Здравей Гост

Астрология на нещастните случаи (инциденти)

• 66 Отговора
  • 11214 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Астрология на нещастните случаи (инциденти)
« Отговор #20 -: Февруари 07, 2010, 01:29:03 pm »
Слънце в Стрелец 19 пъти, а Слънце в Козирог 9 пъти,

Въпросът е там,че и 200та случая да са,не гарантират,че в останалите 200та-примерно Козирога няма да е 30 пъти,а Стрелеца 10,говорих именно за рандъм-случайният подбор.

Дори и това да е вярно за харектиристиките на Слънце,тука си говорим за цели натали,но не мисля че просто само повтарящи се положения на планетите по знаци,засилват склонността към инциденти.Аз казах какво е добре да се види и ти много добре го разбираш също.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Май 01, 2010, 01:16:16 pm »
Имам действителни данни на хора, които са починали при инциденти-катастрофи и удавяния (повечето са чужденци). Разполагам с точните данни на смъртта и наталните, но без час на раждане. Така че домовете няма да са известни. Въпросът ми към вас е дали си заслужава да поставя тук някои данни, за да разгледаме транзитите в деня на смъртта. Но само, ако ви е интересно, иначе няма въобще да си губя времето. Проявявате ли интерес?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #22 -: Май 01, 2010, 01:17:56 pm »
Имам действителни данни на хора, които са починали при инциденти-катастрофи и удавяния (повечето са чужденци). Разполагам с точните данни на смъртта и наталните, но без час на раждане. Така че домовете няма да са известни. Въпросът ми към вас е дали си заслужава да поставя тук някои данни, за да разгледаме транзитите в деня на смъртта. Но само, ако ви е интересно, иначе няма въобще да си губя времето. Проявявате ли интерес?

Да.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Май 01, 2010, 01:24:51 pm »

Да.

добре, ще ги поставя, за да сравняваме. само, че не са ми в къщи, затова другата седмица.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Май 03, 2010, 09:56:15 am »
Поставям картите на семейство, починали при катастрофа от тежки черепно-мозъчни травми. Не им зная часовете на раждане.

случай 1: родена на 12.01.1961 в Чехия
починала на 05.08.2009 г. в 14,00 часа в Бургас

случай 2: родена на 11.08.1996 г. в Чехия
починала на 05.08.2009 г. в 14,00 часа в Бургас

« Последна редакция: Май 03, 2010, 10:03:41 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Май 03, 2010, 10:02:39 am »
случай 3: роден на 14.12.1947 в Чехия
починал на 05.08.2009 г. в 14,00 часа в Бургас

« Последна редакция: Май 03, 2010, 02:45:06 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Май 03, 2010, 10:06:46 am »
А това детенце е починало от удавяне:

случай 4: роден на 06.03.2000 г в Полша
починал на 24.07.2009 г. в 10,45 ч. в Бургас

Тук ми прави впечатление, че транзитен Сатурн е в опозиция на светилата.

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Май 03, 2010, 10:09:06 am »
Основното нещо, което ми прави впечатление при инцидента със семейството е, че се е случил по пълнолуние в съвпад с лунните възли. Не само, че стават най-много земетресения и катаклизми по това време (в което светилата имат аспект помежду и с възлите), но и катастрофи вероятно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Април 08, 2011, 06:01:42 pm »
Имах възможност да наблюдавам мой близък, чиито Марс на 29 Риби беше доста продължително време аспектиран от транзитен Уран в Риби. В наталната карта двете планети не образуват аспект помежду си. Аз въпреки това, малко стоях на тръни да не му се случи нещо...И ето резултата.

Когато съвпадът стана разходящ за последен път, жена му падна и си счупи ръката. Марс се намира в 7-ми дом на родения. Значи нещастието е било за партньора на родения, а не за самия него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #29 -: Април 08, 2011, 07:47:24 pm »
Имах възможност да наблюдавам мой близък, чиито Марс на 29 Риби беше доста продължително време аспектиран от транзитен Уран в Риби. В наталната карта двете планети не образуват аспект помежду си. Аз въпреки това, малко стоях на тръни да не му се случи нещо...И ето резултата.

Когато съвпадът стана разходящ за последен път, жена му падна и си счупи ръката. Марс се намира в 7-ми дом на родения. Значи нещастието е било за партньора на родения, а не за самия него.

Знаеш ли, какво значи това за мен?

Че мъжа проектира енергията си за "катастрофа" отсреща и по този начин влияе на жената да стане сакатлъка.

* Това е малко на принципа на историята, дето едно дете се ражда и астрологът казва: Ще има успял и стабилен баща, който ще има големи възможности.
В същото време обаче бащата едвам свързва двата края. Какво излиза? Късметът на детето се прехвърля върху родителя...

Те и тука така. Ама не късмета.

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Април 08, 2011, 09:46:10 pm »

Знаеш ли, какво значи това за мен?

Че мъжа проектира енергията си за "катастрофа" отсреща и по този начин влияе на жената да стане сакатлъка.

Тадж, ти ме накара да се замисля и знаеш ли какво се сетих? С този човек аз бях в много близък професионален контакт няколко години. От самото начало, той ме наплаши да пътувам с него в кола. Единият път, тръгвахме за семинар в Румъния една сюрия хора и аз се качвах последна в колата. Момичето преди мен не се беше изтеглило, за да ми направи място да седна до нея на задната седалка и аз - с единия крак в колата, а с другия крак на пътя, когато той тръгна...толкова се изплаших, че мълчах до румънската граница. Нещо ми стана на стомаха....А колегата каза, че когато ходили предния път в Румъния, по същия начин щял да убие жена си - тръгнал преди тя да се качи.

Той има Марс в Риби - този Марс вероятно е много разсеян, заради господството на Нептун. Единственият аспект на Марса му е куинсконс със Сатурн и с господаря си Нептун. Това е гаден аспект - с единия крак на спирачката, а с другия на педала на газта. Когато и Уран е влезнал в Риби...работата е отишла май повече към газта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Април 08, 2011, 09:49:02 pm »

* Това е малко на принципа на историята, дето едно дете се ражда и астрологът казва: Ще има успял и стабилен баща, който ще има големи възможности.
В същото време обаче бащата едвам свързва двата края. Какво излиза? Късметът на детето се прехвърля върху родителя...

Това малко не го разбрах. За проекция на "очаквания" ли става дума?

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Април 08, 2011, 09:57:13 pm »
В картата на удавеното дете от Полша има квадрат Плутон/Луна.Според една книга,която скоро четох това е един от често повтарящите се аспекти в натала на починали от неестествена смърт.По транзити в деня на смъртта Луната също е в квадрат с нат.Плутон
От същия автор е и заключението,че при случаи на удавяне много често виновен е не Нептун ,а Сатурн.В картата тр Сатурн е в опозиция на Луната и Слънцето
« Последна редакция: Април 08, 2011, 10:02:33 pm от Solar »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Април 08, 2011, 10:06:25 pm »
Да, квадрат на Плутон и Луна има и в картата на дядо ми. При него, в деня на смъртта има точен съвпад на тр. Нептун със СЛВ и Сатурн.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Април 08, 2011, 10:08:23 pm »
А от какво е починал дядо ти,ЯЯ-нещастен случай ли е

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Април 08, 2011, 10:08:58 pm »
В картата на удавеното дете от Полша има квадрат Плутон/Луна. Според една книга,която скоро четох това е един от често повтарящите се аспекти в натала на починали от неестествена смърт.  

По транзити в деня на смъртта Луната също е в квадрат с нат.Плутон
От същия автор е и заключението,че при случаи на удавяне много често виновен е не Нептун ,а Сатурн.В картата тр Сатурн е в опозиция на Луната и Слънцето

За пръв го чувам и настръхвам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Април 08, 2011, 10:15:47 pm »
А от какво е починал дядо ти,ЯЯ-нещастен случай ли е

отравяне
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

missKapriz

« Отговор #37 -: Април 08, 2011, 10:23:54 pm »
За случаи на отравяне пише,че мн често Юпитер е във Водолей,в аспект с планети във Водолей или противоположния знак-Лъв.

*

leny

• 21
« Отговор #38 -: Април 08, 2011, 10:36:23 pm »
В картата на удавеното дете от Полша има квадрат Плутон/Луна. Според една книга,която скоро четох това е един от често повтарящите се аспекти в натала на починали от неестествена смърт.  

По транзити в деня на смъртта Луната също е в квадрат с нат.Плутон

За пръв го чувам и настръхвам.

Извинете, че се намесвам. Чета ви с интерес засега. Сестра ми има квадратура на луната с плутон.  :( И не само с него, ами и с уран и сатурн. Луната е в съвпад с южния възел.  :-X

*

tadj-all

« Отговор #39 -: Април 08, 2011, 10:42:49 pm »

Това малко не го разбрах. За проекция на "очаквания" ли става дума?

Специално за него говорех. За комбинацията Марс в Риби в 7-ми дом.
Това би означавало, че Марс управлява 8-ми и се намира в 7-ми дом, в 12-тия знак от Овен (също катастрофален) и донякъде би се покривало и с факта, че управлява и 3-ти дом, ако го управлява.

Управител на 8-ми дом в 7-ми дом дава акцент за нещо свързано с партньорите, което може да не е добро.
Писал съм и преди, че това как циркулира енергията в хороскопа - от кой квадрант в кой квадрант се взима и се носи е много важно.

Ако управителя на 8-ми е в 1-ви - касае повече човек. Ако е във 2-ри - касае най-вече семейството. Ако е в 3-ти - партньора и нещата около него. Ако е в 4-ти - колективи, работа и прочее.

А за другото с детето имах предвид следното:

Човек влияе с енергията си на околните. Бебетата също. Все пак те са продукт на семейството и влива нова/свежа кръв в него.
Едно е да имаш мълчаливо бебе - тихо и кротко, съвсем друго е да е някой дънгалак - ревящ, пищяш и осиращ пейзажа отвсякъде. Това влияе.
Същото е и с енергията - едно дете може да носи късмет на семейството, може и точно обратното.