Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128114 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #240 -: Декември 14, 2010, 05:38:31 pm »
... За да вземеш, трябва да даваш, това е вселенски закон.

Това изобщо не е така.  ;)
И мен този Вселенски закон нещо ме съмнява.
Ама гледам Банев и Баневица са се скасАли да дават. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #241 -: Декември 14, 2010, 05:44:39 pm »
... За да вземеш, трябва да даваш, това е вселенски закон.

Това изобщо не е така.  ;)
И мен този Вселенски закон нещо ме съмнява.
Ама гледам Банев и Баневица са се скасАли да дават. ;) :blink:

Кой ти каза , че не дават? :blink: :P
 ;D ;D Дават яко в бутиците в Италия , в казината... ;D
Но един къмпинг , много красив направо го направиха Гето...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #242 -: Декември 14, 2010, 05:50:00 pm »
за критериите - да нямаш такива не означава да започнеш връзка с първия срещнат. отношенията се изграждат много бавно. душевната връзка не е шега работа, но да снижиш поне критериите- това е по скоро да дадеш свобода на другия.
защото как ви звучи - "ще те обичам при условие че ..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #243 -: Декември 14, 2010, 05:55:23 pm »
за критериите - да нямаш такива не означава да започнеш връзка с първия срещнат. отношенията се изграждат много бавно. душевната връзка не е шега работа, но да снижиш поне критериите- това е по скоро да дадеш свобода на другия.

Не съм съгласна. Или обичаш или не. Нямам намерение "да обичам" въпреки. Е, не мога да си наложа.
Важното е да няма "непреолодолими различия". Всичко друго се преживява. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #244 -: Декември 14, 2010, 05:56:19 pm »

А в колко връзки съществува душевната и духовната връзка? Каква е разликата според теб Нереална? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #245 -: Декември 14, 2010, 05:58:47 pm »

Не съм съгласна. Или обичаш или не. Нямам намерение "да обичам" въпреки. Е, не мога да си наложа.
ами да- това казвам- тези критерии пречат да се освободиш да обичаш истински. к
защото като имаш критерии все едно му казва това - ще те обичам при условие че отговаряш на всички мои критерии. ами ако  не отговаря на един

« Отговор #246 -: Декември 14, 2010, 05:59:39 pm »
критериите много ограничават свободата на избор  ;D

и накрая да не се окаже - намерих идеалния мъж, но се оказа, че той пък търсел идеалната жена :(  ;D

Ххаха, бъзикайте се вие :) Бе всеки подбира, дори и да направиш компромис  с това онова само да си с някой, рано или късно ти писва и нешата се развалят..естествения стремеж на двама души един към друг е най-хубавото нещо, за което си заслужава да чакаш, и акто не се получава - fuck off, както се казва...  ;D

Не се прави компромис с тези неща. Един ден ще ти излезе през носа. Заслужава си да чакаш човекът, с когото нещата ще се получат естествено и от само себе си. Компромисите са временно решение и водят единствено до желанието да променяш другия.

Така е!  :wub:

« Отговор #247 -: Декември 14, 2010, 06:05:44 pm »
Не става върпос за критерии като списък от изсквания, на които ако не отогваря и е аут, става върпос дали ме влече наистина или не..е, няма как да ме влече към някой безперспективен още по документи човек - без образование, без насока в живота, трябжа да е образован, амбициозен, зрял...неориентирани пишлеменца не биха ми привлекли вниманието, НО все пак най-важното е химията и дали сърцето го влече към човека. С това компромис нямам, ако не ме влече и не ме привлича, има една среща, но втора не.
От друга страна ми е интересно защо все ме влече към хора, които не отговарят на емоциите ми, все забранени любови??  :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #248 -: Декември 14, 2010, 06:08:55 pm »
Само в коя тема става на дума за критерии и даване-взимане. Съвсем на място, отчет се иска по Сатурновски. ;D Символично погледнато той държи в ръцете си съдбата ни, иска смирение и търпение, да платим солидно преди да получим и да няма корист в очакванията ни, той е божествената справедливост, освен закона на физическо ниво, отговаря и за законите на Вселената. А недоверието и песимизма са едни от негативните му прояви, от които да се стремим да се избавим, защото трудностите и лишенията по пътя са дадени, за да ни усъвършенстват, да постигнем идеал, който да е в синхрон с природата, материята, която сама по себе си също е съвършена и всяко нещо е поставено на точното си място.    
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 06:15:42 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #249 -: Декември 14, 2010, 06:11:20 pm »
Да, трудности винаги ще има по пътя, но върпосът е да ги преодоляваме заедно ..а не единия да се мъчи, а другия  - шапка на тояга  ;D

« Отговор #250 -: Декември 14, 2010, 06:12:36 pm »
--НО все пак най-важното е химията и дали сърцето го влече към човека.

От друга страна ми е интересно защо все ме влече към хора, които не отговарят на емоциите ми, все забранени любови??  :'(

--на мен само това ми е важно . Абсолютен идеализъм . не се насилвам да обичам такива,които са страхотна партия за мен и имат всичко,от което се нуждая. Просто трябва да има чувство. :blink:

как ти е поставена Венерата..Нептун..Хирон ?

Венера във Везни в 3ти, тригон Юпитер, Нептун в Козирог в 5ти, тригон Луна, Венера секстил Уран в 5ти  :) Хирон ми е в 11ти дом, Близнаци...  :rolleyes:

« Отговор #251 -: Декември 14, 2010, 06:14:21 pm »
Ххаха, бъзикайте се вие :) Бе всеки подбира, дори и да направиш компромис  с това онова само да си с някой, рано или късно ти писва и нешата се развалят..естествения стремеж на двама души един към друг е най-хубавото нещо, за което си заслужава да чакаш, и акто не се получава - fuck off, както се казва...  ;D
Честно срещано явление е някой с много критерии всъщност всичките тези критерии да ги има защото иска само и едно единствено нещо, нещо съвсем малко, за което никой дори не подозира къде се крие. ;D
A за fuck off-а, аз уважавам безкомпромисността, това е едно от двете ценни качества за усвояване в живота, чието използване в такива моменти може да ни доведе до преосмисляне след време, но по-важното е, че щом проявяваш безкомпромисност, значи си имаш мнение, а това е хубаво. ;D

Имам да, а не като Господина "фак оф" - айде да се видим тоя уикенд, казвам му, а той: ами петък субота ми е фул, после в неделя може би ама и за тогава не знам, в неделя ще ти кажа, за да не ме чакаш напразно....айде фак офф хахаха  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #252 -: Декември 14, 2010, 06:19:11 pm »
Аз знам само, че не трябва човек да прави компромис с неща, заради които ще бъде нещастен или няма да се чувства пълноценен. За останалото всеки си решава, но каквото и да си говорим, среща този, който му е нужен наистина и който се опитва да привлече волно или неволно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Декември 14, 2010, 06:23:37 pm »
Аз знам само, че не трябва човек да прави компромис с неща, заради които ще бъде нещастен или няма да се чувства пълноценен. За останалото всеки си решава, но каквото и да си говорим, среща този, който му е нужен наистина и който се опитва да привлече волно или неволно.

:72:
Със сигурност искам да ви кажа , че няма рецепти за щастие , за връзки и за каквото се сетите по повод на човешките отношения....Въпроса е точно в болта на поста.... ;D

« Отговор #254 -: Декември 14, 2010, 06:32:12 pm »
Венера във Везни в 3ти, тригон Юпитер, Нептун в Козирог в 5ти, тригон Луна, Венера секстил Уран в 5ти  :) Хирон ми е в 11ти дом, Близнаци...  :rolleyes:

мислех,че ще имаш някаква връзка на Венера с Хирон или Нептун,но за твоя случай,Нептун в Козирог в 5 дом си отговаря на партньорите,с които имаш несъответствия на емоционално ниво. Fuck them all.. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=3lcbkFcK-zY

изглежда си преработваш Нептуня,но останалите показатели са добри и можем да предположим,че историята ще завър6и с Happy end  :blink:.  Не визирам последния .Въпреки,че и там ще има развръзка.

