Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26695 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #60 -: Март 12, 2010, 01:30:35 pm »
Ето, не е странно, изиграл си е ролята.  :blink: Изчистил е ненужното във връзката вероятно и е дал шанс за ново начало.   

Дано ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #61 -: Март 12, 2010, 01:47:10 pm »
Много хубав пост Марая! Наистина е така. Плутон не прощава. Той иска да задълбаем в темите, които засяга и то да задълбаем на дълбоко. Обикновено, естествено, именно тези теми да някакси болезнени, слаби и искат развитие, промяна. Така че Плутон буквално ни кара да бръкнем с пръст в раната и да изкараме загноялото. Ако се дърпаме, той ще ни принуди да го направим, там няма избор. Психологията, консултациите, терапиите и т.н са чудесна идея в такива периоди...един вид начин да го омилостивим, вървейки в неговата посока.  И ако всичко до тук звучи някак брутално, ми се иска да кажа, че макар Плутон да е наистина тежък, да носи смърт на старото, той неминуемо води и до раждане на нещо ново, до ново ниво на познание, любов, усещане за нещата, себе си и другите.
Иначе, да, много ясно, че се проявява различно. Примерно, баща ми има Слънце на същите грауси като моето в друг знак от мутабелния кръст...Е, единственото общо в проявлението беше, че периода беше тежък и за мен и за него, но по абсолютно различни причини.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

лилид

« Отговор #62 -: Март 12, 2010, 02:17:47 pm »
към днешна дата тр.Плутон се е отдалечил на почти 4 гр. от съвпада си с моя Меркурий (който управл. 5-ти) и е на малко над градус до съвпада си с моето Слънце (то е в 12-ти), което обаче не знам кого управлява, защото Лъвът ми е интерсептиран в 7-ми, а също наближава опозе на Марса ми, който ми управлява 3-ти (сега е на малко над 4 гр. преди опозето)

рожденият ми Плутон е в Дева, в съвпад със СЛВ в осми...

сега вълнуват ме теми за любовта и партньорството, всъщност за изпитването на липсата им, по-скоро липсата на заедност... изпитването на липсата, направо незнаенето що е то живот в заедност, е дълго, бавно и мъчително

затворила съм се съвсем съзнателно в себе си в смисъл, че редуцирам всякакви контакти и правенето на неща, които мога да редуцирам, освен такива, които са свързани с неща, които (все още) обичам да правя... и, доколкото се налага да се осъществяват/правят...

в главата ми е само едно - да се центрирам

:blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #63 -: Март 12, 2010, 05:49:51 pm »
Заедност е много хубава дума, Лилид. Аз даже измислих думата заеднене, щото като глагол би следвабо да е по-подвижно и динамично.
Ние с теб сме родени почти по едно време и въпреки че са ни различни домовете, Плутон гази моя Мерк и Слънце като и теб. И интересно, че и при мен основна тема е за заедненето, въпреки че Слънце ми управлява 9 - интерсептиран лъв, а Мерк ми управлява 8 и 10.
Е, и втора основна тема чужбина.
И все пак всичко се върти около парите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Март 12, 2010, 11:17:19 pm »
плутон е планета , която колкото и колективно да звучи /управлявайки масите в мунданен план/ има и индивисуално подчертаване....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #65 -: Март 13, 2010, 10:22:41 am »
   Лилид, май си права за центрирането. Но ако това продължи твърде дълго, центробежните сили ще те разрушат или ще се капсулираш. Предполагам от един критичен момент нататък трябва да следва разсейването на тази енергия, което ще рече раздаване...

