Телец е, да... И той има квадратури Плутон-Плутон и Сатурн-Сатурн, а Сатурн е класически управител на асцендента му. Има си основания в неговата карта, но ми стана интересно, че същият модел се повтаря и при други телци. Една колега Телец също се оплаква от кръстобол, но не е така драстично... Шефът - Телец, е в стихията си - настани се в ролята си на ментор и получи признание за професионалните си постижения. При сина ми - Лъв периодът се изразява с известна реактивност, постоянно е с навирен гребен и пробва да командори по-безпардонно от обикновено. Също е много раздразнителен и все го избива на сълзи. По-буен и несръчен е. А сестра ми - също Лъв, се скъсва от бачкане. Вече и по телефона нямаме време да говорим. Майка ми - Скорпион - май няма поражения около нея. Да чукна на дърво... А кардиналите - като ги гледам, все сме си същите - няма истерии, нито болежки, нито стягане на чепика, някак дотук май ножът се оказва дървен. 
видях се днес с тази жена, на която почина баща и- изглежда и усещането ми за нея е, че е умиротворена..баща и също е телец, малко след рожденият му ден го заболява стомаха /преди това не е имал никакви оплаквания/, тръгва по изследвания, почти веднага виждат рак с разсейки и за две седмици след първата болка умира, като последната седмица са били нечовешки мъки, въпреки морфина..за пръв път чувам за такова нещо, толкова бързо!!..явно се е развивал и преди това, но как без никакви оплаквания!!!! :unsure:
имам още една приятелка- телец, и за нея съм писала тук, където изгони мъжа си..е, тя го прибра пак малко след това, той пак не работи, върти някакви дребни далаверки- търговец на миши кожи..изгониха ги от квартирата, наложи се да отидат при баба му на някакво село, на 40 км. от сф и всеки ден пътуват и тя и децата, продължава да плаща вноски за камионите /2 камиона, заради които е теглила заеми/, които са недвижима собственост вече, защото пендела го мързи да работи..всеки ден се чудя дали не е днес денят, в който ще превърти..днес сутринта запали една цигара и се разплака..ужасно е нервна..багажа им е струпан в някакъв гараж на село и тя не могла да си намери чехли, та дошла с някакви тесни, които и направили мехури..аз не знам дали бих издържала на такъв тормоз..не може да си включи пералнята, защото няма налягане на водата, прибира се в 21 ч. и започва да готви и да пере на ръка трима мъже- има двама сина..а е млада, 78-ма година..вярно е, че ситуацията е плод на верига от грешки, които е допуснала сама, може би няма да се наложи да носи повече, отколкото може, но се чудя защо е така..
майка ми е телец, идва сега почивните дни на гости..от интерес пробва за пръв път в живота си и изпи една енергийна напитка и говори без да спре поне осем часа..ние заспахме почти с глави по масите, тя говореше като картечница..

..умолявахме я да спре, за да си лягаме, тя не- оставете ме вика сама, аз ще си стоя тук..е как да те оставим сама, като си ни на гости..и така до сред нощ..научих някои интересни неща, които не знаех и едно полезно- на майка ми енергийни напитки да не се дават!!

и тя е много изнервена, заради проклетия мързел и непукизъм на баща ми, надявам се поне това говорене да и се е отразило благотворно /както и шопинг терапията на другия ден/..

дотук четири телеца..тази, на която почина баща /телец/ и я боли гърба много, майка ми също я боли, но по- слабо, третата не я боли, или поне не казва..познавам и имам поглед върху 4 скорпиона- 3 жени и един мъж..трима са болни, едната жена само не е болна, а има финансови проблеми..лъвове- двама мъже и аз..поизнервени сме, но нищо особено, брат ми е доста нервен, има съкращения във фирмата му и не е сигурен за работата си..водолей- само оня катил в работата май в момента мога да наблюдавам, но той е безизразен, преживящ тапир, така че по него не мога да съдя много, винаги излъчва напрежение, демонстрирайки тапирското си спокойствие..повече водолеи мога да чета тук, в клуба..и при тях изглежда всичко е наред..горе долу..
но понеже темата е за сатурн- майка ми има ретро сатурн в десетия градус на везни, преживява някакви възврати тия месеци, но има стабилна /макар и не много доходна работа/..сатурн натално и се намира в осми дом, а управлява 12-ти, работи в социален дом за хора със зрителни увреждания..
човека, който почина има стелиум в телец- слънце, венера, лилит, сатурн, юпитер и уран..не му знам домовете..
жената телец, която изгони и след това прибра загубения си мъж- овен има неаспектиран сатурн в 24-тия градус на лъв, а тази, на която почина баща и- пуснах нейната карта..със сигурност има още какво да се пише, но започва филма, ако те интересува още нещо за телците- ще ти го кажа.. :blink: