Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211457 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1240 -: Април 02, 2011, 10:47:59 pm »
По хорара на Мия:НЕ.

Възможно ли е само секс?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1241 -: Април 02, 2011, 11:04:27 pm »
По хорара на Мия:НЕ.

Възможно ли е само секс?

И аз не зная дали е възможно. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1242 -: Април 02, 2011, 11:17:17 pm »
Пак по новолуние. :blink: Труден хорар.
Мия, ето какво се получава според мен. Ако за него гледаме управителя на 7-ми дом (назован е по име, Луната е в 7-ми на К8), тогава има два варианта:

- класически управител - той е Юпитер, в апликиращ съвпад сте, което клони към отговор ДА. Преди да бъде формиран точният аспект, и двамата ще бъдете изгорени от Слънцето (Юпитер по-малко, предполагам, поради сходството в природата на двете планети). И доколкото Слънцето е твой У12, си мисля, че може да формирате някакви тайни взаимоотношения. Макар че Слънце и тайни не ми се връзва, Слънцето изкарва всичко на показ. Може и да греша. Меркурий е ретрограден. Ако става дума за втори опит за създаване на връзка, може и да е успешен.

Мисля, че може да се нарече втори опит.  :blink:  
- модерен управител - той е Нептун, утре (или другиден) сменя знака, значи се сменят обстоятелствата. Тука не знам какво ще се случи. Нямате аспект помежду си, т.е. липсва шанс за взаимодействие в момента.

Ако той е по 5-ти дом, тогава се управлява от ретрограден Сатурн и двамата отивате към опозиция, т.е. изникват някакви пречки. Юпитер е подминал опозицията със Сатурн - да не би да е имало някаква възможност за връзка, която да е била пропусната или осуетена по-скоро?      Да, беше осуетена-други хора се бяха набъркали.  :blink:
Луната току-що е сменила знака, което може да означава, че е рано да се каже какво ще се случи, че предстоят да се случат събития, които могат да изменят отношението ти към въпроса. Идва от съвпад с Марс (У8). Преди новолунието й предстои съвпад с Уран на К8 и квадрат с Плутон (в 5-ти дом). Извинете ме за мръсното подсъзнание, но при тази конфигурация си мисля за неочакван секс. Хич не ти е мръсно даже подсъзнанието-съвсем в реда на нещата е мисля... След новолунието Луната ще направи съвпад с твоя управител. Може би малко по-нататък шансът ще бъде на твоя страна.

Мирабела, ти си уникална направо! Усещаш много точно ситуацията...И предния път го направи.Чак ми стана смешно и ти се радвам колко си точна. Поздравления! ;D :wub:

И сега как да го разбирам-възможен е секс, а за връзка по-натам, така ли? ;D
« Последна редакция: Април 02, 2011, 11:23:12 pm от Mia21 »

« Отговор #1243 -: Април 02, 2011, 11:27:04 pm »
Знаеш ли колко ме е страх да не сбъркам и да не вкарам някого в заблуда.

И сега как да го разбирам-възможен е секс, а за връзка по-натам, така ли? ;D

Така ми се струва в момента. Предстоящия съвпад на Луната с твоя сигнификатор го тълкувам като възможност ти да решиш въпроса, от теб да зависи изходът на въпроса. Проблемът е, че класиците казват, че новолунието е неблагоприятен период за разглеждане на хорари. Като нищо може да греша за развитието на въпроса. Успех!!! :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1244 -: Април 02, 2011, 11:33:50 pm »
Не се притеснявай. Аз няма да се ръководя по хорара. Просто правя нещо като проверка на ситуацията и чрез астрологията. Понеже знам много добре за какво става дума, силно ме изненада и ме зарадва как ти успя толкова ясно по картата да го откриеш. Така стоят нещата към момента, а за в бъдеще ще ги следим. ;) :blink:

Благодаря ти! Наистина ти се радвам и възхищавам в момента. :wub:

« Отговор #1245 -: Април 03, 2011, 12:25:11 am »
Като каза, че са се набъркали други хора. Слънцето (твой У12) ще направи аспект с Юпитер преди твоят управител Меркурий. Ако приемаме Юпитер за управител на X, това може да означава, че някой таен агент ще се опита пак да се намеси в работите ви. Оф, дано не. :angry:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1246 -: Април 03, 2011, 12:29:47 am »
Като каза, че са се набъркали други хора. Слънцето (твой У12) ще направи аспект с Юпитер преди твоят управител Меркурий. Ако приемаме Юпитер за управител на X, това може да означава, че някой таен агент ще се опита пак да се намеси в работите ви. Оф, дано не. :angry:

Хората първия път не бяха злонамерени, даже напротив, искаха да съдействат. Просто не беше добре да го правят.

