Искаш да кажеш, че няма начин един баща да му се отвори късмета за успех в работата, когато детето му е на 3,4,5,6,7 годинки? Когато детето е още неизградено и няма ясен признак за "помощ" към баща си?
* На един от най-добрите ми приятели в хороскопа му има индикации, че баща му, ще е човек с възможности и то не малки. А до 6-тата си година някъде, бащата беше само собственик на едно магазинче за алкохол.
Е, замисли се - щом шест години преди това има индикации за това, не е ли ясен признак, че детето носи късмет на баща си?
ако мен питаш- аз се пошегувах.. :blink:
но ако бащата преуспее по някое време, това ще е записано в неговата карта също..ако там няма нищо, колкото и деца с показатели за преуспял баща да си има, все тая..как по магически начин ще се прехвърля от една карта в друга нещо, независимо късмет или друго??..представяш ли си- сега както правят секцио по желание- отива някой при астролог и казва- жена ми е бременна, изберете дата и час на раждане така, че да е показателно при детето за богат баща, че нещо съм го закъсал с парите..астролога казва- има един подходящ час, но така детето ще бъде болно цял живот, а бащата- няма значение, важното е да си върна заемите от комар..второто дете го избира с час такъв, че да е показателно за здрав и дълголетен баща и т.н...за щастие няма как да стане това..

иначе като си родят дете, умните хора се замислят за живота и бъдещето си и залягат по- здраво на работата, за да осигурят на детето добър живот..и ако са постоянни и не са мързеливи, тези усилия ще се увенчаят с успех..това не е някакъв мистичен късмет, а закономерност в живота- като работиш здраво, мъдро и с мисъл за бъдещето- успеха ти е сигурен..

ако детето носи късмет на баща си, това ще го има в картата му- юпитер в пети дом, например