E, разбира се, аз вярвам в споделената любов и в хепи енд-а :) А с този посления като гледам как се е запечатал, ще почакаме да дойде 2011 за развръзка, дано да има дотогава, че нали 2012 ще се мре ...  ;D

« Отговор #255 -: Декември 14, 2010, 06:39:52 pm »
да, ще се мре психически, някои хора дори вече мрат ;D

никой не мре бе, аз съм като Феникс, прераждам се от болката и мъката на по-висше духовно ниво  ;D

освен това не си прав, че трябва да зареже всичко и да хукне с мене, дълга е историята, няма смисълда я опсивам цялата, но смао зна, че има ли желание, има и начин, няма ли желание - има оправдание...пък който каквото иска да ми говори за компромиси, един мъж ако иска да е с дадена жена, не виждам какво би го спряло, освен верно края на света през 2012   :angry:

*

nerealna

« Отговор #256 -: Декември 14, 2010, 06:45:53 pm »

А в колко връзки съществува душевната и духовната връзка? Каква е разликата според теб Нереална? :blink:
не мога знам в колко връзки съществува  :blink: ако питаш за моята - все още има какво да се желае.
а иначе разликата м/у душевна и духовна връзка мисля че има. но пък те са свързани.
душевната връзка това са чувствата. като ти каже "обичам те" това да не са само думи, а ти да чувстваш тази любов. да споделяш чувствата си с него. да се разтвориш в другия.  това е интимност, много личен момент, невидим контакт. скорпионка се е обидила от фък оф, защото са й били наранени чувствата. душевната връзка е много здрава трудно се изгражда и трудно се разтрогва. за да си отвориш душата пред някой трябва да му имаш пълно доверие. защото отворената душа се ранява най-лесно. най лесно се ранява чрез чувствата.

духовната връзка е по-скоро интелектуална, мисловна. това е да можеш да общуваш с другия. да има винаги какво да си кажете и да не ви е скучно заедно.

душевната връзка е по луната, духовната по меркурий.

така ги разбирам аз нещата, а може и да не съм права :)

*

Santi

« Отговор #257 -: Декември 14, 2010, 06:55:20 pm »
То ако се почне с компромиси още от самото начало  ;D .... оиде коню у ряката ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #258 -: Декември 14, 2010, 06:57:05 pm »
да, ще се мре психически, някои хора дори вече мрат ;D

никой не мре бе, аз съм като Феникс, прераждам се от болката и мъката на по-висше духовно ниво  ;D

освен това не си прав, че трябва да зареже всичко и да хукне с мене, дълга е историята, няма смисълда я опсивам цялата, но смао зна, че има ли желание, има и начин, няма ли желание - има оправдание...пък който каквото иска да ми говори за компромиси, един мъж ако иска да е с дадена жена, не виждам какво би го спряло, освен верно края на света през 2012   :angry:

Много могат да бъдат причините , последната е края на света.. ;D, който доколкото знам е отложен... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Декември 14, 2010, 07:01:33 pm »

не мога знам в колко връзки съществува  :blink: ако питаш за моята - все още има какво да се желае.
а иначе разликата м/у душевна и духовна връзка мисля че има. но пък те са свързани.
душевната връзка това са чувствата. като ти каже "обичам те" това да не са само думи, а ти да чувстваш тази любов. да споделяш чувствата си с него. да се разтвориш в другия.  това е интимност, много личен момент, невидим контакт. скорпионка се е обидила от фък оф, защото са й били наранени чувствата. душевната връзка е много здрава трудно се изгражда и трудно се разтрогва. за да си отвориш душата пред някой трябва да му имаш пълно доверие. защото отворената душа се ранява най-лесно. най лесно се ранява чрез чувствата.

духовната връзка е по-скоро интелектуална, мисловна. това е да можеш да общуваш с другия. да има винаги какво да си кажете и да не ви е скучно заедно.

душевната връзка е по луната, духовната по меркурий.

така ги разбирам аз нещата, а може и да не съм права :)

Доста други неща ми идват на ум , но основното според мен е онова което ги свързва...Би било неразумно да кажеш на някой обичам те , чрез луната....Всъщност ти обичаш , но обичаш всичко в него...
Духовната връзка е по Юпитер... :blink: ;)