Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128299 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #140 -: Октомври 17, 2010, 05:17:28 am »
благодаря,че попита  ;D

добре е сега, пи хапове 2 месеца, ма  с бъбречните б-ти не се знае кога пак ще се активират....

поздрави  ;) ;D

Мерси Стреличка... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #141 -: Декември 11, 2010, 01:24:25 am »
тр. Сатурн през 8-ми дом винаги ли дава смърт на близък човек?

*

Uran

• 6041
« Отговор #142 -: Декември 11, 2010, 01:25:04 am »
Ne

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Декември 11, 2010, 01:25:42 am »

НЕ! Първо е отказ от секс , после много сънища , добро боравене с парите и енергиите на другите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #144 -: Декември 11, 2010, 01:45:22 am »
Привет и от мен...скоро имах транзит през асц на сатурн, донесе ми отслабване, болки в зъбите, и скъсване със стари навици на живот..сега ми предстои съвпад на тр. сатурн през нат. Плутон...сатурн ми упр. 4, плутон е упр. на 2 дом, кво ли да очаквам от втория транзит... :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #145 -: Декември 11, 2010, 01:47:28 am »
Привет и от мен...скоро имах транзит през асц на сатурн, донесе ми отслабване, болки в зъбите, и скъсване със стари навици на живот..сега ми предстои съвпад на тр. сатурн през нат. Плутон...сатурн ми упр. 4, плутон е упр. на 2 дом, кво ли да очаквам от втория транзит... :-\

Organizirane na semeiiniq budjet.   ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Декември 11, 2010, 01:51:27 am »

Няма страшно  :blink: ;)...Сатурн ще помогне по начин с който ще те накара да осъзнаеш корените си , да запазиш ценностите си и стабилизираш всичко това. На дневен ред ще са актуални въпросите които касаят разходи свързани с по-възрастни хора , родители и дома... :blink: Споко...не е страшно..Преживях го преди две години...Сатурн управлява в моя натал 2-ри , а е ситуиран в 3-ти.., Плутон е в 10-ти , а е в съвпад с МЦ...В общи линии е  от периодите след които си много уморен , но новороден... :wub:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #147 -: Декември 11, 2010, 01:58:48 am »
Благодаря, Дивна и Марая....отзивчиви, както винаги...аз не се плаша лесно...минах през големи промени, с тоя плутон връз слънцето, но като стане въпрос за сатурн в комбинация с плутон, изтръпвам...имам болни родители...и ги искам по-дълго да са край нас...
Организиране на семейния бюджет винаги има преди коледа, особено защото е и рожденния ми ден, но нека финансите са за красиви и вкусни неща, а не за лекарства и лоши емоции....Благодаря, още веднъж... :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Декември 11, 2010, 02:04:50 am »
Благодаря, Дивна и Марая....отзивчиви, както винаги...аз не се плаша лесно...минах през големи промени, с тоя плутон връз слънцето, но като стане въпрос за сатурн в комбинация с плутон, изтръпвам...имам болни родители...и ги искам по-дълго да са край нас...
Организиране на семейния бюджет винаги има преди коледа, особено защото е и рожденния ми ден, но нека финансите са за красиви и вкусни неща, а не за лекарства и лоши емоции....Благодаря, още веднъж...
:-[

Ще бъде за лакомства... ;D , сетих се и още нещо...Мисля , че от някъде ще падне някой друг лев ...,ей така Btw...
Питай на линия съм... :blink: ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #149 -: Декември 11, 2010, 02:52:01 am »
Марая, благодаря...според мен по интересното се заформя на 22.12.2010 за мен...няколко съвпада....дано да са за хубаво....

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Декември 11, 2010, 03:12:39 am »
Марая, благодаря...според мен по интересното се заформя на 22.12.2010 за мен...няколко съвпада....дано да са за хубаво....

Нямам картата ти , с огромно удоволствие бих погледнала какво се случва на тази дата... :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #151 -: Декември 11, 2010, 03:33:09 am »
Ето, Марая... :-\
Биха ми били интересни коментарите....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #152 -: Декември 11, 2010, 03:36:53 am »
прощавай, малко off topic, Гери, но за статистиката - къде се запозна с мъжа си?  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #153 -: Декември 11, 2010, 03:39:34 am »
С вече бившия съпруг ли? :-[

*

Yaya

• 2265
« Отговор #154 -: Декември 11, 2010, 03:53:28 am »
е, добре дошла в отбора! Аз имам същото положение на У7 като теб, затова питам.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #155 -: Декември 11, 2010, 03:56:24 am »
Да, мила...Дсц в Овен-дава ранни бракове...а квадратурата на Марса с Уран, не предполага друго развитие на нещата...

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Декември 11, 2010, 03:56:27 am »
Ето, Марая... :-\
Биха ми били интересни коментарите....

Нов мъж в живота ти след средата на февруари... :blink: ;)....Страхотен е , не го пускай..., освен приятел , мъжа иска да се чувства специален.... :blink: ;) :wub:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #157 -: Декември 11, 2010, 01:21:33 pm »
Марая, верно ли?
Нещо повече за тоя нов мъж, ще открехнеш ли вратата?
Какъв ще бъде, къде ще го срещна....и най-вече как ще го позная?! :-[

*

Yaya

• 2265
« Отговор #158 -: Декември 11, 2010, 02:08:35 pm »
Да, мила...Дсц в Овен-дава ранни бракове...а квадратурата на Марса с Уран, не предполага друго развитие на нещата...

Не се притеснявай, не си първата, нито последната. И аз си мисля, че вината за развода си е моя, защото аспектите и планетите са си мои, да не говорим, че и Луната е в 7ми. Но пък и неговите планети не са чак такова миризливо цвете.
Колкото до квадратурата на Марс и Уран - една колежка, също разведена, я има. Не съм срещала човек, който я има и не е разведен  :-[ Колежка с куинконс също е разведена. Ми не е приятно, но да се надяваме, че този аспект няма да попречи на последващи връзки.
А къде фактически го срещна? Защото У7 ти е в 10ти. Питам, да проверим дали работи за У9, в такъв случай това ще отговори на единия ти въпрос към Марая - къде ще го срещнеш  :blink: Пожелавам ти го, знам какво е да чакаш Любовта  :(

А Шопенхауер

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #159 -: Декември 11, 2010, 02:21:00 pm »
Не, мила...не съм го срещнала във връзка с работа или кариера...затова и на мен ми е трудно с прогнозирането за бъдещи връзки и мъже... :-\