Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127806 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #160 -: Декември 12, 2010, 01:41:36 am »
Марая, верно ли?
Нещо повече за тоя нов мъж, ще открехнеш ли вратата?
Какъв ще бъде, къде ще го срещна....и най-вече как ще го позная?! :-[

Интернет , съседи , приятели.... :blink:
Ще я познаеш... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #161 -: Декември 12, 2010, 03:42:04 am »
А защо след средата на февруари....кой е транзита, който го определя, или дирекцията, прогресията.... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Декември 12, 2010, 03:59:02 am »
А защо след средата на февруари....кой е транзита, който го определя, или дирекцията, прогресията.... :-\

Сатурн..., тогава ще кулминира в градус , който е важен в картата ти! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #163 -: Декември 12, 2010, 07:04:20 am »
Сатурн ще ми застане малко на К8 и ще се върне обратно в 7-ми, щото явно не си е свършил работата там вероятно . Транзита през 8-ми какво носи ? Сексуални ограничения и още какво  ;D ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Декември 13, 2010, 05:27:56 am »
Транзита през 8-ми какво носи ? Сексуални ограничения и още какво  ;D ?

и сексуални покушения  :P

:rolf: :rolf: :rolf:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #165 -: Декември 13, 2010, 05:29:17 am »
Сатурн ще ми застане малко на К8 и ще се върне обратно в 7-ми, щото явно не си е свършил работата там вероятно . Транзита през 8-ми какво носи ? Сексуални ограничения и още какво  ;D ?

Transit w 8 dom ste se dalbajat dalboki dupki w pustinata mai. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

nerealna

« Отговор #166 -: Декември 13, 2010, 05:30:27 am »
много сте черногледи. 8 дом не трябва ли да носи в  усъвършенстване в секса.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Декември 13, 2010, 05:33:00 am »
много сте черногледи. 8 дом не трябва ли да носи в  усъвършенстване в секса.  :blink:

Неее, не е за съжаление...Тотален отказ от секс беше при мен! Не ме интересуваше секса...Кофти е за партньора...
В 9-ти си го наваксах.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Декември 13, 2010, 05:35:14 am »
При мен втората половина от транзита на Сатурн през 8 дом беше ограничаваща. И при мен тогава имаше доброволен отказ от секс, защото още изживявах раздялата. Но когато видях, че чакането е напразно, си промених нагласата.
В края на престоя му в 8 дом, при разходящ квадрат към Венера в 5 дом започнах нова връзка без особени очаквания, но се оказа доста дълготрайна, продължи 4 години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #169 -: Декември 13, 2010, 05:39:32 am »
Даже в темата за Сатурн започнахме със секса.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Декември 13, 2010, 05:40:50 am »
По време на сатурновите транзити някои извори пресъхват, така е и със секса.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Декември 13, 2010, 05:41:03 am »
Даже в темата за Сатурн започнахме със секса.  ;D

Как ?! Я виж по-нагоре...., говорим за отказ от секс...по време на транзита през 8-ми дом.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Декември 13, 2010, 05:44:20 am »
При мен опозицията му към У5 остави много трайна следа, престоят му в 8 дом свърши по-дребни бели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Декември 13, 2010, 05:47:30 am »

Неее, не е за съжаление...Тотален отказ от секс беше при мен! Не ме интересуваше секса...Кофти е за партньора...
В 9-ти си го наваксах.... ;D

не плаши момчето  ;D.

За съjaление когато Сатyрн ми е минавал през 8 дом съм била на 10 години.. и секса е бил само мираж  ;D

:rolf: :kissd: :wink2: Казах истината...,надеждата е в 9-ти.... ;D ;D :P Там е и дългооо и далечно....и въобще си нон стоп в кереча.... :P ;D

« Отговор #174 -: Декември 13, 2010, 05:49:53 am »
При мен транзитът му през 7ми дом и опозицията с У7 бяха неприятни. В момента ми е в 8ми дом, но той по рождение ми е там, така че не забелязвам големи разлики. Но и опозицията му с У5 ми донесе разочарование - бивша изгора се ожени по това време.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 05:55:18 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #175 -: Декември 13, 2010, 05:54:08 am »
Сатурн ще ми застане малко на К8 и ще се върне обратно в 7-ми, щото явно не си е свършил работата там вероятно . Транзита през 8-ми какво носи ? Сексуални ограничения и още какво  ;D ?

Без майтап. На мен ми донесе клаустрофобия, панически страх и кошмарни сънища. Но аз имам Юпитер - У1 на К8 - наистина се страхувах за физическата си безопасност. По това време наистина имах опит за нападение и грабеж на улицата - един се опита да ми открадне чантата в една тъмна уличка в центъра на Варна. Сексът не носи радост, а имаш чувството, че е по задължение. Въпреки, че имах сериозна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Декември 13, 2010, 06:00:01 am »
Не знам дали носи радост или не, но при транзит на Сатурн през 8 дом повече от всякога се препоръчва безопасен секс (за необвързани).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Декември 13, 2010, 06:02:02 am »
Но и опозицията му с У5 ми донесе разочарование - бивша изгора се ожени по това време.

Прекъснах дълга връзка по това време и майка ми се разболя тежко.
Марс ми управлява 5 дом и се намира в съвпад с ИЦ, затова опозицията на Сатурн засегна и семейството, не само личния ми живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Декември 13, 2010, 06:06:14 am »

....и въобще си нон стоп в кереча.... :P ;D

или да свър6и секса и да влезеш в кеча  ;D ;D

ама това се постига при Сатyрн,минаващ АС-а,не се дава току-така  ;D

Точно , ама едно към едно Лилавко... :72: :72:

« Отговор #179 -: Декември 13, 2010, 06:07:58 am »
Но и опозицията му с У5 ми донесе разочарование - бивша изгора се ожени по това време.

Прекъснах дълга връзка по това време и майка ми се разболя тежко.
Марс ми управлява 5 дом и се намира в съвпад с ИЦ, затова опозицията на Сатурн засегна и семейството, не само личния ми живот.
:( Благодаря ти, че сподели, Лили. Моят У5 е и У8 - Меркурий и е в 12ти дом на АС. Затова преживях много дълбоко разочарованието.