Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26741 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #100 -: Април 23, 2010, 12:34:09 pm »
Това събитие се е случило или си го видяла като възможност в картата?
На мен ми предстои прогресивна луна съвпад транзитен Плутон връз натално Слънце.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Април 23, 2010, 12:43:58 pm »
Това събитие се е случило или си го видяла като възможност в картата?
На мен ми предстои прогресивна луна съвпад транзитен Плутон връз натално Слънце.

случи се ,бе човек!
търсих транзити ,търсих дирекций ,търсих под вола теле :( :angry: , докато не ми светна лампичката....
не бързай обаче да си го приемаш така...както е протекло при мен.
при мен пр. асц е козирог , луната ми упр.8-ми , а се намира в 6-ти ,абе на к6. плутон ми е в съвпад с мц в натала , а упр. 12-ти и асц-то....
ще ти погледна картата ,ако искаш по-късно. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #102 -: Април 23, 2010, 01:24:49 pm »
Искам, що да не искам.
Баси де що може да ме застига, ме застига, тия планети така са се наредили, че ако ги бех забелязала по-рано, щех се ометем от тоя живот своевременно.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Април 23, 2010, 01:29:58 pm »
Искам, що да не искам.
Баси де що може да ме застига, ме застига, тия планети така са се наредили, че ако ги бех забелязала по-рано, щех се ометем от тоя живот своевременно.  :-X
Кайли , не на всеки му е дадено да изпита това...,не на всеки плутон ще му гази важни оси ,точки ,мидпойнти , светила....
ние , визирам и себе си /ето ти мойте данни ....................... сабахлем в софия/ , сме негови избранници , а той е последната планета с която борави астрологията за сега. изключвам астероидите.
никога не забравяй обаче , че той е женска планета и управител на най-дълбокия свят на човека и човечеството. не случайно плутон е символ както на смъртта ,така и на раждането! :blink:
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 08:30:20 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #104 -: Юни 29, 2010, 11:27:49 am »
Форумът е пълен с Плутонианци.

Кажете при вас как е... Аз досега в живота си на всеки няколко години съм длъжна да правя сериозна равносметка, вътрешно пречистване, работа със себе си, въобще, съвсем да се пречиствам, да си правя самоанализ, да се променям и да работя върху себе си, като това не е лека задача. И съм длъжна да го направя, защото просто няма друг изход. След това наистина се подобрявам и ми олеква, променям се тотално. Обаче изглежда, че след няколко години отново се натрупват разни негативни работи, които явно си стоят още от миналото и трябва отново да се върши сериозна вътрешна работа и то когато моментът дойде, просто трябва да започна вътрешната работа веднага.

Явно ми трябва пълно и тотално вътрешно пречистване, пълна самоанализа, нещо по-дълбоко.

При другите хора май не е така. Абе, що ли от мен все се изисква да правя такива неща... Що не си карам по права или почти права линия, както безличната, не много умна и незамисляща се маса от хора? А иначе аз забелязвам вътрешните проблеми на другите и своите и действителните причини, които ръководят техните действия. Иии просто смятам, че проблемът трябва да бъде отстранен. Защото повечето хора дори не се замислят кои вътрешни проблеми мотивират действията им, без значение какви са тези действия.

При вас как е? На вас Плутонинаците налага ли ви се също като мен на всеки няколко години да извършвате сериозна вътрешна работа по необходимост?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юни 29, 2010, 11:29:40 am »
При вас как е? На вас Плутонинаците налага ли ви се също като мен на всеки няколко години да извършвате сериозна вътрешна работа по необходимост?

Сериозната вътрешна работа я върша, откакто се помня. Не ми я налагат обстоятелствата, за мен по-скоро е вътрешна необходимост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Юни 29, 2010, 11:30:28 am »
Ако правилно разбирам въпроса ти - да. Чувството не е за по принуда, а потребност. Но е в определени сфери от живота ми при мен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #107 -: Юни 29, 2010, 11:31:42 am »
Ако правилно разбирам въпроса ти - да. Чувството не е за по принуда, а потребност. Но е в определени сфери от живота ми при мен.

В кои сфери?

Не ти ли се налага ти да се променяш, да промениш себе си и отношението към себе си и света?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Юни 29, 2010, 11:42:01 am »
В сферите, които основно акцентира Плутон.

Незнам Хело как да ти го обясня, да предам това с думи.
 Щом питаш, значи ти си го знаеш това за себе си как стои.
 Може да го наречем и налага, но е основно подсъзнателен стремеж към осъществяването на дълбок процес, който обещава ситуацията да претърпи абсолютна промяна, да се случи коренно нова нагласа към нея и да се събудиш още по-силен да се справяш с нея, нещо такова е.
 Даваш интересна тема за размисъл.

А каква е целта на питането ти? В смисъл какво се опитваш да разбереш за себе си?
« Последна редакция: Юни 29, 2010, 11:46:54 am от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Юни 29, 2010, 11:44:46 am »

Не ти ли се налага

Всъщност си права до голяма степен, че някои неща идват, за да ти се наложи, да те принудят, но някак не е неочаквано, а сякаш знаеш, че ще трябва да минеш по трудния път и това отговаря на вътрешната ти потребност. Дано да успявам по-ясно да го обясня как го виждам поне аз за себе си.   

