При това Сатурн в натала ми е по-скоро с недостатъци, нежели с достойнства.
то това е по-добрият вариант
Да, така изглежда, при транзити, дебилитираните малефици са поозаптени, но пък откъм здраве/физическо тяло давали същностни, системни недъзи, малформации, дисфункции в тялото.
забелязах, че през дом е по-лек (или лош), но винаги има шамари - ако започне зле накрая завършва обнадеждаващо и с компенсация, ако в началото даде, то в края си го прибира
Да ви кажа, при мен никакви remedies не помагат за преодоляване на сатурновите ограничения и несгоди.
Докато беше в Дева, бях в период на неочакван професионален възход... но след ингреса му във Везни всичко се срина изведнъж - първо направи квадрат с Луната ми, после опозиция със Слънцето и след това с Меркурий и Венера...
При мен преходът на Сатурн във Везни (4-ти и 5-ти дом в натала) е всъщност период на сатурновата квадратура, на квадрат към Асц. и възлите, на съвпад със Слънце/Плутон, после с Меркурий/Уран и началото на Саде Сати. Но Сатурн в сидерална Дева в моята карта е със съставна аштакаварга сила 6 - не е изключително, ма и никак не е зле. Като стъпи във Везни (по сидерал, след 22 рия градус на "тропическите"), балът му става 2 и тогава ще отпочне същинската история между нас.
ПСЛили, при теб обаче Сатурн в сид. Дева е с по-нисък бал от Везнишкия, но пък по това време Юпитер изглежда е бил в най-силните си по аштакаварга знаци. Може той да го е озаптявал.
Аброуд, за твоя Сатурн сидералните Дева и Скорпион изглежда са му най-благотворните периоди, тоест,

иде и по-лошо от сегашното, но пък ти предстои сега силен Юпитер.
Иначе очакванията за срив са все по-реалистични и на тоя фон вече никой и не може от душа да се зарадва, че нещо го е подминало, или че добро му се е случило. Нищо не е за хвалба.