоя 5-ти дом, под властта на твоя У5 - това би трябвало да показва, че човекът има чувства към теб. Успех! :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1206 -: Февруари 14, 2011, 11:37:56 pm »
Здравейте, момичета!

Да се отчета по стария хорар от вчера, въпросът на който беше "Ще видя ли отново ... /назован по именно?":blink:
С въпросната особа не се видяхме, но успяхме да разговаряме още на същия ден на задаването на хорара. Разговорът протече културно, но и двете ни егота бяха толкова извисени  :-[, че и двамата решихме, че няма смисъл да се тормозим и да спрем нещата до там докъдето са стигнали.
Та във връзка с това построих последния хорар към въпросното събитие, въпросът на който е: "Това ли е краят на отношенията ни с ... /назован е по име/?"

Благодаря ви предварително!  :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1207 -: Февруари 15, 2011, 12:23:17 am »
Как си личи , че става дума за любов в тази карта... :rolleyes: Асц- венера , Дсц скорпион.... ;D , мисля , че отговора е НЕ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1208 -: Февруари 15, 2011, 12:31:08 am »
не, аз се изнесох.
какво означават тези положения на ПФ?
Ако искаш развод- "късметът" е на твоя страна, но Той май не е много навит за такава развръзка- квадрат м/у Луна е сигнификаторът на негов 9 дом-съд.
Много ти е пълен петият дом- още го обичаш, а и мнението на децата ти по този въпрос е важно. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1209 -: Февруари 15, 2011, 12:38:26 am »
Как си личи , че става дума за любов в тази карта... :rolleyes: Асц- венера , Дсц скорпион.... ;D , мисля , че отговора е НЕ!

Скъпа, дай да погледнем 4 дом, където е краят на взаимоотношенията.  ;) ;D
А иначе, че любов и страст имаше да, ама ...  :-[ все нещо трябва да стане, за да се усложнят нещата.  :cry3:
Ах тоя квадрат, тоя квадрат, който ще продължи чак до свършека на света /2012/... сега ли намери да ми се лепне.  :-[ И ще извиняваш, Марайка, ама него съм си нарочила и ми иде да го  :33:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1210 -: Февруари 15, 2011, 12:47:00 am »
Гледам го и мисля , че отговора е НЕ! :P ;D
Карето си е каре , един ден ще си му благодарна! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1211 -: Февруари 15, 2011, 01:04:52 am »
Абе не знам какво е ама сигурното е, че нито аз, нито той ще тръгнеме да си се извиняваме. Нито той ще ме потърси, нито пък аз него. Така че нормално е отговорът и в хорара да е, че е краят. Моят сигнификатор /Венера/ е в негов 3ти дом и е само с квадратури, което за мен означава, че комуникацията с мен е приключена изцяло. Моят управител на 4 дом - краят е в негов 8ми, което само по себе си говори, че краят за него си е действително край. Неговият управител на 4ти дом /Сатурн/ е в квадратура с моя сигнификатор /Венера/ - любовта за него е приключила. Пък и неговият 4ти дом е дядовата ръкавичка.  :-[ Не че знам какво означава това, но няма да е хубаво.

Дано си права за карето. Днес обаче не ме радва и не съм му благодарна.  :-[

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1212 -: Февруари 15, 2011, 01:15:24 am »
Divna, след като и двамата сте решили да приключвате, защо се обяснявате  :blink:? Всъщност кой на кого се обади? И аз мисля, че това не е краят, но ви трябва време, за да създадете взаимно приемливи отношения. Това Водолея ли е?
Аз лично ще ти стискам палци и ще ти гледам сеира (шегувам се с най-топли чувства  :P)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1213 -: Февруари 15, 2011, 01:25:58 am »
Здравейте, момичета!

Да се отчета по стария хорар от вчера, въпросът на който беше "Ще видя ли отново ... /назован по именно?":blink:
С въпросната особа не се видяхме, но успяхме да разговаряме още на същия ден на задаването на хорара. Разговорът протече културно, но и двете ни егота бяха толкова извисени  :-[, че и двамата решихме, че няма смисъл да се тормозим и да спрем нещата до там докъдето са стигнали.
Та във връзка с това построих последния хорар към въпросното събитие, въпросът на който е: "Това ли е краят на отношенията ни с ... /назован е по име/?"

Благодаря ви предварително!  :58:

От тази карта много ясно проличава, че ти не знаеш какво искаш. Първо Луната не се намира в любовен дом. Питаш си "от интерес към спорта", а нагласата ти е противоречива. Двата ти сигнификатора, които те характеризират тебе - Венера и Луна, са в опозиция помежду си. Не мисля, че това е краят, тъй като Луна е в опозиция на Плутон (У7). Имало е връзка между У1 и У7, но тя е разходяща. За сметка на това има сходящ съвпад на твоя У5 с неговия У5, но ще има известно забавяне, ( гледам интерсептираните домове).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #1214 -: Февруари 15, 2011, 01:41:48 am »
Divna, след като и двамата сте решили да приключвате, защо се обяснявате  :blink:? Всъщност кой на кого се обади? И аз мисля, че това не е краят, но ви трябва време, за да създадете взаимно приемливи отношения. Това Водолея ли е?
Аз лично ще ти стискам палци и ще ти гледам сеира (шегувам се с най-топли чувства  :P)

Ami to si e seir za ostanalite. Nali horata si padat po seira, 4e e bezplaten.  ;D De da moga i za men da go naprawq takyw.  :-[  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1215 -: Февруари 15, 2011, 01:55:29 am »
Blagodaria, Stela! :blink:

Ne e za sporta, a v imeto na horarnata.  :blink:

Ne sym obyrkana. Za men opredeleno tova e kraiat. Iskah da vidq, dali horar 6te go otbeleji.
Нямам никакви надежди. За него не знам.

ПП: Човек съм, който не се връща към кауза, която не си заслужава. В случая любов, за която не си струва да хвърляш енергия. Опитът ми на това ме е научил. Веднъж обърна ли гръб на нещо, в което съм убедена, че не става, то е завинаги. Връщане назад няма. Животът е много кратък, за да давам безброй шансове. По-добре сама, отколкото с човек, с който не си заслужава.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1216 -: Февруари 15, 2011, 01:58:20 am »
Stella, ако имаш възможност би ли се включила и по моя хорар.
Много аргументирано звучат разсъжденията ти, и за мен е важна и твоята гледна точка.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1217 -: Март 03, 2011, 10:52:08 pm »
Момичета, имам един хорарен въпрос свързан с отношенията ми с един човек. В тези отношения в миналото е имало по малко от всичко, и без значение от времето интересът му към мен е винаги на лице. Пускам ви картата . Ще се радвам да чуя мнения :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #1218 -: Март 03, 2011, 11:01:06 pm »
А какъв е въпроса :'(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1219 -: Март 03, 2011, 11:04:34 pm »
А какъв е въпроса :'(

Гелем съм шемет :)
Ми въпроса е какво има между нас ?
Във всякакъв смисъл ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!