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Юни 29, 2010, 11:55:49 am »
Цял живот само това правя - променям себе си.
Само че в последните месеци май го правя тотално.
Съвсем случайно нали точно в тоя участък от пътя срещнах кабала и тоя път възгледите тотално се променят.
Кабала най-общо твърди, че Бог и всички светове над нас са ДАВАЩИ, само човекът е ВЗИМАЩ.
Има две неща само из всичките светове - отдаване и получаване.
И цялата работа на човека било от получаващ да стане отдаващ. Понеже това било единственото иглено ухо за промъкване в горните светове.
На тоя етап и всъщност се хванах още преди близо два месеца...на нова година пожелах нещо за себе си, преди два месеца прогледнах, че единственото, което ме интересува, е добруването на близките ми хора.
Сама си дадох сметка и се удивих каква промяна пък е станала с мен за тия няколко месеца.
Плутон върху слънце, Уран и Сатурн в квадратура, дирекционен Нептун върху Слънце...резултатът е очеизваден.
Каквито и промени да съм правила със себе си, всички са били само подготовка за това, което в момента се извършва върху мен от светлината, която поканих в себе си.

*

Helo

« Отговор #111 -: Юни 29, 2010, 12:00:40 pm »

Всъщност си права до голяма степен, че някои неща идват, за да ти се наложи, да те принудят, но някак не е неочаквано, а сякаш знаеш, че ще трябва да минеш по трудния път и това отговаря на вътрешната ти потребност. Дано да успявам по-ясно да го обясня как го виждам поне аз за себе си.  

Човек иска промяната, защото знае, че е за добро, че ще му помогне много. Знае, че трябва да я направи. Но и знае, че не може да не я направи, защото иначе ще затъва и не се знае колко надолу може да потъне и в какви безизходни ситуации ще изпадне, ако не се заеме със себе си. В този смисъл, няма друг избор.

И ако се противи на промяната или просто го мързи и затова не се заема с нея, ако просто не обръща внимание на знаците, тя му напомня по неприятен начин, че трябва да я извърши.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #112 -: Юни 29, 2010, 09:33:44 pm »
Абе Хело -мила ако ти трябва пречистване вземи се омъжи и си роди едно детенце.Е на това аз му викам пречистване. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Септември 09, 2010, 04:28:18 pm »
Ето Анима -тук пише много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Септември 11, 2010, 08:25:45 pm »
Току що научих ужасна новина, в шок съм.
Миналата година (доколкото си спомням) разглеждахме картата на една жена, публикувана от мен. С новолуние в Рак в 7 дом, Луната й е в същия градус като моята. Тогава коментирахме проблема й с алкохола.
Когато майка ми почина, част от дрехите раздадох на тази жена. А преди седмица-две изпратих по един познат още една торбичка с дрехи и... едно колие с обеци. Жената така се радваше. А броени дни след това почина. Смъртта настъпва след инфаркт, внезапно. Жената е сравнително млада, 60-ти набор. Нямам думи просто...
Има и още нещо. Преди да почине все искаше да отиде на гроба на майка ми, но не успя, защото й казах, че има много работа там и първо трябва да се почистят всички бурени, треволяци след лятото. Планираше се за недея, а тя взе, че почина... Вчера са я погребали, разбрах.
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 08:31:41 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #115 -: Септември 11, 2010, 08:33:13 pm »
Лили, нали не свързваш това с майка си?! Не се притеснявай това е нейната съдба.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Септември 11, 2010, 08:34:04 pm »
Току що научих ужасна новина, в шок съм.
Миналата година (доколкото си спомням) разглеждахме картата на една жена, публикувана от мен. С новолуние в Рак в 7 дом, Луната й е в същия градус като моята. Тогава коментирахме проблема й с алкохола.
Когато майка ми почина, част от дрехите раздадох на тази жена. А преди седмица-две изпратих по един познат още една торбичка с дрехи и... едно колие с обеци. Жената така се радваше. А броени дни след това почина. Смъртта настъпва след инфаркт, внезапно. Жената е сравнително млада, 60-ти набор. Нямам думи просто...
Има и още нещо. Преди да почине все искаше да отиде на гроба на майка ми, но не успя, защото й казах, че има много работа там и първо трябва да се почистят всички бурени, треволяци след лятото. Планираше се за недея, а тя взе, че почина... Вчера са я погребали, разбрах.

Ужас.  :-X :-XТолкова е тъжно това.....
Но като чета 60г. е родена...Хирон Лили , Хиронов възврат

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Септември 11, 2010, 08:37:33 pm »
Грешка, 62-ри набор е жената.  :(
Поне смъртта е била внезапна, вследствие на инфаркт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Септември 11, 2010, 08:43:41 pm »
Новолунна , марс я е отнесъл - бързо и внезапно...
Интересно тя е тигър по китайския , коя ли звезда? :-X
В годината на тигъра...../Бог да я прости/....

« Отговор #119 -: Септември 11, 2010, 09:10:53 pm »
Много ти се струпа напоследък Лили :'( Бог да се смили над душата и...
В събитийната карта транзитен Меркурий върху Плутон транзитен ЮЛВ съвпад със Слънцето транзитно Слънце квадрат Меркурий У6 и не напоследно място квадрат на транзитен Сатурн със светилата. :(
Докато дишаш...надявай се!