« Отговор #1247 -: Април 21, 2011, 06:13:38 am »
Привет момичета !!!
Моля ви да ме просветлите във връзка с един хорар !
От вчера мисля и премислям....
Въпросът е: А пита има ли чувства Б към нея ?
А 1 дом
Б 7 дом
Неясна ми е тази позиция на У1 в 12 дом на Б ?
Означава ли това НЕ, или просто не е ясно, или какво друго може да е ?
Ще съм много благодарна ако хвърлите едно око на картите, съответно Koch и Placidus
 :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1248 -: Април 21, 2011, 06:23:06 am »
А заедно ли са А. и Б. или временно са били разделени?
А. е представен от ретрограден Сатурн на АС и Венера, а Б. - от Марс в Овен.
В случая сигнификаторите на двамата са силни есенциално, но преди задаване на въпроса е имало опозиция между Марс и Сатурн. Сигнификаторът на А. ще премине в друг знак - от екзалтация в заточение, където Б. има повече предимства. Луната, която също е сигнификатор на въпроса, се намира в знак на падение, която позиция може да загатва за известна неудовлетвореност от ситуацията от страна на питащия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1249 -: Април 21, 2011, 06:27:04 am »
Привет момичета !!!
Моля ви да ме просветлите във връзка с един хорар !
От вчера мисля и премислям....
Въпросът е: А пита има ли чувства Б към нея ?
А 1 дом
Б 7 дом
Неясна ми е тази позиция на У1 в 12 дом на Б ?
Означава ли това НЕ, или просто не е ясно, или какво друго може да е ?
Ще съм много благодарна ако хвърлите едно око на картите, съответно Koch и Placidus

Този Б. дете ли има? - екзалтирало слънце в негов 1-ви дом, което идва от негов 5-ти.
Господарите на 5-тите домове на кверента и квезита излизат от опозиция един с друг, което означава, че не е имало любовни чувства.

Няма връзка между ситнификаторите на 1-ви и 7-ми дом. Освен това неговият управител - Марс в своя собствен дом и знак, означава, че е зает предимно със себе си. вероятно това дете е важно за него или някой друг, който идва от неговия 5-ти дом. Опозицията 1-7 дом не е много обнадеждаваща също. :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1250 -: Април 21, 2011, 06:32:12 am »
Благодаря ти МНОГО Лили, каква хубава изненада е такъв бърз отговор !
Те са разделени, не скарани, но нямат физически контакт  :mellow:
Това положение е доста неясно, още повече, че Б е доста хлъзгав и нищо не показва  :lol:
Затова ми се иска да надникна в него чрез хорара  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1251 -: Април 21, 2011, 06:42:55 am »
Те са разделени, не скарани, но нямат физически контакт  :mellow:
Това положение е доста неясно, още повече, че Б е доста хлъзгав и нищо не показва  :lol:

В момента на задаване на въпроса и двамата са есенциално силни, но предстои преминаване на сигнификтора на А. в знак, управляван от сигнификатора на Б. Затова мисля, че А. е човекът, който трябва повече да се съобразява и от който се очакват повече компромиси в отношенията, за това говори и ретроградният Сатурн в съвпад с Асцендента. Докато Б. е с нагласа на "играч" и може да смята, че има и други алтернативи, да се прави на "тежкар", поне на този етап.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1252 -: Април 21, 2011, 06:44:35 am »
Този Б. дете ли има? - екзалтирало слънце в негов 1-ви дом, което идва от негов 5-ти.
Господарите на 5-тите домове на кверента и квезита излизат от опозиция един с друг, което означава, че не е имало любовни чувства.

