Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128317 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #300 -: Май 24, 2011, 09:41:59 pm »
Хубавеца заби интересен градус... :rolleyes:
При вас къде е и как си показва рогцата?
Събития по него....има ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #301 -: Май 24, 2011, 09:44:44 pm »
транзитния ми е в опозиция с прогресивната венера. края на годината ще опозира и наталната. събития нямам, чак почвам да се чудя - аспекти, апекти пък нада....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Май 24, 2011, 10:16:13 pm »

На мен ми е в точен секстил с наталния сега... И нали съвсем наскоро започнах работа "по регламент" (офис, фиксирано работно време, договор и осигуровки). Иначе продължавам и със свободната практика, просто оттук нататък ще бъде "2 в 1", да видим как ще балансирам с времето.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #303 -: Май 24, 2011, 10:22:39 pm »
върху МС :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Май 24, 2011, 10:31:53 pm »

И какво? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #305 -: Май 25, 2011, 12:33:23 am »

аз отдавна си пиша, но както и да е ;D
първият съвпад беше преди около 6 месеца, после като се обърна ретро и направи квадрат със Слънце/Меркурий ме шамароса подобаващо :-[
от тук прави тригон Венера/Юпитер (У1) - имаше и възмездие ;D, но все пак Юпитер откъм ИЦ компенсира, да видим до кога :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #306 -: Май 25, 2011, 12:35:10 am »

аз отдавна си пиша, но както и да е ;D
първият съвпад беше преди около 6 месеца, после като се обърна ретро и направи квадрат със Слънце/Меркурий ме шамароса подобаващо :-[
от тук прави тригон Венера/Юпитер (У1) - имаше и възмездие ;D, но все пак Юпитер откъм ИЦ компенсира, да видим до кога :lol:

Аброд , важен е последния аспект на Сатурн...В твоя случай е положителен и всичко ще си дойде на мястото...Все пак Сатурн въдворява ред.... ;) ;D

« Отговор #307 -: Май 25, 2011, 03:44:11 am »
Скоро моя прогресивен Сатурн ще направи за трети последн път съвпад с нат.Плутон Скорп управлява 4 дом там винаги е било мътна и кървава нещата чудя се ще финашират ли някакси .Мътят се и разни неща относно имоти .Някои да сподели ако е преживял подобен аспект моля
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #308 -: Май 25, 2011, 09:07:23 pm »
При мен транзитният Сатурн е в първи дом, в съвпад с У1 и в квадрат с натален Сатурн и натален Юпитер.Засега единственото
събитие, е че ме боли гърба от няколко месеца.

« Отговор #309 -: Май 25, 2011, 11:09:02 pm »

Какъв градус, на мен от доста време ми се мота ту в съвпад със Бялата Луна, ту с Уран в 5-ти дом, като вземем предвид, че Уран и Сатурн са ми управителите на СЛВ...Предполагам, че в момента събирам някви плодове от кармични развръзки от миналата година  :P. Ма вече не обръщам внимание много на бай Сатурн...и мен ме боли гърба, явно товара ще ми се увеличи и някак си ме подготвя за това.

*

Vision

• 3523
« Отговор #310 -: Май 26, 2011, 01:19:08 am »
за болките в гърба интересни нови наблюдения имам спрямо една моя приятелка- телец, за която съм писала няколко пъти тук..отдолу и слагам картата..тя има силни болки от 10 месеца вече може би..преди около два месеца се джафках с нея, защото исках да помисли върху възможността тази болка да е заради гордостта и непростителността към баща и, който е гадняр..тя каза, че му е простила, през цялото време почти сатурн и транзитира през първи дом, а силната и групичка в дева съвпада с асц. и меркурия ми, така че аз лесно вербализирам гнева, агресията и подсъзнателните и импулси, като дори започвам да изпитвам схващане и болки в гърба и аз, но само като е наблизо..
какво стана..преди 3 седмици, около рожденият и ден замина по спешност при баща си, защото беше зле, оказа се някаква супер скоротечна форма на рак и преди няколко дни той почина в ужасни мъки, като тя беше до него неотлъчно..сега очаквам да видя успяла ли е да поговори истински с него и дали вече му е простила, защото преди не беше..и съответно дали е минала болката..ще се върне след две седмици..слагам натална карта само за да се видят нещата горе долу, ако искате мога да кача и транзити, но мисля, че няма нужда..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #311 -: Май 26, 2011, 03:52:33 am »
сатурн ми е върху марса и здраво ме натиска към действия и решителни крачки напред, обаче аз нали не съм свикнала да се боря и натягам излишно, а чакам нещата да се получат от само себе си, не го слушам и си патя от това.
крайно време е да си науча урока, да се мобилизирам към действия и да се науча да се боря, докато не постигна целите си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Май 26, 2011, 03:55:25 am »
сатурн ми е върху марса и здраво ме натиска към действия и решителни крачки напред, обаче аз нали не съм свикнала да се боря и натягам излишно, а чакам нещата да се получат от само себе си, не го слушам и си патя от това.
крайно време е да си науча урока, да се мобилизирам към действия и да се науча да се боря, докато не постигна целите си.

