Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127711 Прегледи
*

Tiana

• 17
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #400 -: Октомври 29, 2011, 08:35:48 pm »
Вие забелязвате ли връзка със Сатурн във вашия хороскоп и майка ви?

В моят хороскоп Луната няма нищо ама нищо общо с майка ми. Сатурн управлява 10 дом, намира се в 7 в съвпад с Плутон и квадрат с Марс в 10. Поне от това което съм чела досега относно сатурн, той е пълно олицетворение на моята майка. Намира се в скорпион, нейната зодия. А Луната, управлява 4 дом, е в 6 дева, точно като баща ми, той е всичко което може да се каже за луна в дева и е зодия дева. Аз колкото и да се мъча не намирам никаква прилика между Слънцето и Луната и моите родители, моята карта отговаря на системата- у10 =родителя от същия пол , у4 - обратно, получава се дословно.
При мъжа ми е същата работа, той пък има слънце квадрат сатурн, но не бих казала че има по особени отношения с баща си.

Следващите месеци предстои сатурновото завръщане, ще пиша как е минало, ако оцелеем де

Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #401 -: Октомври 30, 2011, 11:16:55 am »
казваш 2-8 дом има ли нещо сериозно и страшно за което да се притеснявам и евентуално какви събития и от какво естество да очаквам?а и това връщане по-сатурн какво пък там да мисля и какви ли удари от него може да има?
Транзитен Сатурн в 8-ми може да изисква ограничаване на харчовете, необходимост от връщане на стари дългове, може да те накара да се замислиш по въпроси, свързани със смисъла на живота, да увеличи страха ти от смъртта, или да те накара да се откажеш от вредни навици...

« Отговор #402 -: Октомври 30, 2011, 11:49:33 am »
Мирабелла мното ти благодаря за всички отговори които ми даваш до момента.Информация е достоверна за да знам в каква посока да гледам за напред.Голямо БЛАГОДАРСКО
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #403 -: Ноември 03, 2011, 11:22:07 am »
Гледам една карта, където сатурн е в съвпад с МС в скорпион. четох, че това значело безбрачие, освен ако не едобре аспектиран - е има тригон с луна. това пък значело късен брак или с голяма разлика, а човека е женен и жена му еколкото него. оженил се е на 27 години?
как бихте оценили това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #404 -: Ноември 03, 2011, 11:31:01 am »
Нито Сатурн в 7 дом, нито Сатурн в твърд аспект с Венера е гаранция за безбрачие, за Сатурн на МС да не говорим.
Познавам хора със Сатурн/Венера и Сатурн в 7ми, които са се оженили сравнително рано, за връстници. При някои партньорът дори е по-млад - от 1 до 3 години разлика.

Имам близък с Меркурий в 7 дом, който има предпочитания към голяма разлика във възрастта, обикновено партньорките му са доста по-възрастни.

Така че не всичко написано в нета и по книгите следва да се приема едно към едно, изключения доста често се срещат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #405 -: Ноември 03, 2011, 08:29:58 pm »
Явно, лили, и затова и попитах! Все пак какво може да се каже при Сатурн съвпад с МС?

« Отговор #406 -: Ноември 03, 2011, 08:49:39 pm »
Сатурн на МС би могло да показва, че индивидът има желание за стабилна професионална реализация, че за него е важно да има колкото се може по-добро положение в обществото и в работата си и готов е да се труди усилено, за да постигне успехите си. Стреми се да завоюва високи постове, да бъде авторитна фигура в очите на хората или той самият се нуждае от авторитет, който да го напътства. Може да означава, че има строг родител/-и, че изпитва липса на подкрепа от родител/-и или по-студено отношение от тяхна страна. Възможно е единият родител да е важна фигура с обществено признание или човек, на когото се налага да поема отговорност... При човека, за когото питаш, съвпадът е в Скорпион - възможно е да проявява силно желание да управлява, но може би по-скоро в заден план, зад кулисите, изявявайки се като изкусен стратег (ако има силен Меркурий) или да се стреми към политически пост. Заради тригона с Луна мисля, че успехите в кариерата са онова, което му дава най-голяма емоционална сигурност и удовлетворение.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #407 -: Ноември 04, 2011, 12:43:48 pm »
 :58:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #408 -: Ноември 04, 2011, 03:20:24 pm »
Оф, мирабела, извинявай! Сега чак видях, че съм написала МС, а не ДС! Голяма съм...! дори не се усетих, докато четях.

« Отговор #409 -: Ноември 04, 2011, 04:23:21 pm »
Извинявай, че и аз не обърнах внимание. Мислех, че човекът може да е женен, обвързан (Сатурн) за своята кариера, репутация (МС).

« Отговор #410 -: Ноември 14, 2011, 12:57:53 pm »
Не ми се смейте, но искам да споделя нещо :blink:

От около 2 седмици започнаха да ми минават мисли за магиите. Непрекъснато си мисля, че за порен път има нещо в нас насочено само към мен ;D Като се прибера в къщи не се чувствам никак добре - безпокойство, тревога, физически болки по тялото, неспокоен сън, заспивам късно и ставам много рано :unsure: Дори спрях да сънувам, по-точно да помня какво съм сънувала, защото всеки сънува :(
Дори сега, докато пиша една моя роднина ми звъни по телефона, взех да си мисля, че може тя да ми влияе зле, защото много често започна да идва в нас, всеки път носи някаква странни и безумни неща - 1 патладжан, 2 ябълки, няколко филии хляб, половин шоколад лично за мен и т.н.  :-X???? 
В стаята си имам голяма библиотека - прегледах всички книги, на стола му махнах дамаската, за да проверя да няма нещо  ;D Днес прерових и скрина, гардероба, чантите... всичко. Без една голяма плюшена играчка - слон, обаче него не мога, защото трябва да го разпоря и после нищо няма да стане... Нищо съмнително не открих.
Миналата година по това време си мислих, че ще се пренеса в отвъдното, покрай проблемите, които имах. Затова оттогава си бях обещала пред себе си и Бог, че винаги през ноември ще ходя на църква, за да ми четат молитва за здраве... Така и направих.
Но неприятно усещане продължава....

