И по двата въпроса отговорът е "ДА". Ще забремеенеш съвсем скоро, ако и не си бременна вече. Да кажеш непременно какво е станало.

Nebesna, мисля, че мина достатъчно време за да се отчета. Не, все още не съм бременна.
За съжаление не мога да се изкажа по въпроса за работата, защото не виждам цитирани изобщо въпросите, а само отговора за бременността на Небесна. Но тъй като се наблегна на отговора за забременеването, което не е станало до момента, а тя е дала отговор "да", държа да спомена и моето мнение. Аз също смятам, че забременяване ще има, но не съвсем скоро, както е споменато. Слънцето - управител на 5 дом /децата/ е във фиксиран знак и следващ дом, което означава месеци, години. Луната в 8 дом - сигнификатор на въпроса е в сходящ секстил със Слънцето, което дава едно "да". Марс - управител на Асцендента - физическото тяло и сигнификатор на кверента, е във фиксиран знак, но в кардинален дом, което дава месеци /не години, заради Марс в ъглов дом/. Марс е ретрограден и само поради тази причина е достатъчно условие да даде забавяне и затруднения при забременяването. Но това не означава "не". Напротив, Марс е в сходящ сектил със Сатурн, което дава второ "да". В допълнение Слънцето е в съвпад с Локус Фортуна, което е трето "да". Грешката идва само във времето, което по принцип е доста трудно за определяне. Веднъж имаме сигнификатор на кверента, пък Луната, пък на управителя на конкретния дом и планетите в него.....човек може да сгреши. Между Луната и Слънцето разликата е три градуса, но тъй като Луната е в променлив знак, аз бих казала до 3 месеца...от една страна. Слънцето и Марс са в разходяща опозиция...... може да е имало несполучливо оплождане преди време /ако е имало опити за изкуствено оплождане/ или аборт. Марс управлява Асцендента и съуправлява 8 дом, който е в 4 дом. Тук може да има някакви пречки, свързани със семейството или други битови проблеми на питащата /също и наследствени фактори за проблемно забременяване или износване/, които биха се отразили. Може също да се наложи провеждането на някакви лечебни процедури или някакви интервенции, поради Луната в 8 дом....или друго, свързано с жена /с плода/..... :mellow: Въпреки всичко и въпреки забавянето във времето, мисля че отговорът е "да". Но като разгледах всички аспекти и градуси, мисля че това може да стане след около 20 месеца....от задаването на въпроса. Има проблеми и пречки, които до тогава трябва да бъдат отстранени. Слънцето и Марс са в знаци, които не са плодовити знаци, което показва проблеми с децата - дали със забременяване, дали с износване. Но пък ако стане, ще бъде по-скоро момче - Асцендента, Слънцето, Марс и Луната са в мъжки знаци. След като въпроса е зададен през февруари, то ако ги смятам правилно.... към септември/октомври 2011 г. Разбира се, най-точно може да даде отговор рождения хороскоп. Но след като питащата не желае, не мисля че е много етично да се критикува Небесна, при това за толкова сложен и множествен въпрос - както разбрах, е питала и за работа в едно с въпроса за забременяване.

Имам един въпрос към питащата - имали ли сте досега инвитро оплождане или инсеминация?
P.S. Виждам, че питащата е преценила, че няма нужда от транссатурновите планети Уран, Нептун и Плутон, но сега видях предстоящата опозиция на Марс към Нептун и не мисля, че бих могла да го подмина....пък всеки е свободен да анализира както реши сам. :mellow: За мен този предстоящ аспект след около 19-20 градуса може да даде заплаха за бременността, ако има по-ранно забременяване. Уран, като диспозитор на Слънцето в заточение и по знак и по дом, Венера, ЛФ и Нептун е в 12 дом - възможен престой в болница. Но, според мен има време, питаща ще разкаже /надявам се/ какво се случва по темата. Надявам се да сме "познали"....нали сме ясновидки.