Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210406 Прегледи
Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1360 -: Януари 04, 2012, 09:10:25 pm »
Сега като каза това,че те е сърбял езика.Мъжа ми пред хората казва,че съм учела да ставам екстрасенс-ка  ;D ;D Била съм гледала някакви кръгчета с точки вътре  ;D
Мислела съм си,ама сигурно ще познае,че съм аз толкова добре си знаем стила на писане  ;) ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1361 -: Януари 04, 2012, 09:11:23 pm »
Сега като каза това,че те е сърбял езика.Мъжа ми пред хората казва,че съм учела да ставам екстрасенс-ка  ;D ;D Била съм гледала някакви кръгчета с точки вътре  ;D
Мислела съм си,ама сигурно ще познае,че съм аз толкова добре си знаем стила на писане  ;) ;D

Орлето може да се пробва от твое име.хахаха! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1362 -: Януари 04, 2012, 09:13:01 pm »

хахаха, едва ли да стане със скайпа,понеже сме с общ на лаптопа и компютъра, именно за да знае дали си пиша с мъже  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1363 -: Януари 04, 2012, 09:13:48 pm »
Аз имам няколко профила в скайп, та може да се позабавляваш с него, няма и да се усети, дори и да сте в една стая  ;D

Хаха, ако не знаех, че Венерата ти е телешка, щях да я помисля за водолейска или близнашка, те се забавляват на такива номерца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1364 -: Януари 04, 2012, 09:15:08 pm »

Точно това си мислех  ;D С една приятелка уморихме един мой сваляч, но по телефона - тя му написа такива смс-чета, че го сбъркахме, а на мен ми стана ясно, че тоя е "гларусче"  ;D
The only distance is that which we create!

« Отговор #1365 -: Януари 04, 2012, 09:16:30 pm »
Аз имам няколко профила в скайп, та може да се позабавляваш с него, няма и да се усети, дори и да сте в една стая  ;D

Хаха, ако не знаех, че Венерата ти е телешка, щях да я помисля за водолейска или близнашка, те се забавляват на такива номерца.  ;D

Бъзикаме се тука,ама на мене тъй ми е едно притеснено  ;D и се чудя как да го накажа тоя моя мъж  ;D ;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1366 -: Януари 04, 2012, 09:19:01 pm »

То скайпа си е най-големия е.....к, обичаше да казва един готвач  ;D За тая моя венера граници са минавали и то само виждайки ме по скайп  ;D Чак срам ме хвана  :-[
The only distance is that which we create!

« Отговор #1367 -: Януари 04, 2012, 09:20:22 pm »

То скайпа си е най-големия е.....к, обичаше да казва един готвач  ;D За тая моя венера граници са минавали и то само виждайки ме по скайп  ;D Чак срам ме хвана  :-[

хахаахахахха  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1368 -: Януари 04, 2012, 11:07:14 pm »
То скайпа си е най-големия е.....к, обичаше да казва един готвач  ;D

Айде бе  :P, а фейсбука сякаш не е!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1369 -: Януари 05, 2012, 05:09:38 pm »
Напоследък много ревниви сте станали, само за изневери се говори.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1370 -: Януари 05, 2012, 07:59:16 pm »
Напоследък много ревниви сте станали, само за изневери се говори.  :P

Ха, ха, тоя въпрос го измъдрих в маршрутката за към вкъщи, че и запомних часа  ;D Ревността си е полезна, имам нужда да яхвам метлата и аз  ;D
хохохох значи не съм само аз  ;D ;D пфуу какви са такива нагли бее  :-\ :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1371 -: Януари 05, 2012, 08:04:11 pm »
Тая мацка човешки ресурси, която ще намери работа на мъжа ми, иска ли да има авантюра (връзка) с него  ;D Еееей, преди месец като разбра, че той почва работа другаде, му поиска скайпа да били в контакт, дебне го в скайп, а сега като разбра, че си търси работа му звъни, уреди му интервю, а са се виждали само веднъж в тоя живот... Аз пък директно му обяснявам, че никой не прави такива услуги без задни мисли  :-[ Тая се мести в друга фирма и смята и него да помъкне натам  :blink:

Бе, женааа! тази сигурно взема процент от всяка сделка. нали това и е работата. тя си пази клиентите. Пфуууу!
Ама твоят е много нагъл да те панирва така. Какви са тия мъже, не мога да разбера. да си движи нещата сам, какво занимава половинката си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1372 -: Януари 05, 2012, 08:09:13 pm »
Тая мацка човешки ресурси, която ще намери работа на мъжа ми, иска ли да има авантюра (връзка) с него  ;D Еееей, преди месец като разбра, че той почва работа другаде, му поиска скайпа да били в контакт, дебне го в скайп, а сега като разбра, че си търси работа му звъни, уреди му интервю, а са се виждали само веднъж в тоя живот... Аз пък директно му обяснявам, че никой не прави такива услуги без задни мисли  :-[ Тая се мести в друга фирма и смята и него да помъкне натам  :blink:

Бе, женааа! тази сигурно взема процент от всяка сделка. нали това и е работата. тя си пази клиентите. Пфуууу!

