Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128186 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #320 -: Май 26, 2011, 05:41:40 pm »
болшинството телци наоколо са си екстра - и кариерно, и семейно и физически, скорпитата - 50/50, за лъвовете нямам кой знае какви наблюдения, водолеите - тъкмо се измъкнат от една ситуация и друга кофти изскача
първите кардиналки го отнесоха, за нас все още има време ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #321 -: Май 26, 2011, 06:08:56 pm »
първите кардиналки го отнесоха, за нас все още има време ;D

Е, аз де що имам кардинално за газене, все е в първите десет градуса. Сатурн мина и намачка, Плутон напред-назад, верно, че точно сега е в градуса на Слънцето и АС и пълзи към възлите, но вече беше там по-преди. Възловият възврат отколе мина и замина и отпука накъде мутабелите... Остана саде Саде-сатито след някоя година и после чак урановата опозиция и ще съм ги отметнала всичките страшилища ;). Ама, хайде, стига съм дърпала дявола за опашката.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #322 -: Май 27, 2011, 02:41:59 am »
Телец е, да... И той има квадратури Плутон-Плутон и Сатурн-Сатурн, а Сатурн е класически управител на асцендента му. Има си основания в неговата карта, но ми стана интересно, че същият модел се повтаря и при други телци. Една колега Телец също се оплаква от кръстобол, но не е така драстично... Шефът - Телец, е в стихията си - настани се в ролята си на ментор и получи признание за професионалните си постижения.  При сина ми - Лъв периодът се изразява с известна реактивност, постоянно е с навирен гребен и пробва да командори по-безпардонно от обикновено. Също е много раздразнителен и все го избива на сълзи. По-буен и несръчен е. А сестра ми - също Лъв, се скъсва от бачкане. Вече и по телефона нямаме време да говорим. Майка ми - Скорпион - май няма поражения около нея. Да чукна на дърво... А кардиналите - като ги гледам, все сме си същите - няма истерии, нито болежки, нито стягане на чепика, някак дотук май ножът се оказва дървен. :-\

видях се днес с тази жена, на която почина баща и- изглежда и усещането ми за нея е, че е умиротворена..баща и също е телец, малко след рожденият му ден го заболява стомаха /преди това не е имал никакви оплаквания/, тръгва по изследвания, почти веднага виждат рак с разсейки и за две седмици след първата болка умира, като последната седмица са били нечовешки мъки, въпреки морфина..за пръв път чувам за такова нещо, толкова бързо!!..явно се е развивал и преди това, но как без никакви оплаквания!!!! :unsure:
имам още една приятелка- телец, и за нея съм писала тук, където изгони мъжа си..е, тя го прибра пак малко след това, той пак не работи, върти някакви дребни далаверки- търговец на миши кожи..изгониха ги от квартирата, наложи се да отидат при баба му на някакво село, на 40 км. от сф и всеки ден пътуват и тя и децата, продължава да плаща вноски за камионите /2 камиона, заради които е теглила заеми/, които са недвижима собственост вече, защото пендела го мързи да работи..всеки ден се чудя дали не е днес денят, в който ще превърти..днес сутринта запали една цигара и се разплака..ужасно е нервна..багажа им е струпан в някакъв гараж на село и тя не могла да си намери чехли, та дошла с някакви тесни, които и направили мехури..аз не знам дали бих издържала на такъв тормоз..не може да си включи пералнята, защото няма налягане на водата, прибира се в 21 ч. и започва да готви и да пере на ръка трима мъже- има двама сина..а е млада, 78-ма година..вярно е, че ситуацията е плод на верига от грешки, които е допуснала сама, може би няма да се наложи да носи повече, отколкото може, но се чудя защо е така..
майка ми е телец, идва сега почивните дни на гости..от интерес пробва за пръв път в живота си и изпи една енергийна напитка и говори без да спре поне осем часа..ние заспахме почти с глави по масите, тя говореше като картечница.. ;D..умолявахме я да спре, за да си лягаме, тя не- оставете ме вика сама, аз ще си стоя тук..е как да те оставим сама, като си ни на гости..и така до сред нощ..научих някои интересни неща, които не знаех и едно полезно- на майка ми енергийни напитки да не се дават!! ;) и тя е много изнервена, заради проклетия мързел и непукизъм на баща ми, надявам се поне това говорене да и се е отразило благотворно /както и шопинг терапията на другия ден/.. ;)

