Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 57764 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #160 -: Март 10, 2010, 02:10:13 pm »
Дано.  :blink: Щото той и Сатурнчо прави някой път такива номера - задръства положението, запазва формите и да се чудиш що не слабееш под негов транзит.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Март 10, 2010, 02:12:50 pm »
Е, значи атаката към венерата ти, упр. на луната, е двойна. Сати не прави ли секстил с асц? Или аз вече тотално се заплетох  ;D Може и да уравновеси нещата, кой знае  :blink:

аха ,прави! :blink: ;) и тригонче към дсц-то. иска ми се , и тайничко се надявам съвпада на двете късметлийски планети /уран и юпитер/ да донесе нещо по-добро.след като вече им понаучих уроците ;D , а не да се усвиня :(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #162 -: Март 10, 2010, 02:21:06 pm »
Дано.  :blink: Щото той и Сатурнчо прави някой път такива номера - задръства положението, запазва формите и да се чудиш що не слабееш под негов транзит.  :P

Аааа, не с лошо за Сати  :P На него като му дадеш малко, той ти дава нужното, а пък Юпи като му дадеш малко, той ти дава нужното с фул екстри и още отгоре...да се чудиш после кво да си ги правиш всичките му придобивки  ;D

Марая, гледай да ти е гот, пък каквото такова  ;) :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Март 10, 2010, 02:48:01 pm »

Аааа, не с лошо за Сати  :P На него като му дадеш малко, той ти дава нужното, а пък Юпи като му дадеш малко, той ти дава нужното с фул екстри и още отгоре...да се чудиш после кво да си ги правиш всичките му придобивки  ;D

Марая, гледай да ти е гот, пък каквото такова  ;) :blink:

:kissd: мерси! дано са яки екстрите....
щото при мене всчко работи и на всякакви нива!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #164 -: Март 10, 2010, 02:53:24 pm »
А аз за Сати нищо лошо, щото ми е любимец.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Март 10, 2010, 07:52:03 pm »
А аз за Сати нищо лошо, щото ми е любимец.  :blink:

сигурно е така , но докато го прегърна и му вървях на пук ,бая шамари ми удари!
едно е ясно ,както при никой друг. и меда и жилото се помнят за цял живот! :blink:

« Отговор #166 -: Март 11, 2011, 02:16:07 am »
Момичета, имате ли наблюдения върху тр. Юпитер съвпад СЛВ в 1 дом и същевременно опозиция тр. Сатурн в 7 дом :-\ ?
10х  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #167 -: Март 11, 2011, 02:29:31 am »
Момичета, имате ли наблюдения върху тр. Юпитер съвпад СЛВ в 1 дом и същевременно опозиция тр. Сатурн в 7 дом :-\ ?
10х  :blink:

Романтика, мъжът, с когото имам връзка в момента ме срещна точно когато Юпитер му беше в съвпад със СЛВ.  ;D
За мен това са щастливи връзки. Може би ще срещнеш някоя важна за теб личност.

« Отговор #168 -: Март 11, 2011, 02:38:07 am »
Дивна, благодаря ти за отговора, дай Боже да ми донесе нещо хубаво  :blink:
Пожелавам ти да си истински щастлива в тази връзка  :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #169 -: Март 11, 2011, 02:48:36 am »
Дивна, благодаря ти за отговора, дай Боже да ми донесе нещо хубаво  :blink:
Пожелавам ти да си истински щастлива в тази връзка  :wub:

Благодаря, Романтика!
Чувствам се прекрасно с въпросната личност. От години не бях се чувствала така.  :blink:

ПП: тр. Сатурн е още далеч от опозицията. Защо го слагаш и него в играта?

« Отговор #170 -: Март 11, 2011, 03:03:13 am »
ПП: тр. Сатурн е още далеч от опозицията. Защо го слагаш и него в играта?

Ами... за всеки случай :-[ ;D

« Отговор #171 -: Март 11, 2011, 03:21:12 am »
Аз писах в другата тема,ама не ми обърнахте внимание - та тр. Юпитер на дц-то,навлиза в 7ми дом в овен. Юпитер ми е по принцип управител на 3ти дом.
Тр. Юпитер е в съвпад с тр. Мерк и Уран, секстил с тр. Венера, опозиция с тр. Сатурн и квадратура с тр. Плутон.
Тр. Юпитер е в тригон с натален Мерк,секстил с натална Венера и Сатурн, опозиция с ац-то и нат. Юпитер, квадратура с мц-то, Уран и Нептун.
Какво мога да очаквам,купони не се очертават поне за сега  :-\

« Отговор #172 -: Март 11, 2011, 04:26:10 am »
Аз писах в другата тема,ама не ми обърнахте внимание - та тр. Юпитер на дц-то,навлиза в 7ми дом в овен. Юпитер ми е по принцип управител на 3ти дом.
Тр. Юпитер е в съвпад с тр. Мерк и Уран, секстил с тр. Венера, опозиция с тр. Сатурн и квадратура с тр. Плутон.
Тр. Юпитер е в тригон с натален Мерк,секстил с натална Венера и Сатурн, опозиция с ац-то и нат. Юпитер, квадратура с мц-то, Уран и Нептун.
Какво мога да очаквам,купони не се очертават поне за сега  :-\

Ако Юпитер не ти е силен в натала, няма да даде значителни събития. По това, което ми се случи на мен и на мои приятелки при преминаване на Юпитер през ДСЦ и 7ми дом мога да ти кажа, че ще искаш много да се жениш и да имаш стабилна връзка и партнъор до себе си, но не се надявай да стане нещо сериозно, освен ако няма потвърждение и от други палети и аспкти. Очаквай бум на комуникации и партнъорства в бизнеса, но внимавай с кой влизаш в близки отношения, защото по Юпитер е изобилието, но не и толкова качеството. Аз лично много силно усещам транзитите на Юпитер, но лошото е, че след като транзита отмине, не остава нищо налице след него, нищо стабилно, иначе голям шум се вдига. Например Юпитер през 8ми дом в Риби ме накара да отворя спестовен влог, от който днес така и няма нищо налице, никакви спесгтяшания.

« Отговор #173 -: Март 11, 2011, 06:14:36 am »
Какво мога да очаквам,купони не се очертават поне за сега  :-\

Ако Юпитер не ти е силен в натала, няма да даде значителни събития. По това, което ми се случи на мен и на мои приятелки при преминаване на Юпитер през ДСЦ и 7ми дом мога да ти кажа, че ще искаш много да се жениш и да имаш стабилна връзка и партнъор до себе си, но не се надявай да стане нещо сериозно, освен ако няма потвърждение и от други палети и аспкти. Очаквай бум на комуникации и партнъорства в бизнеса, но внимавай с кой влизаш в близки отношения, защото по Юпитер е изобилието, но не и толкова качеството. Аз лично много силно усещам транзитите на Юпитер, но лошото е, че след като транзита отмине, не остава нищо налице след него, нищо стабилно, иначе голям шум се вдига. Например Юпитер през 8ми дом в Риби ме накара да отворя спестовен влог, от който днес така и няма нищо налице, никакви спесгтяшания.

Юпитер е на ац-то ми,предполагам,че е силно поставен, управител е на 3ти дом,където се намира Слънцето и СЛВ.
Иначе ще внимавам,ще се опитам да проследя дали има някакви ефекти...бум на комуникациите за момента ...чак пък бум не е,но да видим.
За женитба едва ли,но искам сериозна връзка,но това си го искам от много време,тъкмо малко се кротнах последно време...иначе мога да кажа,че имам желание за живот,смисъл за забавления,малко ме мързи  ;D не ми се занимава със задълженията,ама като няма как изпълнявам...всъщност аз имам желание да ги свърша,ама докато ги почна това е проблема...говоря за последните дни,най-много 1 седмица.... :rolleyes:
Благодаря, Скорпионка!  :wub:

« Отговор #174 -: Март 12, 2011, 12:41:46 am »
Моля! Ама така ми е малко трудно без карта, нали знаеш, написах ти това, което знам аз от личен опит, защото на мен Юпитер като ми сгази ДСЦ полудях да се женя и да искам да съм булка хаха без майтап, така беше :)
Иначе лятото чакам да ми мине през МЦ Юпитер и да направи квадратура на натален Юпитер. Също така ще ми мине и прз Луната в 10ти дом...някой има ли опит с Юпи през МЦ и Луна - как действа в 10ти дом? Нова работа ли ще намеря?  :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #175 -: Март 12, 2011, 01:17:00 am »
тая прехвалена планета ми е силна в картата по всякакви системи и само зулумлък от нея в значимостите :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #176 -: Март 12, 2011, 01:43:15 am »
Какво мога да очаквам,купони не се очертават поне за сега  :-\

На мен Юпитер  ми е най-силната планета в натала и също управлява 3ти дом.Преди един месец транзитен Юпи ми
застана на Дсц в овен и допълни натално Тао до кръст.По отношение на събития нямаше нищо интересно, но пък за сметка на
това ефектът върху ума ми беше меко казано унищожителен  :-X .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Март 12, 2011, 01:44:36 am »
По отношение на събития нямаше нищо интересно, но пък за сметка на
това ефектът върху ума ми беше меко казано унищожителен  :-X .

Е, щом сега си сред нас, а не в едно друго заведение, не е бил чак толкова фатален ефектът.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #178 -: Март 12, 2011, 01:49:03 am »
Благодаря ви!
Е,аз не претендирам да се женя,много ми е рано  ;D ще кача картата,ако някой реши да погледне и да каже нещо.Много се надявама на секстила на тр. Юпитер с Венера  :-[ ама да видим.  :rolleyes: Вие как мислите?

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #179 -: Март 12, 2011, 01:51:08 am »
По отношение на събития нямаше нищо интересно, но пък за сметка на
това ефектът върху ума ми беше меко казано унищожителен  :-X .

Е, щом сега си сред нас, а не в едно друго заведение, не е бил чак толкова фатален ефектът.  ;D

Това че съм сред вас, не означава, че не съм за онова заведение  :rolleyes:  :P .