Аз писах в другата тема,ама не ми обърнахте внимание - та тр. Юпитер на дц-то,навлиза в 7ми дом в овен. Юпитер ми е по принцип управител на 3ти дом.
Тр. Юпитер е в съвпад с тр. Мерк и Уран, секстил с тр. Венера, опозиция с тр. Сатурн и квадратура с тр. Плутон.
Тр. Юпитер е в тригон с натален Мерк,секстил с натална Венера и Сатурн, опозиция с ац-то и нат. Юпитер, квадратура с мц-то, Уран и Нептун.
Какво мога да очаквам,купони не се очертават поне за сега 
Ако Юпитер не ти е силен в натала, няма да даде значителни събития. По това, което ми се случи на мен и на мои приятелки при преминаване на Юпитер през ДСЦ и 7ми дом мога да ти кажа, че ще искаш много да се жениш и да имаш стабилна връзка и партнъор до себе си, но не се надявай да стане нещо сериозно, освен ако няма потвърждение и от други палети и аспкти. Очаквай бум на комуникации и партнъорства в бизнеса, но внимавай с кой влизаш в близки отношения, защото по Юпитер е изобилието, но не и толкова качеството. Аз лично много силно усещам транзитите на Юпитер, но лошото е, че след като транзита отмине, не остава нищо налице след него, нищо стабилно, иначе голям шум се вдига. Например Юпитер през 8ми дом в Риби ме накара да отворя спестовен влог, от който днес така и няма нищо налице, никакви спесгтяшания.
Юпитер е на ац-то ми,предполагам,че е силно поставен, управител е на 3ти дом,където се намира Слънцето и СЛВ.
Иначе ще внимавам,ще се опитам да проследя дали има някакви ефекти...бум на комуникациите за момента ...чак пък бум не е,но да видим.
За женитба едва ли,но искам сериозна връзка,но това си го искам от много време,тъкмо малко се кротнах последно време...иначе мога да кажа,че имам желание за живот,смисъл за забавления,малко ме мързи

не ми се занимава със задълженията,ама като няма как изпълнявам...всъщност аз имам желание да ги свърша,ама докато ги почна това е проблема...говоря за последните дни,най-много 1 седмица.... :rolleyes:
Благодаря, Скорпионка! :wub: