Здравей Гост

Слънчева супер буря-очаква ли ни скоро нова

• 110 Отговора
  • 19731 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Слънчева супер буря-очаква ли ни скоро нова
« Отговор #40 -: Февруари 07, 2010, 11:02:29 pm »
И какво от това?Да не би ретроградността като астрологическо,а не астрономическо явление да е измама.Га ма няма!Въобще на къде биеш? :unsure:

Не бия наникъде.
Ретроградността на планетите е безспорен астрологичен феномен, но реално, т.е. от астрономическа гледна точка тя не съществува. Но както всички знаем, на повечето астролози много им куца астрономията до степен на пълно невежество. Така че никакво "разводняване" не е.
Мисълта ми е следната: не би ли следвало тези феномени да имат първо астрономическо обяснение, а след това да потърсим астрологически зависимости? И какво общо с този феномен имат картите, построени от теб от гледна точка на геоцентричната система? Това не разбирам. За лунари пък да не говорим. Изригванията да не се случват на Луната случайно или пък тя с гравитационното си поле да въздейства върху повърхността на Слънцето и процесите, които се случват в ядрото му? И какви Лилити те гонят, като говорим за слънчева активност? Риторичен въпрос, не чакам отговор.
Общо взето темата е интересна, но според мен от самото си начало е погрешно дефинирана като съдържание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Февруари 07, 2010, 11:09:51 pm »
Ми убу де, ма тогава що разглеждаш само слънчевата активност.
Или смяташ, че катастрофите от слънчева активност ще са по-особени от катастрофите от метеоритен поток примерно?

Обяснил съм вече защо.
Има разлика разбира се в разрушения от супер слънчева буря,земетресение,цунами или метеоритен дъжд.
Абе ти прочете ли цялата тема и статиите включени към нея  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Февруари 07, 2010, 11:10:53 pm »
Мноого отдавна четох нещо в смисъл, че Слънчевата система е живо същество и Слънцето се явява мозъкът на тая система. С бурите и другите си действия то предизвиква едни или други явления в планетите.
Няма как промените в слънцето да са следствие от планетите от системата му. Трябва да се търси източник от по-високо йерархично ниво, който му влияе и определя поведението му.

дрън-дрън ,слънцето!
стига с  това слънце! то е част от цялото! затова не грее 24 часа , дава право и на луната.стига с това слънце!
вселената няма шеф!!!!1 :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Февруари 07, 2010, 11:11:33 pm »
Понеже някъде спомена за лунари и транзити към натални точки, коя карта всъщност възприемаш за "натална"?

Картата на събитието.Карти на събития може да се взимат за натални,особено и ако са част от някакъв цикъл.

Това ми е ясно, разбрах.
Но щом събитието се случва на повърхността на Слънцето, защо го пренасяш на Земята, като построяваш геоцентрична карта? С това не искам да кажа, че Земята не е част от единния организъм, какъвто е Слънчевата система. На тебе като ти се случи нещо в Бургас картата на събитието ще я построяваш ли за Африка? Това ми беше тънката мисъл, просто се опитай да приемаш и други гледни точки, различни от твоята, а не да ги отхвърляш веднага като "невалидни", защото така рискуваш да затриеш и голям дял от астрологията. В крайна сметка безпогрешни хора няма и тук никой не прави изключение. Всеки астролог греши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 07, 2010, 11:15:54 pm »
Ретроградността на планетите, доколкото зная, не е нищо друго освен оптична измама, илюзия. Те не тръгват да се въртят наобратно, т.е. орбитата на тяхното въртене не се променя, така изглежда само от гледна точка на земния наблюдател.

знаех си аз , ще ме бъзикате на ретро мерк и юпитер! не са ми ретрооо ,вие всички сте в оптическа измама! браво лили ,ти си преди всичко астроном  :wub: и май това е правилния път. за,да си астролог ,трябва първо да си астроном! :85: :85: :85: :85: и да не сте ме обидили ,че мерка ми е ретро-ОПТИЧЕСКА ИЗМАМА! :P ;) ;) ;) ;)
МИИИ , приемете я1 моля ви! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #45 -: Февруари 07, 2010, 11:18:21 pm »
на повечето астролози много им куца астрономията до степен на пълно невежество. Така че никакво "разводняване" не е.

Разводняване е когато не е по темата.Като искаш да просвещаваш астролози астрономически си създай тема за това,но едва ли има такива тук които да не са наясно с факта,че една планета не може да спре движението си.И в крайна сметка дори не знам какво ще постигнеш,защото това е астрологичен форум и не виждам с какво ще измениш астрологичното тълкуване на ретро планетите.

не би ли следвало тези феномени да имат първо астрономическо обяснение, а след това да потърсим астрологически зависимости?

Повечето,ако не всички феномени си имат своето физическо или когато става въпрос за влияния от космоса-астрофизическо обяснение.Ако си беше направила труда да прочетеш темата като хората,с включените в нея статии нямаше да е нужно да вмъкваш ненужни въпроси.Аз пак казвам-това е астрологичен форум и търся астрологично обяснение на физически преживявания и процеси,били те частни или глобални.Или няма мунданна астрология? Не всичко е политика и ти много добре го знаеш.

И какви Лилити те гонят, като говорим за слънчева активност? Риторичен въпрос, не чакам отговор.

Може и да не чакаш,но аз вече съм ти го дал и пак ще ти го дам  ;D

Картата на събитието.Карти на събития може да се взимат за натални,особено и ако са част от някакъв цикъл.Както и възникването на нещо (дори да не е за пръв път като явление,всяко е отделно и със собствен живот,защото възниква в различно време и условия,така както ние като природа имаме една същност-но много инкарнации) със своята си карта,то е чувствително към влиянията и те могат да окажат как то се разгръща и т.н. Това работи както за частното-примерно творби на изкуството,така и за глобални събития.

Или ти е много сложничко,знам ли  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 07, 2010, 11:24:59 pm »

Трябва да се търси източник от по-високо йерархично ниво, който му влияе и определя поведението му.

Анджак!

и аз така мисля и затова изобщо не се включих дори да разгледам картите тук. в една друга тема бях написала, че Слънцето съдържа в себе си енергиите на всички планети от Слънчевата система, защото то е "Бащата" на нашата планетарна система. неговите бури или изригвания, слънчевият вятър и всички производни няма как да бъдат продиктувани от децата му /тоест от планетите и тяхната конфигурация/...

неговите цикли идват от другаде, някъде където самото Слънце се явява "детето"...  

разбира се, че всяка една планетна единица се ръководи както от собствените си принципи, така и от принципа зададен от Слънцето около което се върти. това е приложимо и за самото Слънце...

около какво се върти нашата Слънчева система? - те там е ключът на палатката и съответно да се търси нещо свързано с него...

сега АДАШ ,да ти кажа нещо. първо палатката няма ключ! второ всяка енергия се съдържа в друга енергия и има обмен във вселената. всичко е атоми. добре ,че оня ден учените ми го обясниха нагледно...
та ада те светна във водата която пиеш има енергия от динозаври,кетаври,слънце ,плутон ,деди ,предци и квито се сетиш още миюзми.
но тъй като ,аз имам ретро мерк в кквадрат със сатурн и все чопля ,ровя ,докато не стигна до истинатазнам ,че моята и твоята се различават същественно :29: :88: ,но това не те ощетява/, от два дена знам ,защо понякога водата ми горчилюти ,сладка ми е и още тем подобни неща ,за който наште съзнание не са дорассли да разберат.
та да ти кажа ,в в човешкого гяло има атоми с брой 7 и двайсет нули-сиреч от всичко по малко ,така по-същия начин в планетите и техните стрруктури присъства часст от предишни твой инкарнаций...
ямя айде тига ,щото ебахме майката на стойностната тема! :kissd: :tongue2:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #47 -: Февруари 07, 2010, 11:26:22 pm »
На тебе като ти се случи нещо в Бургас картата на събитието ще я построяваш ли за Африка?

