Много хубав пост Марая! Наистина е така. Плутон не прощава. Той иска да задълбаем в темите, които засяга и то да задълбаем на дълбоко. Обикновено, естествено, именно тези теми да някакси болезнени, слаби и искат развитие, промяна. Така че Плутон буквално ни кара да бръкнем с пръст в раната и да изкараме загноялото. Ако се дърпаме, той ще ни принуди да го направим, там няма избор. Психологията, консултациите, терапиите и т.н са чудесна идея в такива периоди...един вид начин да го омилостивим, вървейки в неговата посока. И ако всичко до тук звучи някак брутално, ми се иска да кажа, че макар Плутон да е наистина тежък, да носи смърт на старото, той неминуемо води и до раждане на нещо ново, до ново ниво на познание, любов, усещане за нещата, себе си и другите.
Иначе, да, много ясно, че се проявява различно. Примерно, баща ми има Слънце на същите грауси като моето в друг знак от мутабелния кръст...Е, единственото общо в проявлението беше, че периода беше тежък и за мен и за него, но по абсолютно различни причини.