Лили ,ти ме познаваш и си ме виждала доста пъти! знаеш ,че когато не съм права аз имам силата да призная това ,да се извиня ,това направих и със СКАРЛЕТ и наистина съжалявам ,защото тя е астролог и нейните провокаций ме карат да мисля.....
но тя е друга бира! знаеш ,че съм имала пререкания и с теб и с небесна и с кайли...
нивото ви е друго мила...друго,вибрацийте ви са различни ,вие точно вие вървите по пътя на духовното ..и това не е четка. с теб сме споделяли много лични неща и всичко е оставало вътре надълбоко ,допускали сме се ,разбирабли сме се ,изслушвали сме се...
грозно е един претендент за духовен човек и супер езотерик ,да каже на кайли : целуни ми гъза! много е грозно! спрях да я отразявам ,но тя не може да блести на твоя гръб ,на небесна на гърба там не си позволява.....тя прави опити да докосне плутон ,щото той и липсва ,само неговата енергия не разбира...е! това е плутон на мц! той търпи ,но като му падне пердето .....
и още нещо ,от тук нататък нейното присъствие в този сайт за мен е "съкровище заровено в земята" ,което трябва да се пази не се показва и за него не се казва дума....много скъпо!пращам го на червейте....