за критериите - да нямаш такива не означава да започнеш връзка с първия срещнат. отношенията се изграждат много бавно. душевната връзка не е шега работа, но да снижиш поне критериите- това е по скоро да дадеш свобода на другия.
защото как ви звучи - "ще те обичам при условие че ..."
А в колко връзки съществува душевната и духовната връзка? Каква е разликата според теб Нереална? :blink:
не мога знам в колко връзки съществува :blink: ако питаш за моята - все още има какво да се желае.
а иначе разликата м/у душевна и духовна връзка мисля че има. но пък те са свързани.
душевната връзка това са чувствата. като ти каже "обичам те" това да не са само думи, а ти да
чувстваш тази любов. да споделяш чувствата си с него. да се разтвориш в другия. това е интимност, много личен момент, невидим контакт. скорпионка се е обидила от фък оф, защото са й били наранени чувствата. душевната връзка е много здрава трудно се изгражда и трудно се разтрогва. за да си отвориш душата пред някой трябва да му имаш пълно
доверие. защото отворената душа се ранява най-лесно. най лесно се ранява чрез чувствата.
духовната връзка е по-скоро интелектуална, мисловна. това е да можеш да общуваш с другия. да има винаги какво да си кажете и да не ви е скучно заедно.
душевната връзка е по луната, духовната по меркурий.
така ги разбирам аз нещата, а може и да не съм права