Не, беее, тая не е агенция, тя е на трудов договор към фирма и се мести в друга фирма  :blink: Обърнах й внимание само защото е родена на датата на дъщеря ни и има сходни планетки по знак  :blink:

Как пък разбра кога е родена? Вие сте направо изумителни. Божке, аз ли съм толкова разсеяна. (пред очите ми да я изчука, аз ще смятам, че и прави вятър).

*

Stella

• 7765
« Отговор #1373 -: Януари 05, 2012, 08:18:43 pm »

Не, беее, тая не е агенция, тя е на трудов договор към фирма и се мести в друга фирма  :blink: Обърнах й внимание само защото е родена на датата на дъщеря ни и има сходни планетки по знак  :blink:

Как пък разбра кога е родена? Вие сте направо изумителни. Божке, аз ли съм толкова разсеяна. (пред очите ми да я изчука, аз ще смятам, че и прави вятър).

В скайпа й го пише  ;D

WoW! Не ми е работа, ама да вземеш да се профилактираш от тази подозрителност докато е време, щото да не се превърне в патология това дебнене и някой ден да се събудиш с обсесивна диагноза...сериозно! Вредиш си!

« Отговор #1374 -: Януари 05, 2012, 08:22:27 pm »

хаххаха,и аз така всичко знам   ;D При мене съдбата ли незнам и аз кой много ми помага,без да искам винаги се случва нещо пред очите ми,което показва,че ме лъжат.Или се озовавам на точното място в точното време.  ;) Стела,права си за проверките и следенето,аз нали съм си раче ревността ми беше............обсебваща  ;) Но това до нищо добро не води и се кротнах.Та от тогава винаги се е случвало нещо зада ми подскаже,че някой ме лъже......

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1375 -: Януари 06, 2012, 02:14:56 pm »
Искам да попитам...ще възобнови ли взаимоотношенията си с мен г-н Х? Дано да е положителен отговора :'(
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1376 -: Януари 06, 2012, 02:23:58 pm »
Искам да попитам...ще възобнови ли взаимоотношенията си с мен г-н Х? Дано да е положителен отговора :'(

Не, той нищо няма намерение да прави. Ако искаш нещо да правиш, инициативата ще идва от теб. Ама скоро няма да ти пука чак толкова много за него.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1377 -: Януари 06, 2012, 02:34:34 pm »
Да и знаеш ли защо...защото си харесах риза и гащеризон,ще отида и ще си ги купя и след това няма да ми пука за нищо! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Винаги така си лекувам отрицателните емоции и действа безотказно.Най-лошото е,че магазините не работят денонощно и аз не съм денонощно на работа,а понякога така ми се иска :rolleyes: :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1378 -: Януари 06, 2012, 02:37:06 pm »
Да и знаеш ли защо...защото си харесах риза и гащеризон,ще отида и ще си ги купя и след това няма да ми пука за нищо! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Винаги така си лекувам отрицателните емоции и действа безотказно.Най-лошото е,че магазините не работят денонощно и аз не съм денонощно на работа,а понякога така ми се иска :rolleyes: :rolleyes:

то затова има онлайн пазаруване :P

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1379 -: Януари 06, 2012, 02:47:49 pm »
Така е, права си! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Обаче да отбележа,че ми липсва емоция в онлайн пазаруването...не получавам стоката веднага и това ме изнервя.По-скоро ми харесва чувството,че в ръцете ми има нещо ново,точно когато имам нужда.Дрехите са ми като втора кожа и като си взема нова дреха,аз ставам нов човек(поне аз така си мисля).Обикновено като не съм доволна от себе си(това се е случвало 4-5 пъти) и искам промяна,ама наистина промяна,сменям толкова драстично стила(поне за месец).Минавах от маратонки на високи токчета,после на кубинки,после на мноооооооооооого високи токчета и все не съм доволна.Кога ще бъда доволна и щастлива от себе си, не се знае. :unsure: