* Това е малко на принципа на историята, дето едно дете се ражда и астрологът казва: Ще има успял и стабилен баща, който ще има големи възможности.
В същото време обаче бащата едвам свързва двата края. Какво излиза? Късметът на детето се прехвърля върху родителя...
Те и тука така. Ама не късмета.
Това малко не го разбрах. За проекция на "очаквания" ли става дума?
Специално за него говорех. За комбинацията Марс в Риби в 7-ми дом.
Това би означавало, че Марс управлява 8-ми и се намира в 7-ми дом, в 12-тия знак от Овен (също катастрофален) и донякъде би се покривало и с факта, че управлява и 3-ти дом, ако го управлява.
Управител на 8-ми дом в 7-ми дом дава акцент за нещо свързано с партньорите, което може да не е добро.
Писал съм и преди, че това как циркулира енергията в хороскопа - от кой квадрант в кой квадрант се взима и се носи е много важно.
Ако управителя на 8-ми е в 1-ви - касае повече човек. Ако е във 2-ри - касае най-вече семейството. Ако е в 3-ти - партньора и нещата около него. Ако е в 4-ти - колективи, работа и прочее.
А за другото с детето имах предвид следното:
Човек влияе с енергията си на околните. Бебетата също. Все пак те са продукт на семейството и влива нова/свежа кръв в него.
Едно е да имаш мълчаливо бебе - тихо и кротко, съвсем друго е да е някой дънгалак - ревящ, пищяш и осиращ пейзажа отвсякъде. Това влияе.
Същото е и с енергията - едно дете може да носи късмет на семейството, може и точно обратното.