Форумът е пълен с Плутонианци.
Кажете при вас как е... Аз досега в живота си на всеки няколко години съм длъжна да правя сериозна равносметка, вътрешно пречистване, работа със себе си, въобще, съвсем да се пречиствам, да си правя самоанализ, да се променям и да работя върху себе си, като това не е лека задача. И съм длъжна да го направя, защото просто няма друг изход. След това наистина се подобрявам и ми олеква, променям се тотално. Обаче изглежда, че след няколко години отново се натрупват разни негативни работи, които явно си стоят още от миналото и трябва отново да се върши сериозна вътрешна работа и то когато моментът дойде, просто трябва да започна вътрешната работа веднага.
Явно ми трябва пълно и тотално вътрешно пречистване, пълна самоанализа, нещо по-дълбоко.
При другите хора май не е така. Абе, що ли от мен все се изисква да правя такива неща... Що не си карам по права или почти права линия, както безличната, не много умна и незамисляща се маса от хора? А иначе аз забелязвам вътрешните проблеми на другите и своите и действителните причини, които ръководят техните действия. Иии просто смятам, че проблемът трябва да бъде отстранен. Защото повечето хора дори не се замислят кои вътрешни проблеми мотивират действията им, без значение какви са тези действия.
При вас как е? На вас Плутонинаците налага ли ви се също като мен на всеки няколко години да извършвате сериозна вътрешна работа по необходимост?