Все повече се убеждавам, че Сатурн е наистина голямо зло. Първо, Сатурн
никога нищо не дава, а само взима и те кара да се чувстваш виновен за времето, когато си изпитвал наслада от живота, а не си приел сериозността му. Дори и когато Сатурн е аспектиран добре в натала, той пак не се проявява добре дори при възврата. Накрая става така, че човек вече не вярва в щастието и дори да му се появи, ще реши, че това е някаква подигравка и ще го отмине, просто защото Сатурн го е научил, че животът е сериозен и гаден.
Казват, че Сатурн отнема ненужното, но не е точно така. Когато брат ми беше в 3 клас, тогава Сатурн транзитираше през 1-я му дом. В час по физическо го блъснаха отзад по време на тичане и почти всичките му зъби останаха мъртви, сиви, някои от тях съвсем на парчета.

А доколкото знам, зъбите си му бяха съвсем здрави и не му бяха ненужни... При мен пък не е имало подобни инциденти, затова пък зъбите ми малко по малко взеха да се чупят.
Така че, не си правете илюзии относно Сатурн. Не случайно, древните астролози са го смятали за голямо зло, за планета, която носи само ограничения и отнема радостта от живота.