Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211277 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #40 -: Март 27, 2010, 08:06:07 pm »

на марса му предстои тригон със слънцето :lol:.

Чеки,че сега видях тоз бисер. Как ще му предстои тригон на Марс със Слънцето? Коя от двете планети е по-бърза,аааа? Ща върна на поправителен. Нещо ти се е размекнал днес мозъка. Не мислиш.  :mellow:

:57: :57: :57: , усетих се , ама знаех ,че ще ме клъвнеш и затова не го промених! :57: :57: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #41 -: Март 27, 2010, 08:20:36 pm »
Ооо дааааа,питащата е мнооого влюбена ,но кой е по-по-най ще разберем по картата ;D
Маригадже,аз също приемам за по-инициативен този,чиято планета-сигнификатор е по-бърза.Колкото до господин Х,представен от Марс в първите градуси на Лъв-някак объркан е от силните чувства.Привлечен е от питащата,да,но като един типичен лъвски марс да не прегори бързо ;)Питащата трябва да разпалва огъня постоянно ;D
Друго,което прави впечатление-Марс е в 10 дом на питащата-дали няма някакъв интерес квезита от тази връзка??Или просто е впечатлен от нейния социален статус??Каквато и да е причината мисля,че има доста розови балони в тази връзка :) /Нептун в 5 дом/ и предстоящо охладняване на отношенията заради някакви договори или новини по време на път или по телефона около 7-10 април
Позволих си доста подробности,но нали няма съд тук ;Dкакто каза Скарлет в
съседна тема Скарлет,подкрепи ми размислите ,мила :wub: :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #42 -: Март 27, 2010, 08:30:04 pm »
Абе, аз те подкрепям, но този кверент нали си ти?  ;) Има и Локус Фортуна в Телец в 8 дом. Умишлено ли не си го поставила, а, хитрушо? И този г-н Х не е ли юноша бледен?  :mellow:

*

missKapriz

« Отговор #43 -: Март 27, 2010, 08:45:30 pm »
Нееее,не съм аз,кълна се!
Иначе си права-не е точно бледен,но е по-млад.А Фортуната я забравих.
Какво мислиш-влюбен ли е ?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #44 -: Март 27, 2010, 08:46:58 pm »

Чеки,че сега видях тоз бисер. Как ще му предстои тригон на Марс със Слънцето? Коя от двете планети е по-бърза,аааа? Ща върна на поправителен. Нещо ти се е размекнал днес мозъка. Не мислиш.  :mellow:

:57: :57: :57: , усетих се , ама знаех ,че ще ме клъвнеш и затова не го промених! :57: :57: :57: :57:

Нямам желание да те кълва. Моля те. Искам начинаещите да четат и заучават правилно нещата. Надявам се,че не съм те обидила.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #45 -: Март 27, 2010, 08:48:07 pm »
Влюбен ли е в мен господин Х?

Тогава чий е този въпрос?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 27, 2010, 08:55:47 pm »

Нямам желание да те кълва. Моля те. Искам начинаещите да четат и заучават правилно нещата. Надявам се,че не съм те обидила.  :-\

глупости ,въобще не си ме обидила , просто си знаех.
скарлет ,аз отдавна израстнах....и съм над нещата :wub:.
а това е място ,на което е повече от излишно да се цупиш и сърдиш!
все пак ме разтресоха тежкарите ,така ,че трансформацията е завършена! :blink: ;)
ама се кефя ,че ме следиш из късо ,значи не съм овца без история! ;D ;D :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #47 -: Март 27, 2010, 09:05:09 pm »

все пак ме разтресоха тежкарите ,така ,че трансформацията е завършена! :blink: ;)

Кои тежкари,че не можах да те разбера? Не мисли,че те следя тенденциозно и то точно теб. Не съм човек, който ще си аби енергията в следене.  ;D Понякога се връщам назад в мненията, защото не мога да смогна да прочета всичко.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 27, 2010, 09:09:38 pm »

Кои тежкари,че не можах да те разбера? Не мисли,че те следя тенденциозно и то точно теб. Не съм човек, който ще си аби енергията в следене.  ;D Понякога се връщам назад в мненията, защото не мога да смогна да прочета всичко.  ;)

то не бе сатурн в квадрат слънце ,мерк , опозе собствена позиция ,квадрат юпитер и квото се сетиш още.
не бе уран ,не бе плутон ,та чак и нептун да не остане по-назад...
абе кой как мина ми го ....стовари. така ,че трансформацията е завършена.
иначе ,нищо лично в това ,че следиш постовете ми , поправките ги приемам ,особенно когато са конструктивни. те са по-силни от приятелско почукване по рамото придружено с лицемерие. а асц.скорпион го разпознава! :wub: :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #49 -: Март 27, 2010, 09:21:36 pm »
Не бързай! Сатурн ще те потормози още малко в Дева.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 27, 2010, 09:22:59 pm »

с тригоните към дсц и към венера ли? ;)
дай боже всекиму такъв тормоз! :blink: :wub:

« Отговор #51 -: Март 27, 2010, 09:31:54 pm »

И аз това се питам защото так се променя ситуацията приятелка ли ти е питащата?
Докато дишаш...надявай се!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Март 27, 2010, 09:40:04 pm »

Абе,жена, ти не виждаш нищо друго, освен това,което на теб ти отърва.  ;D Все пак гледай да не се изтощаваш в този период от 3-4 месеца, заради квадратурата му с Юпитер,който ти управлява интерсептирания Стрелец в 1 дом и 4 дом. Айде,сладки ви сънища,че утре ме чака тежък ден!  :93: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 27, 2010, 09:41:22 pm »

Абе,жена, ти не виждаш нищо друго, освен това,което на теб ти отърва.  ;D Все пак гледай да не се изтощаваш в този период от 3-4 месеца, заради квадратурата му с Юпитер,който ти управлява интерсептирания Стрелец в 1 дом и 4 дом. Айде,сладки ви сънища,че утре ме чака тежък ден!  :93: :wink2:

и на теб ,сладки сънища.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 27, 2010, 09:49:57 pm »
да скарлет ,ще я има квадратурата ,но тя няма да засегне асц-то , а оста на взаимоотношенията ,съд ,дела , тогава очаквам края на една сага. последващите аспекти са отново тригон към дсц-то и към венера.т.е двете неща в картата ще бъдат транзитирани три пъти ,и се иска действие. по натал м/у сатурн и юпитер имам кеплеров аспект.
сатурн ми нанесе уроците ,сега е време да бера плодовете му , а и уран е в помощт. той освен секстила с венера и дсц-то ,ще тригонира и асц-то ми...бе ,квот сабя покаже ,но знам със сигурност ,че тежкия период отмина....дори и плутон скрит във втори дом не прави магарий.... ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 28, 2010, 12:28:16 am »
ужасссс! тоя сериозно ли го мисли?! :o :o
мъжа ми ми заяви ,че искал да се връща и да живее завинаги при нас.
той сериозно ли иска да се върне или се шегува? :o

01:15мин. софия.28.03.2010.
извинете не мога да качвам карти ,може ли някой да качи карта!
сърдечно благодаря!

*

missKapriz

« Отговор #56 -: Март 28, 2010, 06:14:33 am »

Питащата ми зададе въпроса писмено,като беше посочила дата,час и място-София.А аз съм в Бургас :Pдо след 10 минути

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Март 28, 2010, 08:31:02 am »

Питащата ми зададе въпроса писмено,като беше посочила дата,час и място-София.А аз съм в Бургас :Pдо след 10 минути

Нали знаеш,че тези неща се уточняват предварително. Питащата каква ти се явява на теб също е важно, за да се определят сигнификаторите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #58 -: Март 28, 2010, 10:16:43 am »
Ама защо въпроса е зададен така директно на МисКаприз. Тя го е написала. Не е нужно да бъде променян или да се търсят други сигнификатори. Тя просто споделя картата с нас.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 28, 2010, 03:34:38 pm »
ужасссс! тоя сериозно ли го мисли?! 
мъжа ми ми заяви ,че искал да се връща и да живее завинаги при нас.
той сериозно ли иска да се върне или се шегува?

01:15мин. софия.28.03.2010.
извинете не мога да качвам карти ,може ли някой да качи карта!
сърдечно благодаря!

еее,няма ли да ми кажете нещо :(?!
тоя направо ме изумява. как сатурн тръгне към тригон с венера , а при него кацне на к6 и влезе в 5-ти става страшнооо....
кажете нещо ,молим ви!