Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127955 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #360 -: Юни 16, 2011, 04:12:22 am »
Освен ,че носи закъснения,разочарования и ограничения,той ни носи и стабилност,търпение,издръжливост и най-вече поемане на ОТГОВОРНОСТ в съответните сфери където транзитира и планетите ,които активира.Кара ни да се заемем с нещата,които сме занемарили и от които сме бягали.Настройва ни към онова,за което сме ДЛЪЖНИ.Налага ни дисциплина,най-често чрез болест или необходимост да се работи по-усилено.
100% съм съгласна с теб!

Марая, едва ли Плутон ще окаже някакво влияние - то всичко така или иначе ще е комплексно :) за Юпитер ще видим, все пак нат. има бонус тригон към Луна, където ще е и тр. Нептун - едва ли ще падне давене в чашката :)))

като се замисля за "по-критичните" му транзити до тук нищо лошо не съм видяла - през МС - университети 2 на брой, курсове, стегнация вярно, но пък не е лошо, през 11-ти в опоз. с нат. Луна се появи най-красивото нещо в живота ми - нещо, което поне за мен в никакъв случай не е лесно, а и цената са множество компромиси в личен и обществен план :) - дето се казва редно е най-сетне да се взема у ръце пък да става каквото ще :)

на този етап докато още пъпли в 12-ти се опитвам да спра цигарите :) - всеки знае, че не е лесно, но пък труда си заслужава - едва ли е нужно да се пише защо  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #361 -: Юни 16, 2011, 04:12:49 am »
Защо всички толкова много се стряскате от Сатурн? :blink:Освен ,че носи закъснения,разочарования и ограничения,той ни носи и стабилност,търпение,издръжливост иhttp://най-вече поемане на ОТГОВОРНОСТ в съответните сфери където транзитира и планетите ,които активира.Кара ни да се заемем с нещата,които сме занемарили и от които сме бягали.Настройва ни към онова,за което сме ДЛЪЖНИ.Налага ни дисциплина,най-често чрез болест или необходимост да се работи по-усилено.Все пак Сатурн на всеки две години и половина сменя знака,така че след 28-29 си година ,вече сме наясно какво може да ни поднесе той и да сме подготвени в съответната област .Според мен не трябва толкова много да се вкопчваме в планетата-време,а да гледаме по-философски на нещата и да не си внушаваме следното:"Аз съм отговорен за всичко" :blink:Това го споделям от личен опит,защото аз съм човек ,който е крайно независим,не търпящ ограничения и рамки,но въпреки всичко през последните 3-4 години транзитиращия Сатурн ,ме научи на много неща и сега вече го приемам като "приятел".Цялата карта ми е задвижена през тези години-САтурн опозиция Слънце,съвпад с упр.на АСЦ,опозиция Меркурий упр.7,10 домове,сега на есен ще ми направи опозиция с наталния стелиум в 5 дом Луна/Сатурн/ Венера.Направи ме РЕАЛИСТКА. ;)

Е това е ....Сатурн.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #362 -: Юни 16, 2011, 04:17:19 am »
Теоретично не е, но иначе е оня с косата.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #363 -: Юни 16, 2011, 04:18:20 am »
Аз също имах страхотни изживявания на Сатурнов възврат -любовни(може би защото по натал ми е в 5 дом съвпад с Венера ;))и правех добри пари -Сатурн ми е упр.2 дом.Но ми се наложи и изведнъж да порасна за много неща. :PЗа това казах,че не е толкова страшен Сатурн. :blink:

аааа за любовни изживявания няма лошо :) макар искрено ме съмнява, но така както се очертава, ще се наложи да се порасне - няма лошо :)) :P

все по-често си мисля, че квадратурата и взаимна рецепция по упр. на Венера и Сатурн е един от най-силните ми аспекти (в положителен смисъл) - сякаш са двама любовници - стар, побелял прегиш и красива, млада девойка :)) срам ги е един от друг, но пък се учат един от друг и работят перфектно в екип  ;D - какво изкуство без структура, и какво е структурата без изкуство :)

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #364 -: Юни 16, 2011, 04:19:14 am »
Страхотни ключенца,Марая :P Много са яки ;)Според теб какво отключва Сатурн? ;)
хаха а може и да заключва :)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #365 -: Юни 16, 2011, 04:23:47 am »
Сладурчета , щом има ключ значи отключва и заключва.....ЗА ВАС ЩЕ ОТКЛЮЧИ ЛЮБОВТА И ЩЕ Я ЗАКЛЮЧИ...,ЗА ДА НЕ Я ОТКРАДНЕ НИКОЙ.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Юни 16, 2011, 04:38:20 am »
Това беше готино ;D :P

;D ;) a tova e dobre....za men....schom ima schastlivi..... :blink: :wub:

*

abroad

• 2187
« Отговор #367 -: Юни 16, 2011, 04:39:59 am »
е, то няма как моят сатурн да е като вашия ;D
както и вашият плутон не е кото моя, по обясними причини

*

abroad

• 2187
« Отговор #368 -: Юни 16, 2011, 05:04:57 am »
Abroad,принциа на Сатурн е един и същ във всяка карта-учене.

принципът е един, но проявата различна, в зависимост от Сатурна в твоята си карта :blink:
това важи и за останалите планетки

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #369 -: Юни 16, 2011, 05:27:08 am »
Fairy,имаш ли аспект Венера/Сатурн по натал или аз не разбрах правилно :-[
да :) поне за сега се отървах от повтаряне на аспекта, но зимата не гарантирам :)) - не мисля, че е толкова лош аспект, нищо че са в квадрат.. все пак работят малко като в съвпад..  :rolleyes: странна работа  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #370 -: Юни 16, 2011, 05:33:27 am »
Съгласна ;)  ....Стана ми интересно какво ти прави в момента по транзит Сатурн в натала ти?...Ако нямаш нищо против да ми кажеш :blink:

Точно на МС е, на малко разстояние съвпад Плутон, тригон Венера/Юпитер, опасно близо от квадрат със Слънце/Меркурий :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Юни 16, 2011, 05:35:34 am »
Съгласна ;)  ....Стана ми интересно какво ти прави в момента по транзит Сатурн в натала ти?...Ако нямаш нищо против да ми кажеш :blink:

Точно на МС е, на малко разстояние съвпад Плутон, тригон Венера/Юпитер, опасно близо от квадрат със Слънце/Меркурий :blink:

Нищо не е по-силно от напрежението..... ;) ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #372 -: Юни 16, 2011, 05:46:25 am »
Много ми хареса на времето интерпретацията на аспектите Венера/Сатурн и ще си позволя да ти го напиша. ;)
" Всички знаят ,че диамантите са най-високо ценените скъпоценни камъни,но и най-твърдите от естествено образуваните минерали.Има съчетание на стойност,красота и цена+твърдост и устойчивост.Това е една от най-добрите аналогиите на аспектите Венера/Сатурн.Такава е и любовта на взаимоодействието Венера/Сатурн-от най-скъпите и ценни придобивки.Цената на любовта е винаги висока."Знам,че е извън темата ,но ми се прииска да ти го напиша. :blink:

Благодаря ти :blink:

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #373 -: Юни 16, 2011, 05:54:01 am »
Много ми хареса на времето интерпретацията на аспектите Венера/Сатурн и ще си позволя да ти го напиша. ;)
" Всички знаят ,че диамантите са най-високо ценените скъпоценни камъни,но и най-твърдите от естествено образуваните минерали.Има съчетание на стойност,красота и цена+твърдост и устойчивост.Това е една от най-добрите аналогиите на аспектите Венера/Сатурн.Такава е и любовта на взаимоодействието Венера/Сатурн-от най-скъпите и ценни придобивки.Цената на любовта е винаги висока."Знам,че е извън темата ,но ми се прииска да ти го напиша. :blink:
изключително много ти благодаря за хубавата интерпретация

може би подобно важи за всички аспекти на Сатурн - "това, което не ни убива ни прави по-силни".

*

Марая

• 28287
« Отговор #374 -: Юни 16, 2011, 06:00:23 am »
изключително много ти благодаря за хубавата интерпретация

може би подобно важи за всички аспекти на Сатурн - "това, което не ни убива ни прави по-силни".

от 3 години го пея....радвам се , 4е тази песен зву4и....

*

Марая

• 28287
« Отговор #375 -: Юни 16, 2011, 08:05:57 am »
Не мисля,че Сатурн е по"убийствата" ...шегувам се ;DФразата която си постнала по-скоро е по Плутон. ;)...Сатурн ни кара да пораснем и да поемем отговорност за решенията си ,но когато мине Плутон....след него ставаме силни( е не всички,който може ;))

:72: :wink2: с много @друга мъдрост@....няма ми ги кавичките.... ;D , но и при Плуто ги няма :P ;) ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #376 -: Юни 16, 2011, 02:37:51 pm »
 ;D така де, не е по убийствата, но по житейските шамарчета  :rolf:

*

abroad

• 2187
« Отговор #377 -: Юни 16, 2011, 04:57:51 pm »
Искам да те попитам в момента изпитваш ли страх или загриженост в областта на взаимоотношенията си с мъжете(приятел,съпруг,баща,шеф) и амбициозност по отношение на работата си,отворена ли си към изкуството? :blink:

Страхове сякаш най-точно определя състоянието, но не конкретно за взаимоотношения. Амбициозност - може би, до някъде. По отношение на изкуство - не, но по отношение на пари - да ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #378 -: Юни 16, 2011, 05:41:16 pm »
Венера управлява 5, 6 и 10
Юпитер е управител на АС
и двете се намират във 2ри дом, а Сатурн го управлява ;D
споменах парите, като заместител на изкуството :blink:

« Отговор #379 -: Юни 16, 2011, 06:37:01 pm »
Аз изпитвах невероятно напрежение, вътрешно, по време на ретрограндния период на Сатурн, откакто мина директен от няколко дни ми е лекооо на душата и на сърцето! Сатурн се движи между Марса и Венерата ми в 3ти дом, скоро пак ще ми мине през Венера /за пореден път/ ....  :-[