Явно е много трудно за разбиране,а и не обичам да се потретвам,за това ще съм максимално прост:

Така-ако аз съм в Бургас и тук създам ядрена бомбичка  и я изстрелям от тука,която каца в Африка и там прави поражения,къде се построява карта на събитието ПАДАНЕ НА АТОМНА БОМБА- в Бургас или в Африка? И отделно да питам-къде ще има смърт-в Б-с или Африка? Къде е плоскостта на събитието  :unsure: ;D

Или с други думи-аз си имам карта,ти си имаш карта.Ако аз реша да те зачекна и да те мачкам или просто стана проводник на това по някаква си причина и резултата е че ще си със счупена ръка-събитието в твоята или моята карта ще е.Или казваш че като някой ти счупи ръката,това го няма в картата ти?

Та питам като прост-има ли или я няма мунданната астрология? Отразяват ли планетите процеси от глобален характер? Да или НЕ? Ние тука астрономи ли сме,астрофизици или астролози?

:57: :57: :57: :57: :57: :96: :93:

И не ми говори за грешки и гледни точки.Или можеш или не можеш  :72: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Февруари 07, 2010, 11:39:33 pm »
Ненапразно беше пуснато в нета инфо,че земетресението в Хаити се дължи на ядрени опити на американския флот.

:03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: и е така1

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Февруари 07, 2010, 11:43:45 pm »
Ти разглеждаш явлението слънчева активност на слънцето, или разглеждаш явлението катастрофа на планетата?

те тук  ключа от  бараката ,щото бараката има ключ , палатката циппппппп1 ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Февруари 07, 2010, 11:47:59 pm »
На тебе като ти се случи нещо в Бургас картата на събитието ще я построяваш ли за Африка?

Явно е много трудно за разбиране,а и не обичам да се потретвам,за това ще съм максимално прост:

Така-ако аз съм в Бургас и тук създам ядрена бомбичка  и я изстрелям от тука,която каца в Африка и там прави поражения,къде се построява карта на събитието ПАДАНЕ НА АТОМНА БОМБА- в Бургас или в Африка? И отделно да питам-къде ще има смърт-в Б-с или Африка? Къде е плоскостта на събитието  :unsure: ;D

Или с други думи-аз си имам карта,ти си имаш карта.Ако аз реша да те зачекна и да те мачкам или просто стана проводник на това по някаква си причина и резултата е че ще си със счупена ръка-събитието в твоята или моята карта ще е.Или казваш че като някой ти счупи ръката,това го няма в картата ти?

Та питам като прост-има ли или я няма мунданната астрология? Отразяват ли планетите процеси от глобален характер? Да или НЕ? Ние тука астрономи ли сме,астрофизици или астролози?

Добре, Нухе! Аз пак питам какво точно търсим? Този 11 годишен цикъл на усилване на слънчевата активност вече е доказан от учените. Значи искаме да го свържем с мунданния цикъл на 2 планети, така ли? Кой мунданен цикъл е равен или кратен на 11 години? Трябва да си припомним циклите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Февруари 07, 2010, 11:50:48 pm »
момичета и момчета ,правите се на професори и водите спор ,чини ми се ,щото сте неподготвени по темата :85: :85: :85: :85: :85: хелиоцентрично ,дисерано ,минерално ,пунстуално или както искате така....
СИНУХЕ Е ПРАВ ,ЗА ПРИМЕРА ЗА БОМБИЧКАТА И ДЕСТИНАЦИЙТЕ БУРГАС И АФРИКА....и с още нещо....,босички сме от астролози ставаме астрономи-, а те от своя страна в голямата си част отричат астрологията.
та по съкество вместо да си мерите оръжията и познанията и да търсите сложното ,дайте по-простичко ,щото нсе пак не е академичн форум и тук титли няма  ,да разбере простолюдието ,чака ли я тая планета събитие или не.....
има ли значение дали ще грее слънце ,ако няма жини твари? :'( :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Февруари 07, 2010, 11:59:09 pm »

Добре, Нухе! Аз пак питам какво точно търсим? Този 11 годишен цикъл на усилване на слънчевата активност вече е доказан от учените. Значи искаме да го свържем с мунданния цикъл на 2 планети, така ли? Кой мунданен цикъл е равен или кратен на 11 години? Трябва да си припомним циклите.

в солара слънцето попадайки в 10-ти соларен дом позволава започването на 11-дневен ,11-месечен или 11-годишен период.
мунданно 10-ти дом е на козирога- сатурн.
бъзикам се ,просто не е важно как и какво ще гледаме ,хелиоцентрично или сидерално....,а дали ще ни има,дали това не е предсказанието на майте....

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 08, 2010, 12:00:37 am »

:57: :57: :57: :57: :57: :96: :93:

еее,не висока топка е!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #54 -: Февруари 08, 2010, 12:07:09 am »

Е как какво,Небесна  :unsure:  Като гледаш големи цунамита и земетресения какво търсиш-общи модели,нали така? За това и съм дал картата на последната буря,но едва ли само тя ще ни стигне (това вече го казахІ,но все пак е нещо.И гледаме има ли аналог с планетните цикли и конфигурации по времето когато учените съобщават че се очаква повтаряне на това циклично явление-супер слънчева буря и вече си вадим изводите,какви са тенденциите-малки или големи,намираме ли връзката,не я ли намираме.

Като казваш цикли-ето примерно в момента се очаква това да стане 2012 или 2023,според доста учени.Няма гаранция,но има тенденция.И ние виждаме от най-простото нещо-циклите на планетите,че през 2023 на астрологичен език-Нептун ще направи точно един цикъл спрямо последната супер буря,че и в знака където е на трон.Така силата на този факт астрологически става двойна-защото имаме съвпад на време,имаме и засилване на функция по знак,планетата става по-силно значима като фактор в отразяването на възможното събитие.

Но в астрологията не са само цикли,за това се гледа всичко.

Абе не знам дали може да го възприемете-но на мен тая карта ми говори и аз го описах в 1вия си пост;тя неслучайно е избрала именно времето (транзитите към нея) да ми предизвика интереса,нито съвсем случайно е избрала точно мен (синастрията).Лично за мен това е доказателство,че това е работеща карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Февруари 08, 2010, 12:21:14 am »
И гледаме има ли аналог с планетните цикли и конфигурации по времето когато учените съобщават че се очаква повтаряне на това циклично явление-супер слънчева буря и вече си вадим изводите,какви са тенденциите-малки или големи,намираме ли връзката,не я ли намираме.

Като казваш цикли-ето примерно в момента се очаква това да стане 2012 или 2023,според доста учени.Няма гаранция,но има тенденция.

Абе не знам дали може да го възприемете-но на мен тая карта ми говори и аз го описах в 1вия си пост;тя неслучайно е избрала именно времето (транзитите към нея) да ми предизвика интереса,нито съвсем случайно е избрала точно мен (синастрията).Лично за мен това е доказателство,че това е работеща карта.

винаги има аналог на всяко събитие. в картата от 1859 год има неща ,които крещат....
тоя шеф :19:-слънцето що се бушува и се пени,що предизвиква бури? ;) ;D
спирам със шегите!!! :angry:
сериозна ще кажа следното...във вселената няма нито гаранций ,нито време....има повторяемост ,докато не се сътвори баланса. картата от 2012 е изключително показателна и аз съм сигурна ,ч това ще бъд началото....,началото на промяната.
нептун ще влезе в риби-няма мърдане.приключи експеримента на вселената с мзаймната рецепция уран/нептун. има много са осмисляне и почистване ,те си смършиха работите ,нищо при рибите не е същого и няма да бъде- уран ,сатурн ,до скоро и плутон им показаха ,че всяко действие има равно по сила противодействие.....
нищо няма да е същото.....,не може да говорим за инциденти в друга тема на скромната база от 168 карти-не съм сигурна за цифрата и да търсиме тук различните видове маркери ,но да бягаме от темата.
колективните планети са отговорни за всички събития...
нека помислиме... ,то е ясно ,че е копи-пейст,копи-пейст в повечето теми ,но да помислим ,като част от цялото и вселената.....
слънцето е за всички!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #56 -: Февруари 08, 2010, 12:32:34 am »
Още видео материал по въпроса :

2012 - Solar Storms - Solar Maximum

Solar Warming

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Февруари 08, 2010, 12:50:19 am »
Но в астрологията не са само цикли,за това се гледа всичко.