дотук четири телеца..тази, на която почина баща /телец/ и я боли гърба много, майка ми също я боли, но по- слабо, третата не я боли, или поне не казва..познавам и имам поглед върху 4 скорпиона- 3 жени и един мъж..трима са болни, едната жена само не е болна, а има финансови проблеми..лъвове- двама мъже и аз..поизнервени сме, но нищо особено, брат ми е доста нервен, има съкращения във фирмата му и не е сигурен за работата си..водолей- само оня катил в работата май в момента мога да наблюдавам, но той е безизразен, преживящ тапир, така че по него не мога да съдя много, винаги излъчва напрежение, демонстрирайки тапирското си спокойствие..повече водолеи мога да чета тук, в клуба..и при тях изглежда всичко е наред..горе долу..

но понеже темата е за сатурн- майка ми има ретро сатурн в десетия градус на везни, преживява някакви възврати тия месеци, но има стабилна /макар и не много доходна работа/..сатурн натално и се намира в осми дом, а управлява 12-ти, работи в социален дом за хора със зрителни увреждания..

човека, който почина има стелиум в телец- слънце, венера, лилит, сатурн, юпитер и уран..не му знам домовете..

жената телец, която изгони и след това прибра загубения си мъж- овен има неаспектиран сатурн в 24-тия градус на лъв, а тази, на която почина баща и- пуснах нейната карта..със сигурност има още какво да се пише, но започва филма, ако те интересува още нещо за телците- ще ти го кажа.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #323 -: Май 27, 2011, 02:47:33 am »
водолеите - тъкмо се измъкнат от една ситуация и друга кофти изскача  ;D

Що? На мен нищо лошо ми няма. Тези водолеи да нямат нещо кардинално?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #324 -: Май 27, 2011, 02:56:17 am »

....А кардиналите - като ги гледам, все сме си същите - няма истерии, нито болежки, нито стягане на чепика, някак дотук май ножът се оказва дървен. :-\

А-ха, дървен  :P Само се пра'им  :lol: :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #325 -: Май 27, 2011, 03:23:18 am »
Вижън, сещам се за жената телец с мъжа овен.. Жалко, че го е прибрала пак  :( Поне да помисли за децата, че тоя тиквеник й дава само задна скорост..  :angry: Не, че е моята работа, но ме е яд.. А си спомням, че за следващ брак й се предвещава успех.. не бива да се плаши от това, че няма да има мъж известно време.. то това мъж ли е.. по-скоро дете..
А за твоята статистика/много си наблюдателна ;D/ брой още една скорпионка с финансови проблеми и една изнервена лъвица  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #326 -: Май 27, 2011, 03:34:44 am »
а, сетих се на рекламата да вмъкна..имам една колежка, която е скорпи и е едно малко слънце..майка и е телец..при рутинен преглед, без никакви особени оплавания откриват на майка и тумор на бъбрека, и ще я оперират, няма разсейки засега, не е малък, но е обособен, ще мине само с отстраняване на бъбрека..дано да и се размине само с това..обаче защо телците..да не е заради тригона с плутон в козирог??

*

Vision

• 3523
« Отговор #327 -: Май 27, 2011, 04:12:21 am »
Вижън, сещам се за жената телец с мъжа овен.. Жалко, че го е прибрала пак  :( Поне да помисли за децата, че тоя тиквеник й дава само задна скорост..  :angry: Не, че е моята работа, но ме е яд.. А си спомням, че за следващ брак й се предвещава успех.. не бива да се плаши от това, че няма да има мъж известно време.. то това мъж ли е.. по-скоро дете..
А за твоята статистика/много си наблюдателна ;D/ брой още една скорпионка с финансови проблеми и една изнервена лъвица  ;D

засега я е поставил в някаква безизходица..може да се измъкне само ако остави децата, а тя надявам се няма да направи такава глупост, поне и тя това декларира..заплатата и отива по банки, ако спре да плаща- запор..значи трябва да напусне работа евентуално, ще я търсят от лошите вземания /така ли се казваше/..единствено ако стане някакво чудо и получи не знам колко хиляди лева отнякъде може да се отърве..вчера ми каза, че някаква нейна приятелка се развела за 3 дни срещу 650 лв..но как да стане с две деца в началните класове и никакви реални доходи..иначе го мрази и в червата, особено сутрин, като му иска пари за цигари..кара я да се унижава, а тя изплаща заемите, които той я е принудил да изтегли..дано да не полудее тя с този марс в лъв /първи дом/ някой ден и да го заколи, защото ми изглежда способна на това..и не бих казала, че ще ми е жал за тази отрепка мъжа и..жалкото е само, че ще трябва да го лежи като за човек..

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #328 -: Май 27, 2011, 04:14:59 am »
то това мекотело е почти същото като моя бившия :angry: :angry:
да събира сили, да търси помощ и да бяга, защото нищо добро не очаква нея и децата й.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #329 -: Май 27, 2011, 04:27:13 am »
горката  :( какъв е тоя ленив овен  :-X

дано стане чудо, да я хареса някой богаташ и да й помогне, знам колко е трудно да разчиташ на някой друг да ти помогне финансово в тези времена.. а какво става междувременно с тези камиони, че не разбрах

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #330 -: Май 27, 2011, 05:06:34 am »
то това мекотело е почти същото като моя бившия :angry: :angry:
да събира сили, да търси помощ и да бяга, защото нищо добро не очаква нея и децата й.

дано да успее..помощ засега няма от никъде, но надежда винаги има.. :blink:

горката  :( какъв е тоя ленив овен  :-X

дано стане чудо, да я хареса някой богаташ и да й помогне, знам колко е трудно да разчиташ на някой друг да ти помогне финансово в тези времена.. а какво става междувременно с тези камиони, че не разбрах

камионите седят на една поляна, защото той не им е платил данъците за годината и не са в движение..но и миналата година са седели там- заради кризата не е могъл да намери поръчки за превоз..

досега колкото жени телец съм видяла да са се оженили за овни, все са по същия начин..тази комбинация е убийствена и за двамата..

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #331 -: Юни 11, 2011, 02:55:49 am »
А за твоята статистика/много си наблюдателна ;D/ брой още една скорпионка с финансови проблеми и една изнервена лъвица  ;D
И другите скорпиони ли сте с финансови проблеми? При мен аман вече. Дали като стане директен ще се пооправи ситуацията.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #332 -: Юни 11, 2011, 03:21:25 am »
Сатурн  в натала ми управлява 5 дом.Като стигне на 23 във Везни ще направи секстил със Слънцето.В наталната карта също са в секстил-дали мога да го отчитам като положителен аспект как мислите? 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #333 -: Юни 12, 2011, 06:50:56 pm »
От утре тръгва директен....УРА! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #334 -: Юни 12, 2011, 08:23:55 pm »
От кога го чакам да тръгва напред, че да се маха от 2-рия ми дом и на мъжа ми от 10-тия, че само финансови проблеми. Но преди да излезе ще мине пак през Плутон и СЛВ. Какво ли ме чака?!  :-\

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #335 -: Юни 13, 2011, 04:22:25 pm »
От утре тръгва директен....УРА! :rolleyes:

:-\ не е ли стационарен до към 18-ти?!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #336 -: Юни 13, 2011, 10:07:58 pm »
Сатурн скоро ще приключи с квадратурата към Слънцето на мъжа ми. В картата му Слънцето е в 7 дом, а управлява 8. През целия период се чувстваше отпаднал, с ниска жизненост, имаше проблеми и със зъбите. Бракът ни стана повече задължения и отговорности отколкото удоволствие :( Появиха се и проблеми с наследство - като цяло доста тежък период.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #337 -: Юни 14, 2011, 01:32:29 am »
От кога го чакам да тръгва напред, че да се маха от 2-рия ми дом и на мъжа ми от 10-тия, че само финансови проблеми. Но преди да излезе ще мине пак през Плутон и СЛВ. Какво ли ме чака?!  :-\
И моя Сатурн  ще мине за  трети път през Плутон преди да излезе от 2 дом .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #338 -: Юни 14, 2011, 04:08:39 am »

И моя Сатурн  ще мине за  трети път през Плутон преди да излезе от 2 дом .

Това как ти се отрази? Това преминаване на Сатурн през рожден Плутон.

Ами през 2дом? Как го усети?

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #339 -: Юни 14, 2011, 04:23:37 am »
Сатурнова опозиция.Ужасно е...Неприятности в работата, всичките ми приятели са в "криза".Всеки ден ме търси някой,който плаче по телефона.Пари няма,абе ужас...А си мислех,че Уран в съвпад със Слънцето е черешката на сладоледа.Но тогава,все пак имаше енергия.А сега не.