Green, имаш неаспектирана Луна, как усещаш изявата и? Препоръчвам ти да потърсиш инфо за неаспектирани планети и в конкретика Луна, понякога точно неаспектираните имат изключително силно влияния върху живота на натива и се проявяват като доминанти. Конкретно при мен случаят е такъв, с неаспектираният ми Юпитер.
Иначе по темата, транзитен Сатурн в 1-ви дом ми разсипа зъбите. 4-ти кариес за последните 12 месеца ми работят в момента. Преди това, цели 14 години нямах никакви интервенции, само посещения за редовен преглед.
В момента квадратира собствената си позиция в 10 ти дом, на градус и нещо е, още не е точен аспекта. Преди това пък квадратира наталния ми Марс пак в 10-ти, и опозира Слънцето ми, пак проблеми със зъб имах тогава. Никакви други изяви като мина през АЦ, нито сега докато е в 1-ви.
И напротив на общоприетото твърдение че се отслабва при транзит на Сатурн през 1-ви дом, за първи път имам проблем със свалянето на няколко килограма, Сатурн не само че не ги свали, ами и ги бетонира направо :blink: