Здравей Гост

Астрология на нещастните случаи (инциденти)

• 66 Отговора
  • 11187 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Астрология на нещастните случаи (инциденти)
« Отговор #40 -: Април 08, 2011, 10:43:22 pm »
Извинете, че се намесвам. Чета ви с интерес засега. Сестра ми има квадратура на луната с плутон.  :( И не само с него, ами и с уран и сатурн. Луната е в съвпад с южния възел.  :-X

е, айде сега  :blink:, то ако бил толкова опростен анализа, то аз да чакам да се гътна при повторение на опозицията Уран/Марс
или да чакам внезапно червиво да забогатея, заради съвпада на Юпитер/Венера във 2ри ;D

*

missKapriz

« Отговор #41 -: Април 08, 2011, 10:44:02 pm »
Лени,този както и всеки друг аспект не са единствено достатъчни за каквото и да е заключение.Неминуемо е да се правят изводи,когато се коментират карти,но това не е задълбочен анализ и нищо не означава така изолирано.
Така,че изобщо не се тревожи заради който и да е аспект. :blink:Всички имаме в картите си по нещо,което звучи страшно на пръв поглед :wub:

*

leny

• 21
« Отговор #42 -: Април 08, 2011, 10:58:12 pm »
Благодаря ви за разяснението и успокоението.  :blink: Не съм се изплашила кой знае колко. Каквото е писано, това. Просто споделих.  :mellow:

« Отговор #43 -: Април 09, 2011, 12:12:16 am »
Ето картата на една жена починала при катастрофа, след черепно мозъчна травма/ искам да добавя, че колата само се е обърнала в една канавка и удара е бил в устройството което закрепя колана към колата, без никаква друга драскотина/. При нея възлите в натала са в съвпад със звездите Антарес и Алдебаран, а при транзита Южния е в съвпад с плутон, но по- интересна е картата на съпруга , които в този момент е бил шофьора на автомобила..

« Отговор #44 -: Април 09, 2011, 12:28:14 am »
Тази жена също има натална опозиция Марс-Уран и в този момент транзитния Юпитер я е активирал.  :-\
Дай, ако може да видим и картата на съпруга.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #45 -: Април 09, 2011, 12:29:29 am »
В часа на катастрофата Луна и Марс са във съвпад на IC на 15*30\' в рак.   За съпруга- с рожденно слънце в овен, цвят на колата червен, както може да се очаква...Място на инцидента- на 1 км от дома.При него първия shодящ аспект на Слънцето е с Уран, който е в 7 дом и в момента на инцидента е в съвпад с Марс и Луна и опозира натален Хирон, които пък е в съвпад с транзитен Юпитер. При него точка Гама в момента на инцидента е върху наталната Венера- 55 години и 12 дена.... Имаше и нещо в прогресиите и дирекциите, но сега не се сещам точно. ето и картата

« Отговор #46 -: Април 09, 2011, 12:31:47 am »
Дани, кой от двамата е карал колата?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #47 -: Април 09, 2011, 12:33:05 am »
Дани, кой от двамата е карал колата?
Съпруга

« Отговор #48 -: Април 09, 2011, 12:36:01 am »
Sypruga e 6ofiora,

« Отговор #49 -: Април 09, 2011, 12:39:00 am »
Тук мисля да добавя, че астрологията направо е буквална за разчитане, а аз съм все още новак
 :blink:

Ето и картата с дирекциите. Дирекционен Юпитер е в съвпад с натален Уран
« Последна редакция: Април 09, 2011, 12:45:00 am от danni_it »

*

missKapriz

« Отговор #50 -: Април 09, 2011, 02:42:19 am »
В часа на катастрофата Луна и Марс са във съвпад на IC на 15*30\' в рак.   За съпруга- с рожденно слънце в овен, цвят на колата червен, както може да се очаква...Място на инцидента- на 1 км от дома.При него първия shодящ аспект на Слънцето е с Уран, който е в 7 дом и в момента на инцидента е в съвпад с Марс и Луна и опозира натален Хирон, които пък е в съвпад с транзитен Юпитер. При него точка Гама в момента на инцидента е върху наталната Венера- 55 години и 12 дена.... Имаше и нещо в прогресиите и дирекциите, но сега не се сещам точно. ето и картата

Това не е ли в 8 дом.
А Луната е у8,Марс у4-края.И в съвпад с непредсказуемия Уран...В натала Луната е ранена от Сатурн.А управителя на Хороскопа Юпитер е в съвпад с Хирон по оста 2/8,която се свързва с нещастните случаи

« Отговор #51 -: Април 09, 2011, 03:33:56 am »
Солар, в картата на катастрофата с час 7 сутринта Луната и Марс са в пълен съвпад върху IC

*

missKapriz

« Отговор #52 -: Април 09, 2011, 03:43:56 am »
Тези транзити не са ли в деня на катастрофата-имам предви карата на мъжа.
В картата на загиналата жена няма точен час ,нали

*

Vision

• 3523
« Отговор #53 -: Април 09, 2011, 04:50:39 am »

* Това е малко на принципа на историята, дето едно дете се ражда и астрологът казва: Ще има успял и стабилен баща, който ще има големи възможности.
В същото време обаче бащата едвам свързва двата края. Какво излиза? Късметът на детето се прехвърля върху родителя...
Те и тука така. Ама не късмета.

Това малко не го разбрах. За проекция на "очаквания" ли става дума?

аз пък това го разбирам, че ако по хороскоп му е даден успял баща, а този, за който се знае че му е баща не е успял, то трябва да се проследи кой от познатите на майката е успял.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tadj-all

« Отговор #54 -: Април 09, 2011, 07:17:25 am »

* Това е малко на принципа на историята, дето едно дете се ражда и астрологът казва: Ще има успял и стабилен баща, който ще има големи възможности.
В същото време обаче бащата едвам свързва двата края. Какво излиза? Късметът на детето се прехвърля върху родителя...
Те и тука така. Ама не късмета.

Това малко не го разбрах. За проекция на "очаквания" ли става дума?

аз пък това го разбирам, че ако по хороскоп му е даден успял баща, а този, за който се знае че му е баща не е успял, то трябва да се проследи кой от познатите на майката е успял.. ;)

Искаш да кажеш, че няма начин един баща да му се отвори късмета за успех в работата, когато детето му е на 3,4,5,6,7 годинки? Когато детето е още неизградено и няма ясен признак за "помощ" към баща си?

* На един от най-добрите ми приятели в хороскопа му има индикации, че баща му, ще е човек с възможности и то не малки. А до 6-тата си година някъде, бащата беше само собственик на едно магазинче за алкохол.

Е, замисли се - щом шест години преди това има индикации за това, не е ли ясен признак, че детето носи късмет на баща си?

« Отговор #55 -: Април 09, 2011, 07:38:32 am »

Солар, ето това е картата на момента на катастрофата с точен час и място

*

Vision

• 3523
« Отговор #56 -: Април 09, 2011, 02:51:17 pm »

Искаш да кажеш, че няма начин един баща да му се отвори късмета за успех в работата, когато детето му е на 3,4,5,6,7 годинки? Когато детето е още неизградено и няма ясен признак за "помощ" към баща си?

* На един от най-добрите ми приятели в хороскопа му има индикации, че баща му, ще е човек с възможности и то не малки. А до 6-тата си година някъде, бащата беше само собственик на едно магазинче за алкохол.

Е, замисли се - щом шест години преди това има индикации за това, не е ли ясен признак, че детето носи късмет на баща си?

ако мен питаш- аз се пошегувах.. :blink:

но ако бащата преуспее по някое време, това ще е записано в неговата карта също..ако там няма нищо, колкото и деца с показатели за преуспял баща да си има, все тая..как по магически начин ще се прехвърля от една карта в друга нещо, независимо късмет или друго??..представяш ли си- сега както правят секцио по желание- отива някой при астролог и казва- жена ми е бременна, изберете дата и час на раждане така, че да е показателно при детето за богат баща, че нещо съм го закъсал с парите..астролога казва- има един подходящ час, но така детето ще бъде болно цял живот, а бащата- няма значение, важното е да си върна заемите от комар..второто дете го избира с час такъв, че да е показателно за здрав и дълголетен баща и т.н...за щастие няма как да стане това.. :-X

иначе като си родят дете, умните хора се замислят за живота и бъдещето си и залягат по- здраво на работата, за да осигурят на детето добър живот..и ако са постоянни и не са мързеливи, тези усилия ще се увенчаят с успех..това не е някакъв мистичен късмет, а закономерност в живота- като работиш здраво, мъдро и с мисъл за бъдещето- успеха ти е сигурен.. ;)
ако детето носи късмет на баща си, това ще го има в картата му- юпитер в пети дом, например

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Април 09, 2011, 06:43:25 pm »
Вижън, много добре си го казала. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #58 -: Април 10, 2011, 01:33:21 am »

Солар, ето това е картата на момента на катастрофата с точен час и място

Сега те разбрах защо каза,че Луна/Марс са на ИЦ.Но това не е важно в случая-все пак това са мунданни аспекти,които може и да показват завишен риск за даденото място и време/незнам/,но по-важни са аспектите към натала.

« Отговор #59 -: Април 10, 2011, 04:41:08 am »
когато правих картите нямаше как да сложа и час за събитието в картите на двамата, освен датата когато се е случило със съответните прогресии и дирекции за този ден. за това правих и отделна мунданна карта за часа и мястото за да видя и точните транзити.  ;)