Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45035 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #100 -: Ноември 26, 2010, 03:14:16 am »
според мен е Да- и 5ти дом ако гледаш и 6ти- също е да
можеш ли да ми подскажеш малко ,защо така мислиш
благодаря за надеждата :blink:

« Отговор #101 -: Ноември 26, 2010, 03:16:01 am »
оплодиха ме :blink: на 11 .11 .в 17 ч - по точно от това ...

*

nerealna

« Отговор #102 -: Ноември 26, 2010, 03:18:58 am »
според мен е Да- и 5ти дом ако гледаш и 6ти- също е да
можеш ли да ми подскажеш малко ,защо така мислиш
благодаря за надеждата :blink:
защото луната е в тригон с упр. на 6ти дом - юпитер /и втори упр. на 5ти/
ще  направи тригон със слънцето в пети дом /слънцето е и вотрия ти сигн.
венера от 4ти дом /края/ е в секстил с плутон /втори упр. на 5ти дом и намиращ се в 6ти
венера в секстил с мерк /от 6ти/
саттурн /втори упр на 6ти/  в секстил със слънце и т.н.

« Отговор #103 -: Ноември 26, 2010, 03:20:17 am »
след ин витро съм,не знам дали да гледам 5 или 6 дом

Добре, че уточняваш, защото ако ставаше въпрос за естествено оплождане, отговорът по-скоро щеше да клони към отрицателен.
Но всъщност на Луната й предстои тригон с Юпитер, а зачеването ако вече е станало, би трябвало да се гледат разходящите аспекти на Луната. Много е объркващо.

Кога е правено ин витро?
точно заради това попитах за теста,защото аз си видях оплодените ембриончета,но въпроса е дали са се хванали и дали теста ще е положителен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Ноември 26, 2010, 03:21:52 am »
Значи при всички положения оплождането вече трябва или да е станало, или да не е станало.
По принцип за самото оплождане би трябвало да се погледнат разходящите аспекти на Луната.
Но в случая въпросът не е формулиран конкретно ("бременна ли съм?"), а се пита за това какво предстои да покаже тестът за бременност. Така че сходящият (почти точен) тригон на Луната с Юпитер все пак ни дава мъничка надежда за "Да". Освен това Слънцето в хорара, което също се взема под внимание във връзка с естеството на въпроса, се намира в 5 дом в знак на Юпитер и в съвпад с Локус Фортуна. Последният аспект на Луната в хорара обаче е квадрат с Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #105 -: Ноември 26, 2010, 03:24:55 am »
50 на 50 ;) така ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Ноември 26, 2010, 03:30:07 am »
Преди броени секунди мислех да се пошегувам с проценти, а сега виждам, че си го написала. Странни неща стават тук...  :blink:

Мисля, че има вероятност за "Да", но не мога да бъда и категорична. Но струва ми се, че има шанс, дано този път е "хванало". Ще стискаме палци и утре кажи какво е показал тестът.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #107 -: Ноември 26, 2010, 03:31:10 am »
така или иначе утре ще се разбере до някъде,може пък  теста да не отчете правилно... :blink:само дето ще припадна преди да го погледна-това ще е резултата на 9 месечни усилия и ходене по болници...

« Отговор #108 -: Ноември 26, 2010, 03:32:09 am »
Преди броени секунди мислех да се пошегувам с проценти, а сега виждам, че си го написала. Странни неща стават тук...  :blink:

Мисля, че има вероятност за "Да", но не мога да бъда и категорична. Но струва ми се, че има шанс, дано този път е "хванало". Ще стискаме палци и утре кажи какво е показал тестът.  :blink:

« Отговор #109 -: Ноември 26, 2010, 03:33:14 am »
благодаря на всички,утре ще  ви кажа ... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Ноември 26, 2010, 03:34:43 am »
това ще е резултата на 9 месечни усилия и ходене по болници...

А като си прави оплождане ин витро, спази ли фазата на Луната по метода на д-р Йонас или си избра произволна дата?

Естествено, тази фаза трябва да съвпадне и с овулацията, макар че една астроложка в статията си споменава за това, че зачеване е възможно да стане около тази дата независимо от овулацията, ама знам ли...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Ноември 26, 2010, 03:41:48 am »
НЕРЕАЛНА, Благодаря! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #112 -: Ноември 26, 2010, 03:42:47 am »
това ще е резултата на 9 месечни усилия и ходене по болници...

А като си прави оплождане ин витро, спази ли фазата на Луната по метода на д-р Йонас или си избра произволна дата?

Естествено, тази фаза трябва да съвпадне и с овулацията, макар че една астроложка в статията си споменава за това, че зачеване е възможно да стане около тази дата независимо от овулацията, ама знам ли...

Това ми е трети опит - не е възможно да се спазват тези неща,те мойте се оплождат ,въпроса е да се хванат в матката..сега са 4 броя,много се моля да се е хванало поне едно

« Отговор #113 -: Ноември 26, 2010, 03:44:24 am »
метода на Йонс е за естествено забременяване,няма как да се съчетае с ин витро

« Отговор #114 -: Ноември 26, 2010, 03:54:49 am »

Това ми е трети опит - не е възможно да се спазват тези неща,те мойте се оплождат ,въпроса е да се хванат в матката..сега са 4 броя,много се моля да се е хванало поне едно

Аз си мислех, че повече от 2 не е добре да се пускат едновременно, нито за майката, нито за тях самите... :-\
и по 6 слагат и пак не се хващат-ходене по мъките и доста скъпо неудоволствие,който не го е минал не знае,... и пак... надеждата не умира :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Ноември 26, 2010, 04:02:54 am »
По няколко оплодени яйцеклетки се пускат в матката и се чака коя ще се вгради и тръгне да се развива, така ли?
Не знаех, че така се прави процедурата.
Дано този път имаш късмет!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #116 -: Ноември 26, 2010, 04:07:33 am »
По няколко оплодени яйцеклетки се пускат в матката и се чака коя ще се вгради и тръгне да се развива, така ли?
Не знаех, че така се прави процедурата.
Дано този път имаш късмет!  :blink:
ПРОЦЕДУРАТА Е ОКОЛО 15 ДЕНА- Бият хормони да произведеш много яйцеклетки - после избират наЙ- качествените ,после ги оплождат /чака се 3 дена / и се следи дали се делят правилно,после ти слагат "лепило" в матката и ти връщат най -яките.СЛЕД 15 ДЕНА ПРАВИШ ТЕСТ ... И ПРИПАДАШ :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Ноември 26, 2010, 04:09:13 am »
Тогава ти пожелавам утре да припаднеш... от радост.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #118 -: Ноември 26, 2010, 04:10:48 am »
Тогава ти пожелавам утре да припаднеш... от радост.  :blink:
ОТ твоите уста в божиите уши :blink:БЛАГОДАРЯ :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #119 -: Ноември 26, 2010, 04:13:53 am »
Пожелавам ти от сърце , като аз милинчка от плюнка хващам...Просто казва пу  и няма лепила и прочие работи...Аз просто съм глътнала топката!
Та ...пожелавам ти като мен ;D ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците