Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26424 Прегледи
*

Nebesna

Re:кога настъпват реални събития във физически план
« Отговор #100 -: Март 29, 2010, 11:03:54 pm »
Цитат
но мое право е да ви откажа да ви храня негативизма!
А не го храни, че няма ти остане енергия да си храниш самолюбието.  :34:

Ох, отде ти дойде на акъла! Защо няма търкаляща се емотиконка?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Март 29, 2010, 11:04:49 pm »
Като сте се заговорили за качеството на живота, питам има ли начин да се смени това качество на живота?

*

missKapriz

« Отговор #102 -: Март 29, 2010, 11:05:36 pm »
Цитат
Вещичка само там не смее да пише, щото на нас с теб като възпитани само там ни е позволено да я разпартушиним.
Да това е особено възпитано:
Цитат
аз в прав текст ти казвам:
еби си майката!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Март 29, 2010, 11:07:26 pm »
 ;D

Излеза за малко и купона почва. Що не свиркате предварително, че натам отиват нещата... :93:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Март 29, 2010, 11:08:31 pm »

Вещичка само там не смее да пише, щото на нас с теб като възпитани само там ни е позволено да я разпартушиним.
Затова тя върти дупе по другите теми и се кокошини, а кеча заобикаля отдалеч.

не скъпа. няма да ви храня черните душици с моята енергетика. като не ви стигат силите да си набавяте енергията сами и почвате да се правите на велики! това си е ваше право, но мое право е да ви откажа да ви храня негативизма! това е причината  ;)

ти па като най бялата лястовичка ,какво прлавиш при такива гарги , аз ,кайли ,хело...
ти си най-великата и най-отворената най-просветената.
цитати и постолати от книги.
аз не претендирам за духовност,щото много добре знам коя съм ,какво мога и какво правя . и освен в кухнята въртя стотици други неща ,които ти ще въртиш след 100 живота....не чакам мъжа ми да ми прати пари ,да го оръфам и да се правя на велика в нета. не пия кръв , а давам...и цял живот съм давала.
ти просто прекаляваш.
виждаш ,чуе си мълча и не ти отговарям ,виждаш ,че не ми е приятен контакта.
що се заяждаш ,за да изръсиш някоя простотия за сметка на мое изречение??!
не ,разликата м/у мен и теб е огромна. и ти си в скандала винаги ,за разлика от други хора. пречи ти егото на кайли ,КОЯТО НЕ Е ПОСВЕТЕНА ,ПРЕЧИ ТИ ПРИЯТЕЛСТВОТО МИ СЪС СИНУХЕ ,КОЙТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕН  ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ!
СТРАХОТНА МАТЕРИАЛИСКА И ЦЕНИЧКА СИ И НЕ МЕ КЕФАТ ТВОЙТЕ ПРОСТОТИЙ СМЕШНА СИ ,СТОЙ НАДАЛЕЧ ОТ МЕН!
НА МОЙ ГРЪБ ЕГО НЕ ПРАВИ ,СКЪПО ЩЕ ТИ СТРУВА......ОЩЕ ПОВЕЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ТИ НА НИВОТО И КАЙЛИ И АЗ И ХЕЛО ....А УТРЕ ЩЕ Е ДРУГ.
ДРЪЖ СИ ЗНАНИЯТА И ПОСВЕЩЕНИЕТО М/У КРАКАТА ПОД ФОРМАТА НА ВИБРАТОР. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ БОГ ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ ВИБРАТОР ВМЕСТО МЪЖ ,АКО ТРЯБВАШЕ ТАКА ДА ИЗГЛЕЖДА СВЕТА.Ц
И КАТО ЗНАЕШ МНОГО И ПОСТОЯННО БЪРБОРИШ ЗА ЗАКОНА НА ДОПУСКАНЕТО ,ЗАПОЧНИ ДА ГО ПРИЛАГАШ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #105 -: Март 29, 2010, 11:10:32 pm »
Аз пък искам да ми свиркат като започва,че да се махам с мръсна газ.Лягам и дано да не се изпотрепите заради едното голо Его-уж това трябва да преработваме ама нейсе!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Март 29, 2010, 11:12:15 pm »
Като сте се заговорили за качеството на живота, питам има ли начин да се смени това качество на живота?

Абе нали уж казват, че всичко е в ума, т.е. променяйки отношението си към света, променяме и качеството на живота си? Добре де, Кайлита, ти с толкова стаж в дълбокото на езотериката, след толкова трансформации и промени в нагласата, успяваш ли да промениш материалната действителност, мамка му? Нямам предвид промени в глобален мащаб, а това, което касае лично теб. Успяваш ли да привлечеш пълнотата, за която копнееш, след като си постигнала това усещане на вътрешно ниво? Би било логично вътрешната промяна, която сме постигнали, да привлече определени външни обстоятелства в живота ни. Не мислиш ли?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Март 29, 2010, 11:12:21 pm »
Марайче, айде в кеча.
Затова тя върти дупе по другите теми и се кокошини, а кеча заобикаля отдалеч.

КЪФ кеч ,бе кайли ,да и чеша недочесаното его?!
виж темите ,на колко места говори за егото ,лицемерничи и се прави на най-великата. толкова е елементарна ,че въобще не ми е на нивото да се кеча с нея! :(
една тема няма дето не я е съсипала...една тема няма в която да не прокламира чуждото етго за сметка на собственото си-наранено ,усрано и подтиснато. липсата на соиум е сериозна болест! и това не е крайна констатация , а факт!

смешничка! , не вещичка :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Март 29, 2010, 11:15:10 pm »
МисКаприз, шегувам се! Иронизирам ситуацията така да го кажем... ;D Незнам мен от няколко дни сериозно ме е напушил смеха и всичко ми е смешно.
Честно да ви кажа учудвам се как е възможно във всяка тема да се говори за ниво. За каквото и да иде реч, все натам се накланят нещата. Само това имам да кажа по въпроса. Нужно ли е да доказваме и демонстрираме, че сме повече от другия? Ако беше така, нямаше да имаме тази нужда най-малкото! Айде стига вече с тия проповеди и кой по-по-най- ...ми да се обърнем към астрологията.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #109 -: Март 29, 2010, 11:16:44 pm »
ти па като най бялата лястовичка ,какво прлавиш при такива гарги , аз ,кайли ,хело...
ти си най-великата и най-отворената най-просветената.
цитати и постолати от книги.
аз не претендирам за духовност,щото много добре знам коя съм ,какво мога и какво правя . и освен в кухнята въртя стотици други неща ,които ти ще въртиш след 100 живота....не чакам мъжа ми да ми прати пари ,да го оръфам и да се правя на велика в нета. не пия кръв , а давам...и цял живот съм давала.
ти просто прекаляваш.
виждаш ,чуе си мълча и не ти отговарям ,виждаш ,че не ми е приятен контакта.
що се заяждаш ,за да изръсиш някоя простотия за сметка на мое изречение??!
не ,разликата м/у мен и теб е огромна. и ти си в скандала винаги ,за разлика от други хора. пречи ти егото на кайли ,КОЯТО НЕ Е ПОСВЕТЕНА ,ПРЕЧИ ТИ ПРИЯТЕЛСТВОТО МИ СЪС СИНУХЕ ,КОЙТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕН  ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ!
СТРАХОТНА МАТЕРИАЛИСКА И ЦЕНИЧКА СИ И НЕ МЕ КЕФАТ ТВОЙТЕ ПРОСТОТИЙ СМЕШНА СИ ,СТОЙ НАДАЛЕЧ ОТ МЕН!
НА МОЙ ГРЪБ ЕГО НЕ ПРАВИ ,СКЪПО ЩЕ ТИ СТРУВА......ОЩЕ ПОВЕЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ТИ НА НИВОТО И КАЙЛИ И АЗ И ХЕЛО ....А УТРЕ ЩЕ Е ДРУГ.
ДРЪЖ СИ ЗНАНИЯТА И ПОСВЕЩЕНИЕТО М/У КРАКАТА ПОД ФОРМАТА НА ВИБРАТОР. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ БОГ ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ ВИБРАТОР ВМЕСТО МЪЖ ,АКО ТРЯБВАШЕ ТАКА ДА ИЗГЛЕЖДА СВЕТА.Ц
И КАТО ЗНАЕШ МНОГО И ПОСТОЯННО БЪРБОРИШ ЗА ЗАКОНА НА ДОПУСКАНЕТО ,ЗАПОЧНИ ДА ГО ПРИЛАГАШ!

скъпа, аз го прилагам закона за допускането, защото допускам ти да се правиш на велика патица на мой гръб  ;)  какъв е моят живот това си е моята работа, а твоят като требе да даваш сама си помисли защо е така  :blink:  и да не си ми на нивото - черна си доста и като излъчване и като аура  :mellow:  

какво имам между краката си е моя работа и за разлика от теб аз не си търся ебачи и не рева по форумите, че видиш ли дъщерите ми нема кой да ги опъва. моят живот си е моят личен избор! и не си мисли, че някой ревнува купените ти приятелства  ;)

аре стига съм се занимавала с теб, че не е нужно да си губя времето с растения  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Март 29, 2010, 11:20:32 pm »
ти с толкова стаж в дълбокото на езотериката, след толкова трансформации и промени в нагласата, успяваш ли да промениш материалната действителност, мамка му?

Е то нали там е целият въпрос де.
Аз в себе си ставам вътрешно все по.цялостна, спокойна, умиротворена и т.н.
Ама все ми се струва, че трябва и външното качество да се промени, пък то не става.
Затова почвам вече да се питам променя ли се външното, аз ли бързам, аз ли не правя нещо както трябва и може ли изобщо да се изскочи от капана на качеството, което ти е писано.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Март 29, 2010, 11:20:42 pm »
Аз мисля, че като те "смачкат" транзитите и ти пада енергийното ниво. Хората също могат да ти понижат нивото. затова е много важна средата, в която човек пребивава и нейната обща енергетика - дали е подкрепяща и вдъхновяваща или потискаща, стресираща.

*

Nebesna

« Отговор #112 -: Март 29, 2010, 11:24:17 pm »
аре стига съм се занимавала с теб, че не е нужно да си губя времето с растения  ;D

Ааааа, моля, моля! Не обиждайте растенията!

« Отговор #113 -: Март 29, 2010, 11:24:26 pm »
Е, те затова, мъдреците са живели усамотени по пещери, щото ако и е било дадено да са във форум, те така ще стане като тука  ;D ;D ;D

ади цунки и лека нощ!  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #114 -: Март 29, 2010, 11:25:08 pm »
Аз мисля, че като те "смачкат" транзитите и ти пада енергийното ниво. Хората също могат да ти понижат нивото. затова е много важна средата, в която човек пребивава и нейната обща енергетика - дали е подкрепяща и вдъхновяваща или потискаща, стресираща.

ООо, не го мисля, ми съм 100% сигурна. Ела ме виж как са ме омачкали, то па верно и транзити ли са, то това .
И средата ми е убийствена, и транзитите ми са убийствени и дългосрочни. И енергията си я крепя колко да не умра до сутринта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Март 29, 2010, 11:25:31 pm »
Вярно е това, Небесна. Понякога попадаме в среда, която ни пие от енергията или я потиска.
Напоследък като усетя, че много енергия прелива от мен към нищото, бързо се омитам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #116 -: Март 29, 2010, 11:26:08 pm »
Най-зле стана след съня на Вещичка, в който тя сънувала, че е абитуриентка и решила, че това е свързано със завършването на някакво духовно ниво.

Обаче, ако се окаже, че онези там Горе са и пратили този сън, за да видят колко и е акъла и дали ще се възгордее и така да определят дали е подходяща за достигане на друго ниво, ще е голям майтап.

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Март 29, 2010, 11:26:21 pm »
Лили ,ти ме познаваш и си ме виждала доста пъти! знаеш ,че когато не съм права аз имам силата да призная това ,да се извиня ,това направих и със СКАРЛЕТ и наистина съжалявам ,защото тя е астролог и нейните провокаций ме карат да мисля.....
но тя е друга бира! знаеш ,че съм имала пререкания и с теб и с небесна и с кайли...
нивото ви е друго мила...друго,вибрацийте ви са различни ,вие точно вие вървите по пътя на духовното ..и това не е четка. с теб сме споделяли много лични неща и всичко е оставало вътре надълбоко ,допускали сме се ,разбирабли сме се ,изслушвали сме се...
грозно е един претендент за духовен човек и супер езотерик ,да каже на кайли : целуни ми гъза! много е грозно! спрях да я отразявам ,но тя не може да блести на твоя гръб ,на небесна на гърба там не си позволява.....тя прави опити да докосне плутон ,щото той и липсва ,само неговата енергия не разбира...е! това е плутон на мц! той търпи ,но като му падне пердето .....
и още нещо ,от тук нататък нейното присъствие в този сайт за мен е "съкровище заровено в земята" ,което трябва да се пази не се показва и за него не се казва дума....много скъпо!пращам го на червейте....

*

kaily

• 5145
« Отговор #118 -: Март 29, 2010, 11:26:33 pm »
Е, те затова, мъдреците са живели усамотени по пещери, щото ако и е било дадено да са във форум, те така ще стане като тука  ;D ;D ;D

На това Кастанеда има хубав лаф - Книжен воин е воин, който е безупречен при съвършени обстоятелства.
Или нещо подобно беше.
То ако мъдрецът ще се държи във форум като кокошка, що за мъдрец е?

*

kaily

• 5145
« Отговор #119 -: Март 29, 2010, 11:27:46 pm »
Цитат
Напоследък като усетя, че много енергия прелива от мен към нищото, бързо се омитам.
Аз пък се понаучих да се затварям. Като няма къде да се омете, щото навсякъде едни вампири и едни пасти...