Луната й е на 17,10 в рак
Ахам, значи Близначе по сидерал. :blink:
Но първото "правило" от индийската астрология отпада - Луната на детето да е на определена позиция спрямо знака на Луната на майката в седми хармоник (който прикрепих по-горе). Не забелязах тази техника да работи и при други майки.
По седми хармоник първото дете върви по Телец/Венера, освен ако не си родена около 5 минути по-рано (но мисля, че си около минутка по-късно от официалния час, не съм гледала дирекциите обаче). Но тази техника обикновено се прилага при естествено раждане, а не предизвикано. В картата Венера е в един знак с Кету в женски знак - момиче. Детето е заченато без да е имало сключен брак, нали? Сигнификаторът на детето върху нодална ос може да означава и раждане с външна/изкуствена намеса, а не както го дават в традиционните индийски интерпретации, все пак и времената са други, и възможностите на съвременната медицина.
Обаче виж, имаш малефици по оста 1/7 дом в саптамша и при теб раждането е било с операция, доколкото разбирам. При мен също има такава позиция в хармоника и доста се притеснявах как може да се отрази върху репродуктивните способности. Вероятно малефиците тук дават външна намеса в тялото на майката, т.е. раждането може да бъде предизвикано или да протича по-тежко (ако е естествено).