Освен ,че носи закъснения,разочарования и ограничения,той ни носи и стабилност,търпение,издръжливост и най-вече поемане на ОТГОВОРНОСТ в съответните сфери където транзитира и планетите ,които активира.Кара ни да се заемем с нещата,които сме занемарили и от които сме бягали.Настройва ни към онова,за което сме ДЛЪЖНИ.Налага ни дисциплина,най-често чрез болест или необходимост да се работи по-усилено.
100% съм съгласна с теб!
Марая, едва ли Плутон ще окаже някакво влияние - то всичко така или иначе ще е комплексно

за Юпитер ще видим, все пак нат. има бонус тригон към Луна, където ще е и тр. Нептун - едва ли ще падне давене в чашката

)
като се замисля за "по-критичните" му транзити до тук нищо лошо не съм видяла - през МС - университети 2 на брой, курсове, стегнация вярно, но пък не е лошо, през 11-ти в опоз. с нат. Луна се появи най-красивото нещо в живота ми - нещо, което поне за мен в никакъв случай не е лесно, а и цената са множество компромиси в личен и обществен план

- дето се казва редно е най-сетне да се взема у ръце пък да става каквото ще

на този етап докато още пъпли в 12-ти се опитвам да спра цигарите

- всеки знае, че не е лесно, но пък труда си заслужава - едва ли е нужно да се пише защо