Погледнах транзитите към 8 дом, разгледах положението на Лилит и Плутон:
тр. Сатурн е на К8,
тр. Лилит е на К2 и прави секстил с нат. Венера и тригон с нат. Уран;

Някой, който е преживял такива транзити може ли да сподели?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #411 -: Ноември 14, 2011, 01:12:22 pm »
В странни състояния изпадаш.... Плутон ми минава в точна опозиция с осмодомната Луна и не ме спохождат такива мисли, не отчитам нищо извън обичайното. В момента и прогресивната Луна прави сходящ съвпад с Плутон и да ви кажа въобще не го изживявам по начина, по който е описано в астро учебниците. Усещането е не за вулкан от емоции, а по-скоро за изключителен баланс между разума и емоцията, сякаш съм страничен наблюдател.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #412 -: Ноември 14, 2011, 01:43:36 pm »

От около 2 седмици започнаха да ми минават мисли за магиите.

Миналата година по това време си мислих, че ще се пренеса в отвъдното, покрай проблемите, които имах. Затова оттогава си бях обещала пред себе си и Бог, че винаги през ноември ще ходя на църква, за да ми четат молитва за здраве... Така и направих.

Колко странно, че страховете от магии и мислите за пренасяне в отвъдното ти се появяват точно през ноември, когато Слънцето е в Скорпион, който се свързва с магиите и отвъдното!

Имаш параноя, което май пак е по Скорпион.

Някой твой роднина да е почитал през ноември? Или да се е случило друго, каквото и да е, важно събитие в рода ти по това време на годината?

Но може причината да е в Слънцето в Скорпион.

« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 01:47:57 pm от Hm »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #413 -: Ноември 14, 2011, 01:58:29 pm »
натален Сатурн ми прави 52 градуса с транзитен уран - какво ще кажете?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #414 -: Ноември 14, 2011, 02:17:09 pm »
Не ми се смейте, но искам да споделя нещо :blink:

От около 2 седмици започнаха да ми минават мисли за магиите. Непрекъснато си мисля, че за порен път има нещо в нас насочено само към мен ;D Като се прибера в къщи не се чувствам никак добре - безпокойство, тревога, физически болки по тялото, неспокоен сън, заспивам късно и ставам много рано :unsure: Дори спрях да сънувам, по-точно да помня какво съм сънувала, защото всеки сънува :(
Дори сега, докато пиша една моя роднина ми звъни по телефона, взех да си мисля, че може тя да ми влияе зле, защото много често започна да идва в нас, всеки път носи някаква странни и безумни неща - 1 патладжан, 2 ябълки, няколко филии хляб, половин шоколад лично за мен и т.н.  :-X???? 
В стаята си имам голяма библиотека - прегледах всички книги, на стола му махнах дамаската, за да проверя да няма нещо  ;D Днес прерових и скрина, гардероба, чантите... всичко. Без една голяма плюшена играчка - слон, обаче него не мога, защото трябва да го разпоря и после нищо няма да стане... Нищо съмнително не открих.

Погледнах транзитите към 8 дом, разгледах положението на Лилит и Плутон:
тр. Сатурн е на К8,
тр. Лилит е на К2 и прави секстил с нат. Венера и тригон с нат. Уран;

Някой, който е преживял такива транзити може ли да сподели?

Разгледай движението на прогресивната куспида и аспектите от и към нея...
Важно е също така да погледнеш и аспектите на 6-ти дом...Въобще кадентните домове...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #415 -: Ноември 14, 2011, 02:29:48 pm »

Не е аспект...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #416 -: Ноември 14, 2011, 03:45:02 pm »
Лили, изобщо не искам да изпадам в такива състояния, но съм слаб човек и лесно се подавам на най-различни внушения и провокации :-X

Hm, ами на мен Плутон ми е на трон по знак и дом.
Нямам починали роднини през този месец, единият ми дядо беше зодия скорпион.... Миналата година по това време имах здравословен проблем.

Марая
, направих само прогресивна карта с транзити към момента. Положението е страшно...
Това, което ми направи впечатление - на прогр. К6 ми е тр. Марс; прогр. К8 ми е почти тр. Слънцето; тр. Венера, Мерк., СЛВ са в прогр. 8 дом; тр. Лилит в съвпад със Слънцето в прогр. 1 дом.

Благодаря ви!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #417 -: Ноември 14, 2011, 05:37:33 pm »

Hm, ами на мен Плутон ми е на трон по знак и дом.
Нямам починали роднини през този месец, единият ми дядо беше зодия скорпион.... Миналата година по това време имах здравословен проблем.

Тогава мисли за проблемите по Скорпион - секс, раждане, смърт, прераждане, окултни неща и другите.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #418 -: Ноември 14, 2011, 09:04:05 pm »

Не е аспект...

51 не е ли септил - кармичен аспект?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #419 -: Ноември 14, 2011, 09:10:20 pm »
51 не е ли септил - кармичен аспект?

Да, септил е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.