Не ми се смейте, но искам да споделя нещо :blink:
От около 2 седмици започнаха да ми минават мисли за магиите. Непрекъснато си мисля, че за порен път има нещо в нас насочено само към мен

Като се прибера в къщи не се чувствам никак добре - безпокойство, тревога, физически болки по тялото, неспокоен сън, заспивам късно и ставам много рано :unsure: Дори спрях да сънувам, по-точно да помня какво съм сънувала, защото всеки сънува

Дори сега, докато пиша една моя роднина ми звъни по телефона, взех да си мисля, че може тя да ми влияе зле, защото много често започна да идва в нас, всеки път носи някаква странни и безумни неща - 1 патладжан, 2 ябълки, няколко филии хляб, половин шоколад лично за мен и т.н.

?
В стаята си имам голяма библиотека - прегледах всички книги, на стола му махнах дамаската, за да проверя да няма нещо

Днес прерових и скрина, гардероба, чантите... всичко. Без една голяма плюшена играчка - слон, обаче него не мога, защото трябва да го разпоря и после нищо няма да стане... Нищо съмнително не открих.
Миналата година по това време си мислих, че ще се пренеса в отвъдното, покрай проблемите, които имах. Затова оттогава си бях обещала пред себе си и Бог, че винаги през ноември ще ходя на църква, за да ми четат молитва за здраве... Така и направих.
Но неприятно усещане продължава....
Погледнах транзитите към 8 дом, разгледах положението на Лилит и Плутон:
тр. Сатурн е на К8,
тр. Лилит е на К2 и прави секстил с нат. Венера и тригон с нат. Уран;
Някой, който е преживял такива транзити може ли да сподели?