Няма връзка между ситнификаторите на 1-ви и 7-ми дом. Освен това неговият управител - Марс в своя собствен дом и знак, означава, че е зает предимно със себе си. вероятно това дете е важно за него или някой друг, който идва от неговия 5-ти дом. Опозицията 1-7 дом не е много обнадеждаваща също. :wub:

Благодаря ти МНОГО Стела !
Не, Б няма дете, така че сигурно Слънцето от 5ти в 1ви означава други неща  :mellow:
Какво означава У1 в 12 дом на Б, когато става въпрос за чувства ?
 :rolleyes:
Въпросът е за евентуални чувства между хора, които не са в близки отношения  :lol:
Да се види ако може каквото е "скрито-покрито"

*

Stella

• 7765
« Отговор #1253 -: Април 21, 2011, 06:50:56 am »

Въпросът е за евентуални чувства между хора, които не са в близки отношения  :lol:
Да се види ако може каквото е "скрито-покрито"

Венера в неговия 12-ти дом е питащата, която се опитва да разбере нещо тайно или както ти самата каза "скрито-покрито"...но понеже е неаспектирана, според мен нищо особено няма да успее да разбере, макар да се намира в достойнство по знак.

Според мен въпросът е несериозен. Тя изпитва към него по-скоро негативни чувства и има материален интерес - позицията на Луната, която е в падение в нейния 2-ри дом не се връзва с естеството на въпроса. За какво и е да знае? По нищо не личи да го обича.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1254 -: Април 21, 2011, 06:52:33 am »
В момента на задаване на въпроса и двамата са есенциално силни, но предстои преминаване на сигнификтора на А. в знак, управляван от сигнификатора на Б. Затова мисля, че А. е човекът, който трябва повече да се съобразява и от който се очакват повече компромиси в отношенията, за това говори и ретроградният Сатурн в съвпад с Асцендента. Докато Б. е с нагласа на "играч" и може да смята, че има и други алтернативи, да се прави на "тежкар", поне на този етап.
Вярно е, че Б се прави на тежкар, той е Овен, това е нормално  :P
Но пък едновременно с това е с Луна в Риби и Асцендент Рак, така че по-скоро е студен и предпазлив  :-\
Кагато А е в неговия 12 дом какво означава това ?
Това е, което ми се набива в очи, когато гледам картата  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1255 -: Април 21, 2011, 06:57:19 am »

Това е, което ми се набива в очи, когато гледам картата
;)

"Шпионира" Венера (У1) в неговия 12-ти дом, това се опитва да направи, но няма шансове за успех. Както вече казах, неаспектирана е, макар да е в екзалтация (вероятно с добри намерения).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1256 -: Април 21, 2011, 06:59:43 am »

Много неща може да означава, а и не знаем какъв е случаят.
А. в 12 дом на Б. остава някак в сянка, отношенията може да не се афишират или пък Б. на този етап да не е наясно все още и да няма визия за тези отношения и тяхната по-нататъшна перспектива... Съвпадът му с ретро Меркурий показва колебание, време за размисъл, преоценка на ситуацията... В момента импровизирам, не вземай написаното чак толкова насериозно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1257 -: Април 21, 2011, 07:16:44 am »
"Шпионира" Венера (У1) в неговия 12-ти дом, това се опитва да направи, но няма шансове за успех. Както вече казах, неаспектирана е, макар да е в екзалтация (вероятно с добри намерения).
Много неща може да означава, а и не знаем какъв е случаят.
А. в 12 дом на Б. остава някак в сянка, отношенията може да не се афишират или пък Б. на този етап да не е наясно все още и да няма визия за тези отношения и тяхната по-нататъшна перспектива... Съвпадът му с ретро Меркурий показва колебание, време за размисъл, преоценка на ситуацията... В момента импровизирам, не вземай написаното чак толкова насериозно.  :blink:
Така е, отношенията не се афишират, но този 12 дом все не ми дава мира, като видя У1 там  :-\
Много е логично Б да няма визия за тези отношения, сигурно просто това е отговора... ;)

За конкретния случай е много логично това, което казваш Лили, както и Стела...
« Последна редакция: Април 21, 2011, 07:26:53 am от Яспис »

Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1258 -: Август 19, 2011, 07:56:14 pm »
Привет на всички! Много ви моля, да хвърлите едно око на хорара ми. Въпросът ми е "Ще се доразивят ли взаимотношенията ми с А по благоприятен начин или всичко ще замре?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1259 -: Август 24, 2011, 11:21:20 am »
http://www.supershare.net/image/398223-7621545ba8.html

ще имаме ли връзка с ....?
 аз питам, назован е по име, и двамата сме формално обвързани с друг човек :blink: