Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45113 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Хорар
« Отговор #40 -: Март 04, 2010, 08:13:21 pm »
Да, около 5 месеца някъде ... ако не е тайна каква беше..?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Март 04, 2010, 08:15:56 pm »
Да, Аурора е права, че такива въпроси не могат да се разгледат лесно. И трябват уточняващи, докато се формулира същинския.   

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #42 -: Март 04, 2010, 08:17:41 pm »
Да, около 5 месеца някъде ... ако не е тайна каква беше..?

продавачка в магазин за хранителни стоки на 6 дневна работна седмица по 12 часа на ден за 240лв... само като ми казаха условията и ги пратих на леля им в .....  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Март 04, 2010, 08:20:03 pm »
Така и трябва. Само се подиграват с хората. Какво да правиш, то навсякъде е зле положението, ако и те нямат възможност да плащат на работник....

*

elle

• 32
« Отговор #44 -: Ноември 19, 2010, 05:21:55 pm »
И по двата въпроса отговорът е "ДА". Ще забремеенеш съвсем скоро, ако и не си бременна вече. Да кажеш непременно какво е станало.

Nebesna, мисля, че мина достатъчно време за да се отчета. Не, все още не съм бременна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Ноември 19, 2010, 06:21:01 pm »
А в кой хорар се пита за забременяване, в същия ли?
Че тук У5 и У8 са в безплодни знаци, У7 също. Слънцето като У5 е в заточение, Марс като У8 е ретрограден. Луната е в 8 дом (все пак трябва има връзка с естеството на въпроса) и й предстои секстил със Слънцето и Венера, но е в перигрин и намаляваща. Юпитер е съуправител на 8 дом, но с него Луната е направила квадрат преди задаване на въпроса. Марс е управител на АС (кверента) и е ретрограден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Ноември 19, 2010, 06:28:05 pm »
И по двата въпроса отговорът е "ДА". Ще забремеенеш съвсем скоро, ако и не си бременна вече. Да кажеш непременно какво е станало.

Nebesna, мисля, че мина достатъчно време за да се отчета. Не, все още не съм бременна.

Жалко, направи си фазов лунар. Хорарната астрология не е достатъчно надежден метод, когато се пита за забременяване...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elle

• 32
« Отговор #47 -: Ноември 19, 2010, 06:34:49 pm »
Не знам какво е фазов лунар. Ако някой желае да се включи - благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Ноември 19, 2010, 06:59:05 pm »
Не се ли правиха предсказания и за пола на бъдещото дете с помощта на Хорарна астрология?
Спомням си, че някъде се разглеждаха такива казуси.  :-\

Елле, фазов лунар се прави на всеки 28 дни (лунния месец), когато фазата на Луната, т.е. градусовото й разстояние  от Слънцето повтаря фазата в натала. Има такава опция в руския Zet и в astro.com, доколкото се сещам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Ноември 19, 2010, 07:06:42 pm »
Не се ли правиха предсказания и за пола на бъдещото дете с помощта на Хорарна астрология?

Може, не помня. Аз имам горчив опит.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Ноември 19, 2010, 07:43:39 pm »
Както знаете, много е важно как ще се зададе въпросът.
Дали ще е "Бременна съм?" или "Ще забременея ли?", като във втория случай трябва да се посочи и времевата рамка, която ни интересува.

Ето един пример. Питах току що дали съм бременна.  ;D

АС в хорара е в съвпад с моето Слънце, а то е много близо до К5 в радикса.

Луната управлява 5 дом и се намира в първи, в знак на екзалтация. Но зад гърба си няма нито един разходящ аспект с някой от сигнификаторите на въпроса. Сатурн в 7 дом би могъл да бъде тълкуван и като "забрана" за тълкуване. Но следва също така да се вземе под внимание, че на Луната преди задаване на въпроса нищо не й се е "случило".  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elle

• 32
« Отговор #51 -: Ноември 19, 2010, 07:47:22 pm »
Ще забременея ли скоро/под скоро разбирам до 1г./? Така задавам въпроса. Ще се радвам, ако някой се включи.

*

Divna

« Отговор #52 -: Ноември 19, 2010, 07:55:01 pm »
Ще забременея ли до 2 години?   :blink:
Ще се радвам, ако някой ми направи картата, ми я постави и ми я разтълкува.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #53 -: Ноември 19, 2010, 08:23:20 pm »
Хорара на Elle можете да разгледате в хорара на Лили, само дето въпросът е зададен в бъдещо време, затова ще гледаме сходящите аспекти. Построих картата, но се оказа, че купсидите мърдат само с 1* и просто няма нужда да се поства (понеже е много малка разликата във времето на задаване на въпроса).

Elle, всички бихме искали да ти дадем положителен отговор и да ти вдъхнем кураж. Трябва да знаеш, че Небесна е много добър астролог и има много добри попадения, просто всички грешат понякога. В твоя хорар Сатурн отново е в 7-ми дом и значението остава валидно като в посочния вече хорар на Лили.   
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Ноември 19, 2010, 08:23:53 pm »
Ще забременея ли до 2 години?   :blink:
Ще се радвам, ако някой ми направи картата, ми я постави и ми я разтълкува.

Ами, ако си извън фертилната възраст? В хорара липсва информация, която можем да извлечем от натала, който се ползва като основа за построяването на фазовите лунари.

:19:

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Ноември 19, 2010, 08:30:35 pm »
Трябва да знаеш, че Небесна е много добър астролог и има много добри попадения, просто всички грешат понякога. В твоя хорар Сатурн отново е в 7-ми дом и значението остава валидно като в посочния вече хорар на Лили.  

Аз мисля, че не съм подходила достатъчно сериозно в нейния случай. Сериозно би било да и кажа да си направи фазови лунари и и да игнорирам хорара, но човек се учи. Аз също научих своите уроци. Единият е да не гледам за бременност по хорар, а другият е да не предупреждавам приятелки да изчакват със забременяването след преживян аборт. Мисля, че това ми беше последния опит....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 19, 2010, 08:34:26 pm »
В твоя хорар Сатурн отново е в 7-ми дом и значението остава валидно като в посочния вече хорар на Лили.   

Трябваше също така да уточня, че нито съм бременна, нито имам такива съмнения в момента.  :blink:
Но въпросът беше зададен сериозно с цел практическо упражнение, а не просто алабала...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #57 -: Ноември 19, 2010, 08:39:01 pm »
В твоя хорар Сатурн отново е в 7-ми дом и значението остава валидно като в посочния вече хорар на Лили.   

Трябваше също така да уточня, че нито съм бременна, нито имам такива съмнения в момента.  :blink:
Но въпросът беше зададен сериозно с цел практическо упражнение, а не просто алабала...

Много добре го каза Лиллие, ас сам напълно на твоето мнение! Как може ина4е да се нау4и нещо.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #58 -: Ноември 19, 2010, 08:39:35 pm »
Аз пък ще ти кажа, Небесна, че ако виждаш в натал, ще успееш и с хорар.
А нета поне при мен някак създава много лъжливо усещане, че си сам, взираш се просто в един монитор и често забравяш, че от другата страна стои жив човек.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #59 -: Ноември 19, 2010, 08:44:59 pm »

Елле, фазов лунар се прави на всеки 28 дни (лунния месец), когато фазата на Луната, т.е. градусовото й разстояние  от Слънцето повтаря фазата в натала. Има такава опция в руския Zet и в astro.com, доколкото се сещам.  :blink:

Лили, за пола на детето лично знам, че много астролози въобще не си го и помислят да го търсят. Явно в БГ, нещата са много напреднали в тази област.