Хубаво, че ти говори ама преминаването на Нептун в същия знак не е достатъчно, защото това е много на едро....междувременно са се случили много други хиперактивности на всеки 11 години. Но ти ми предизвика любопитството и рових, търсих, извлякох интересна информация и ще продължа с търсенето.

Та ето какво намерих в една книга по Мунданна астрология:

"Ландшейдт показал, что если, например, построить среднюю точку Юпитер/Плутон на ее орбите вокруг Солнца, когда она совпадает с осью GC (Галактическия център), то имеет место значительное возрастание солнечной активности".

Превеждам: "Ландшейд е установил, че ако построим мидпойнта между Юпитер/Плутон на орбитата около Слънцето (разбирай в хелиоцентричната система), когато тя съвпада с оста на Галактическия център, тогава имаме значително нарастване на слънчевата активност."

И още за Галактическия център в мунданната астрология:

"...Отсюда он смог предсказать на целых пятнадцать лет вперед, что в период около 1982 года с NE-0-GC, вероятно, будет очень сильная экономическая неопределенность и депрессия. Аналогично, Фонд исследования циклов сообщил, что когда планеты выстраиваются с GC, фондовый рынок обнаруживает тенденцию к усилению активности.

При исследовании карт президентов США Ландшайдт обнаружил, что значительное число их, на уровне 0,008, обнаруживают тенденцию иметь ось МС/IC в пределах +/- 30° от GC.

Рассматривая индивидуальные случаи, интересно отметить, что GC, видимо, играет важную роль в ключевые моменты истории и в картах людей с ключевой ролью. Так, находим, что первый полет братьев Райт, когда впервые человек оторвался от поверхности Земли с помощью механической энергии, имел место накануне новолуния точно в соединении с Ураном, который был в соединении с GC. Аналогично находим, что человек, которому в силу непреодолимой навязчивой идеи удалось почти без посторонней помощи высадить человека на Луну, Вернер фон Браун, родился с PL-0-MA-0-AS-180-GC. И человек, который сделал это для него, первым ступив на Луну, Нейл Армстронг, родился с Луной (!) , заходящей на расстоянии 1' от GC."

Запали ме, ама чувствам, че трябват още много познания.
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 01:02:59 am от Небесна »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #58 -: Февруари 08, 2010, 06:55:07 am »

сега АДАШ ,да ти кажа нещо. първо палатката няма ключ! второ всяка енергия се съдържа в друга енергия и има обмен във вселената. всичко е атоми. добре ,че оня ден учените ми го обясниха нагледно...
та ада те светна във водата която пиеш има енергия от динозаври,кетаври,слънце ,плутон ,деди ,предци и квито се сетиш още миюзми.
но тъй като ,аз имам ретро мерк в кквадрат със сатурн и все чопля ,ровя ,докато не стигна до истинатазнам ,че моята и твоята се различават същественно :29: :88: ,но това не те ощетява/, от два дена знам ,защо понякога водата ми горчилюти ,сладка ми е и още тем подобни неща ,за който наште съзнание не са дорассли да разберат.
та да ти кажа ,в в човешкого гяло има атоми с брой 7 и двайсет нули-сиреч от всичко по малко ,така по-същия начин в планетите и техните стрруктури присъства часст от предишни твой инкарнаций...

адаш, оказва се, че палатката има ключ и съм права за твърденията си. дори това е в подкрепа и на последният пост на Небесна!

ти може и да имаш ретро Мерк в квадрат със Сатурн, но аз имам ретро Мерк в тригон със стациоанрен Сатурн върху ЮЛВ - знанията от миналите ми животи са непокътнати и имам по-структурирана мисъл от теб  :29: :19: :tongue2:  не ми се дрънкат повече глупости просто защото не разбираш изобщо за какво говоря.