Едното е газ , другото спирачки....Дай приори на единия , без значение кой и така тягата ще намери път...Напрежението е огромно...
НО ГОСПОД ДАВА ТОЛКОВА , КОЛКОТО МОЖЕМ ДА НОСИМ...НИ ПОВЕЧЕ НИ ПО-МАЛКО... :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #313 -: Май 26, 2011, 04:01:17 am »
Господ да вземе да започне вече да изсипва кошницата с добрини върху мен, защото взе да ми писва от трудности и ще му се разсърдя. ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #314 -: Май 26, 2011, 04:04:25 am »

марс не беше ли  У на 7?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #315 -: Май 26, 2011, 04:10:55 am »
май не ;D
управител е на 5-ти дом и е в опозиция на диспозитора си. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #316 -: Май 26, 2011, 04:36:35 am »
за болките в гърба интересни нови наблюдения имам спрямо една моя приятелка- телец,

Интересно, моя човек  ;) е със схванат кръст последните дни. И баща му има някакви недиагностицирани проблеми също... Фиксовете защо така го закъсаха :-\. Уж трябваше да ги отпуска вече...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #317 -: Май 26, 2011, 04:45:40 am »
за болките в гърба интересни нови наблюдения имам спрямо една моя приятелка- телец,

Интересно, моя човек  ;) е със схванат кръст последните дни. И баща му има някакви недиагностицирани проблеми също... Фиксовете защо така го закъсаха :-\. Уж трябваше да ги отпуска вече...

Е, как защо? Навалицата е в Телец  и Марс и той там. А и да не пропусна, че около рождения ден се случва да им потънат гемиите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #318 -: Май 26, 2011, 01:06:41 pm »

има някакъв натиск..при мен е психологически..защото изглежда, че всичките ми усилия са безмислени, нищо не се променя за добро..''ти му говориш- оно рупа ли, рупа''..много е тежко, но ми се е случвало и друг път и от опит знам, че това е само една лъжа- преди разсъмване е най- тъмно..ако издържа сега с вяра, след малко ще видя растежа и промяната, семенцето е покълнало, но е още под земята, всеки момент ще пробие..седя, вярвам и чакам да го видя..знам, че след това ще мине още много време, докато порасте и даде плод, а аз съм гладна сега, но знам и че имам сили да издържа до края..

не е казано, че при мъжа ти ще е същото като при тази жена /телец ли е??/..при телците има голямо раздвижване, ръчкат ги с остена и предимно с неприятни събития, скорпионите са болнави, а за лъва и водолея натиска е душевен предимно в момента..но ще мине.. :blink: аз лично имам гадни транзити- сатурн върху уран, квадратура на нептун и т.н., но нали високото налягане и температура създават диамантите.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #319 -: Май 26, 2011, 03:34:43 pm »
Телец е, да... И той има квадратури Плутон-Плутон и Сатурн-Сатурн, а Сатурн е класически управител на асцендента му. Има си основания в неговата карта, но ми стана интересно, че същият модел се повтаря и при други телци. Една колега Телец също се оплаква от кръстобол, но не е така драстично... Шефът - Телец, е в стихията си - настани се в ролята си на ментор и получи признание за професионалните си постижения.  При сина ми - Лъв периодът се изразява с известна реактивност, постоянно е с навирен гребен и пробва да командори по-безпардонно от обикновено. Също е много раздразнителен и все го избива на сълзи. По-буен и несръчен е. А сестра ми - също Лъв, се скъсва от бачкане. Вече и по телефона нямаме време да говорим. Майка ми - Скорпион - май няма поражения около нея. Да чукна на дърво... А кардиналите - като ги гледам, все сме си същите - няма истерии, нито болежки, нито стягане на чепика, някак дотук май ножът се оказва дървен. :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda