Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127873 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #620 -: Януари 04, 2014, 08:34:36 am »
Това потвърждава наблюденията ми, че някои хора се мотивират от трудности (квадрати, опоз.), а други блокират на тях. Когато Сатурн ми направи квадрат към Меркурий, седнах да си пиша дипломната работа. И въпреки квадрата и към Луната, което беше депресията на десетилетката, успях да я напиша много качествено. Явно си трябва напреженийце иначе какво ще ни накара да си размърдаме... каквото имаме да мърдаме?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #621 -: Януари 04, 2014, 02:15:33 pm »
Да, определено - и според мен зависи какви натални аспеткти преобладават в картата на човека - подобните му действат по-силно.  :blink:

« Отговор #622 -: Януари 04, 2014, 02:22:19 pm »
Това потвърждава наблюденията ми, че някои хора се мотивират от трудности (квадрати, опоз.), а други блокират на тях. Когато Сатурн ми направи квадрат към Меркурий, седнах да си пиша дипломната работа. И въпреки квадрата и към Луната, което беше депресията на десетилетката, успях да я напиша много качествено. Явно си трябва напреженийце иначе какво ще ни накара да си размърдаме... каквото имаме да мърдаме?

При мен квадратът Сатурн/Меркурий се разпадна окончателно през есента на 2013 г. и също мога да кажа, че беше много продуктивен от професионална гледна точка. Бях по-прецизна, по-концентрирана, с по-трезва преценка.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #623 -: Януари 04, 2014, 02:24:51 pm »
Мен винаги напрежението ме е стимулирало. Може би по-депресивно ми действат опозициите. Но при квадрат на Сатурн към Луната и аз се дипломирах. Три месеца денонощно учене, слях и трите държавни изпита, а бях решила да отложа единия за есента.
Опозицията им после ме хвърли в търсене на промени, неудовлетворение и страх от провал. Не ми се мисли долният квадрат какво ще донесе.
Помня преди, че опозицията на Сатурн-Сатурн и съвпадът му с Луната 2г по-късно ми донесоха възход и развитие. Но е нормално - започнаха от 5 дом нагоре.

Я да питам.... Снощи си говорим с Марая... Тази година в Солара имам съвпад на Сатурн с Урана ми на К2. Уран ми е У4, а Козирог е заключен в 3д. Дали ще донесе преместване или установяване трайно на едно място? Замислям се, защото предстои транзит на сатурн в 2ри, а това може да доведе и до стагнация във финансово отношение. В същото време тр Юпитер и пр Луна влизат в 10д.
Дали този Сатурн във втори няма да ми провали реализацията по пр. Луна в 10? Дали преместването ще е за добро, как мислите?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #624 -: Януари 04, 2014, 02:33:10 pm »
Аз по Сатурн във втори дом си получих първите пари, изкарани лично от мен в живота, така че може да се каже, че ми подобри финансовото положение.  ;D Но по едно време той си беше секстил с юпитер, венера и марс, така че може и това да е повлияло, но факт, докато беше във втори, нямах проблеми с парите - като излезе, се поусети липсата му.  :blink:

Според мен когато соларният Сатурн съвпадне с Урана ти, ти наистина ще искаш промяна, но не мисля, че това ще бъде промяна, необуздана, по типичния Уранов начин. По-вероятно да е добре обмислена, преминала през филтъра на Сатурн и поради тази причина, ти самата ще си наясно с рисковете. Така че, според мен, давай по-смело, това което Сатурн ти прави в момента, е да те разколебава.  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #625 -: Януари 04, 2014, 03:56:27 pm »
Моят Сатурн натално е във 2 и когато се върна пак там, преживях най-нискодоходния период в живота ми. Но не мисля, че това важи за теб. Даже мисля, че изобщо не важи. Аз не се бях потрудила предишните години относно финансовата ми стабилност, въпреки че се скъсвах от работа, смятах, че някои решения и промени друг трябва да ги взима едва ли не. Е не, ама да.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #626 -: Януари 04, 2014, 04:19:00 pm »
Мен винаги напрежението ме е стимулирало. Може би по-депресивно ми действат опозициите. Но при квадрат на Сатурн към Луната и аз се дипломирах. Три месеца денонощно учене, слях и трите държавни изпита, а бях решила да отложа единия за есента.
Опозицията им после ме хвърли в търсене на промени, неудовлетворение и страх от провал. Не ми се мисли долният квадрат какво ще донесе.
Помня преди, че опозицията на Сатурн-Сатурн и съвпадът му с Луната 2г по-късно ми донесоха възход и развитие. Но е нормално - започнаха от 5 дом нагоре.

Я да питам.... Снощи си говорим с Марая... Тази година в Солара имам съвпад на Сатурн с Урана ми на К2. Уран ми е У4, а Козирог е заключен в 3д. Дали ще донесе преместване или установяване трайно на едно място? Замислям се, защото предстои транзит на сатурн в 2ри, а това може да доведе и до стагнация във финансово отношение. В същото време тр Юпитер и пр Луна влизат в 10д.
Дали този Сатурн във втори няма да ми провали реализацията по пр. Луна в 10? Дали преместването ще е за добро, как мислите?

