за болките в гърба интересни нови наблюдения имам спрямо една моя приятелка- телец, за която съм писала няколко пъти тук..отдолу и слагам картата..тя има силни болки от 10 месеца вече може би..преди около два месеца се джафках с нея, защото исках да помисли върху възможността тази болка да е заради гордостта и непростителността към баща и, който е гадняр..тя каза, че му е простила, през цялото време почти сатурн и транзитира през първи дом, а силната и групичка в дева съвпада с асц. и меркурия ми, така че аз лесно вербализирам гнева, агресията и подсъзнателните и импулси, като дори започвам да изпитвам схващане и болки в гърба и аз, но само като е наблизо..
какво стана..преди 3 седмици, около рожденият и ден замина по спешност при баща си, защото беше зле, оказа се някаква супер скоротечна форма на рак и преди няколко дни той почина в ужасни мъки, като тя беше до него неотлъчно..сега очаквам да видя успяла ли е да поговори истински с него и дали вече му е простила, защото преди не беше..и съответно дали е минала болката..ще се върне след две седмици..слагам натална карта само за да се видят нещата горе долу, ако искате мога да кача и транзити, но мисля, че няма нужда..