*

viki16

« Отговор #66 -: Март 14, 2010, 09:41:19 pm »
Предстои ми квадрат на тр. Плуто към нат.Венера и Луна.Двете са в опозиция в натала.  Венера е управител на 4-ти, Луната на 12-ти.
Някакви идеи какво да очаквам? 4-ти дом и Луната ги свързвам с родител, а плутон едновременно в аспект с двете ми звучи много зле :-\

*

viki16

« Отговор #67 -: Март 14, 2010, 09:57:48 pm »
Досега съм преживяла 2 по тежки транзита на Плутон - съвпад със Слънце и съвпад с нат.меркурий и опзиция с нат.Хирон. Меркурий е в 4-ти и управлява 3-ти дом. Беше наистина тежък период, с много обтегнати отношения вкъщи, родителите ми се разведоха, финансови проблеми - направо до мизерия. Физически това го усешах като непрекъснато ми падаше гласа - исках да кажа нещо,  но не можех, направо ми засядаха думите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Март 15, 2010, 02:49:42 am »
Предстои ми квадрат на тр. Плуто към нат.Венера и Луна.Двете са в опозиция в натала.  Венера е управител на 4-ти, Луната на 12-ти.
Някакви идеи какво да очаквам? 4-ти дом и Луната ги свързвам с родител, а плутон едновременно в аспект с двете ми звучи много зле :-\

:-X :-X по-добре мълчание отколкото материализирана мисъл!
отработи го с езотерика , макар ,че и 4-ти и 12-ти са домове на кармата.
транзитната планета , която ще активира аспекта- плутон също е свързана с кармата  луната е ключа към кармата , както и самата тя е карма.....
каквото и да се случи е кармично! отработи го с женен мъж и крадена любов-вселената ще ти прости! ;) :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #69 -: Март 15, 2010, 07:04:41 am »

Те хубаво са в опозиция, ама ако кажеш и в кои домове са????? С това даване на инфо по лъжичка на седмица не може човек да ви отговори. Съжалявам.  :-X Плюс това,сигурна съм че има и някакъв аспект на транзитния Сатурн към натална планета. Само по голия Плутон,малко ме съмнява. Виж и транзитните лунни възли.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Март 15, 2010, 09:14:54 am »
Марая, ти успя да ме шашнеш с твоите съвети за проработка на Плутон... ;D  Убедена съм, че има и по-разумни варианти, освен да си объркаш живота и после да се чудиш как да си го наредиш отново. А и незнаем жената какво ежедневие има, нищо незнаем за нея, каква изява имат замесените планети...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Март 15, 2010, 11:03:43 am »
А аз какво да открадна с транз. Плутон в опозиция към нат. Луна в 8 дом? Да обера Световната банка ли?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #72 -: Март 15, 2010, 11:36:11 am »
... Що трябва да крадеш, сътвори нещо - роди едно дете  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Март 15, 2010, 11:40:28 am »
Има време и за това, сега заникъде не бързам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 15, 2010, 11:44:06 am »
Марая, ти успя да ме шашнеш с твоите съвети за проработка на Плутон... ;D  Убедена съм, че има и по-разумни варианти, освен да си объркаш живота и после да се чудиш как да си го наредиш отново. А и незнаем жената какво ежедневие има, нищо незнаем за нея, каква изява имат замесените планети...

ми иначе трябва да стане актриса ,мутреса , мафиотка ...... ;D ;D

*

Helo

« Отговор #75 -: Март 15, 2010, 11:46:37 am »

Защо актриса?

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Март 15, 2010, 11:48:48 am »

Защо актриса?

за да изиграе ролята на жулиета....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #77 -: Март 15, 2010, 11:55:36 am »
Аз откога се каня танцьорка на пилон да ставам с моя квадрат Венера/Плутон, но с консумация задължително, че да го проработя, както си требе.  ;D :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Март 15, 2010, 11:58:37 am »
Аз откога се каня танцьорка на пилон да ставам с моя квадрат Венера/Плутон, но с консумация задължително, че да го проработя, както си требе.  ;D :P

какво чакаш? ;D ;D ;D ;D
да ти падне тавана ли? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P

*

Helo

« Отговор #79 -: Март 15, 2010, 11:58:48 am »

Защо актриса?

за да изиграе ролята на жулиета....

Кой би искал да изиграе ролята на Жулиета, която накрая умира, самоубива се, защото нейния любим е умрял?