Доволна съм от Сатурн през 2 дом, там където се движи слага ред и дава и такива покупки като  - например купихме си кола... Стивън Аройо например казва,че именно по време на транзита на Сатурн през 2 дом може да започнете по-доходоносна работа, по-добра организация на средствата. Само искам да кажа, че паричките се стопяват по време на този транзит,не че харча много но..По време на транзит на Юпитер през МС миналата година получих постоянния си договор за работа :blink:
А при теб и в съчетание с Прогресивна Луна и транзит Юпитер през 10 които са невероятен шанс за работа и издигане изобщо не си мисли ,че няма да успееш ..ще успееш сигурна съм .успех!!! :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Yaya

• 2265
« Отговор #627 -: Януари 04, 2014, 05:02:07 pm »
Самоела, само транзитът и прогресията през 10 ме карат да се надявам, страх ме е само да не ме заслепят и да не видя Сатурн какво се опитва да ми каже. Мен не ме притеснява дали ще стопяват паричките, важното е да ги има и да идват. Имам Уран и Нептун във втори и съм свикнала... Забелязала съм, че колкото повече не ги пресмятам и броя стотинките, толкова повече ми остават  :blink: Дай Боже всекиму.
Но, да Сатурн ми дърпа юздите. Е, да се надяваме, че всичко ще е ок. Като дойде време за солара след 3 месеца, ще го пусна да ви чуя мнението  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #628 -: Януари 04, 2014, 06:49:45 pm »
Самоела, само транзитът и прогресията през 10 ме карат да се надявам, страх ме е само да не ме заслепят и да не видя Сатурн какво се опитва да ми каже. Мен не ме притеснява дали ще стопяват паричките, важното е да ги има и да идват. Имам Уран и Нептун във втори и съм свикнала... Забелязала съм, че колкото повече не ги пресмятам и броя стотинките, толкова повече ми остават  :blink: Дай Боже всекиму.
Но, да Сатурн ми дърпа юздите. Е, да се надяваме, че всичко ще е ок. Като дойде време за солара след 3 месеца, ще го пусна да ви чуя мнението  :P

И при мен Уран е във 2 дом, същото положение  и съм свикнала, а и имам същото отношение към средствата, колкото повече не го мисля и не пресмятам, ми е по-добре, а съм имала и периоди в които колкото повече правя сметка то все си ги няма..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #629 -: Януари 04, 2014, 08:16:04 pm »
Преди не съм разглеждала прогресивната си карта без наталната, но днес я погледнах и ми направи впечатление, че скоро тр. Сатурн ще мине през пр. МЦ. През 2011 г. докато беше във Везни първо сам, а после и заедно с Марс мина през нат. МЦ и тогава беше добър период - промяна в работата, нови интереси, нови хора.

Транзита през прогресивното МЦ е по-скоро завършване на цикъла, започнал през 2011 г., но все пак си мисля, че може да даде събитие. Има още градус докато застане на оста. Тази ос пък е на куспидата на натален 11 дом. При мен Сатурн винаги носи събития, защото е господар на хороскопа и на трон на асц.
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 08:20:27 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #630 -: Януари 07, 2014, 11:12:25 am »
Тр.Сатурн съвпад Луна ми беше много неприятен период-не липсваха емоционални изблици и изолация от околните.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #631 -: Януари 07, 2014, 11:50:00 am »

Аз смятам, че ще имаш възход в кариерата, Сатурн във втори ще ти донесе нови отговорности, Юпитер повишение в работата. Прогресивната Луна в 10, според мен, ще ти донесе промяна в социалният статус.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #632 -: Януари 08, 2014, 06:12:20 pm »
яя моите домове са едно към едно с твоите и в натала и в солара ти и понеже моя е от август - преместихме се в нов дом фактически през ноември :) имам само уран във втори соларен но той и натално е там - харчове за дома имахме и то големи но и изгодни покупки  :-[ нептуна в първи много ме чеше - никога не съм била по заблеяна
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

karita

• *
  • 231
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #633 -: Януари 08, 2014, 08:01:32 pm »
нямате ли спомени от такъв транзит? :-\
През 1999- съвпад сатурн с юнеж възел в шести в телец-раждане на единственото ми дете. сега чакам да видя какво ще ми донесе през февруари от съвпада със северен възел.Когато влезе в 7 дом през 2000 г загубих работа, през 2010 като влезе в 10 дом пожънах страшен успех, в 11 дом загубих всичките си приятели.
Green, имаше ли събития когато Сатурн ти транзитираше през 9 дом,защото при мен Сатурн наближава куспидата на 9 дом

« Отговор #634 -: Януари 08, 2014, 11:05:36 pm »
Транзитен сатурн квадрат натален сатурн ? що е то ?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #635 -: Януари 09, 2014, 08:01:04 am »

Гугъла не казва ли :P

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #636 -: Януари 09, 2014, 08:50:23 am »

Забременяване и брак. Но Сатурн е Г4 и е в 11, диспозитор на Слънце и Г7.
Брака завърши с развод точно 7 години по-късно при сатурновото завръщане.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #637 -: Януари 09, 2014, 08:52:53 am »

Забременяване и брак. Но Сатурн е Г4 и е в 11, диспозитор на Слънце и Г7.
Брака завърши с развод точно 7 години по-късно при сатурновото завръщане.

Мисля, че е имало други аспекти, които да водят до брак, този определено не е от тях. Независимо кои домове управлява в натала, а и как сатурн ще е управител и на 4ти и на 7ми едновременно?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #638 -: Януари 09, 2014, 09:01:04 am »
Не съм казала, че е управител на 7-ми, диспозитор на Г7 е. Разбира се, че имаше и други аспекти - квадрат по дирекция Г7 Г4, творчески аспект Г1 Г7, Сатурн беше тригера.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 09:45:55 am от Aneli »
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #639 -: Януари 09, 2014, 07:04:11 pm »
Дали и леките аспекти на сатурн към светилата носят депресия? В някаква страхотна дупка съм изпаднала, направо е страшно. Единствените транзити, които имам в момента са тригона на сатурн към слънцето (управител на хороскопа) и квадратурата на ретро венерата към наталната венера.