та това е нещичко от Маянската астрология:

Хунаб Ку е Сърцето на всички същества и всеки от нас е свързан с него чрез собственото си сърце. На практика е невъзможно тази връзка да бъде прекъсната. Чрез резонантния кръг центърът на галактиката препраща всички еволюционни програми и споменни модели до всяка отделна звездна система. На свой ред слънцето пренасочва тези програми-вибрации към различните планетарни тела в рамките на слънчевата система. Според маите движението става едновременно и непрекъснато и в двете посоки. Това е т. нар. принцип на Сувуя или Суйва (Zuvuya). Сувуя представя кръга на вселенската памет, който произтича от Източника на безкрайността и съответно при него завършва, като по този начин Всичко съществуващо се свързва със самото Себе си.

И така, според галактическите разбирания на маите има един единен източник за цялата енергия, протичаща във вселената, и той е божественото съзнание. Този единен енергиен център Ге изразява себе си посредством безкрайно множество възможни форми във всички измерения. На всяка съществуваща форма съответства определена вибрационна честота. В действителност цялата материя не е нищо друго, освен взаимосвързани вълни от енергия.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #59 -: Февруари 08, 2010, 07:28:23 am »
Като казваш цикли-ето примерно в момента се очаква това да стане 2012 или 2023,според доста учени.Няма гаранция,но има тенденция.И ние виждаме от най-простото нещо-циклите на планетите,че през 2023 на астрологичен език-Нептун ще направи точно един цикъл спрямо последната супер буря,че и в знака където е на трон.Така силата на този факт астрологически става двойна-защото имаме съвпад на време,имаме и засилване на функция по знак,планетата става по-силно значима като фактор в отразяването на възможното събитие.

по повод циклите - за 2012 година имай в предвид и това, което отново касае Маянските цикли:

В контекста на любопитния физичен феномен, какъвто е синхронизацията, би следвало през 2012 г. да очакваме и други необикновени събития, свързани с нея. Едно от тях е изключително редкия слънчев транзит на Венера. На 5 и 6 юни 2012 г. планетата ще премине пред слънцето. Транзити от този тип вървят по двойки приблизително на всеки 120 години. Предишният транзит на Венера се състоя на 8 юни 2004 г., но беше частичен - планетата премина пред малка част от слънчевия диск. През 2012 г. Венера ще премине право през центъра на слънцето за период от около 8 часа. През 2012 г. Венера също така ще се приближи максимално до Алкиона (Aлциона), централната звезда от съзвездието Плеяди, наричани още Седемте сестри.

Плеядите са играли важна роля в цивилизацията на маите. Дали е съвпадение, че в съзвездието съществува звезда с името Мая? Продължавайки списъка със странни събития през 2012 г., би трябвало да упоменем двете слънчеви затъмнения. По време на първото, което ще се случи на 20 май, слънцето и луната ще влязат в конюнкция с Плеядите, а второто, предвидено за 13 ноември, ще свърже небесните ни светила със съзвездието Змия. Интересно е, че Плеядите често са били асоциирани със змийска опашка. Маянската дума за змия е цаб (tzab); същата дума е използвана и по отношение на Плеядите. Двете затъмнения, които ще се случат през 2012 г., са физичното проявление на космическия дракон, изначалния и първичен символ на вечността, изобразяван като змия, захапала опашката си.

така че, да прав си че това или онова е проблемно за живота на Земята, но принципно всичко произлиза от друго място по-дълбоко и много по всеобхватно и сложно. и ако решиш да гледаш картата на дадено събитие то би трябвало да съобразиш, поне според мен, символиката на предшестващо събитие и може би последващо... тоест, през 2012 има много силно насищане на разнородни цикли и ако решиш да оглеждаш картата на него слънчево изригване то поне е редно да имаш в предвид тези неща, защото лично за мен всяко следващо събитие през 2012 ще е нещо като кулминация на предходното или нещо такова...  ;)
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 07:33:37 am от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/